7

Истинно православен

преди 2 години

Искате да кажете, че застудяването ще настъпи след Рождество Христово, което е на 25.12./07.01. по светоотеческия църковен календар. Ивановден е на 20-ти януари.

6

Анонимен

преди 2 години

Истинското застудяване идва не след вашия "Ивановден", а на 20.01., след настъпването на Ивановден по източноправославния календар.

5

Хмм

преди 2 години

Много ме кефи как некви *** изкарват всичко в политика. Времото - Радева зима, Има сняг - политиката е виновна, няма сняг - политиката е виновна, слънце грее - политиката е виновна, зведи светят/не светят - политиката е виновна. Като ви плащат за хранене поне ходите на политическите новини а не тролете навсякъде къде ви падне!!!

4

не може да бъде!

преди 2 години

Много странно -през януари ще вали сняг!?

3

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видите що е то Радева Зима!

2

Това

преди 2 години

професорче, дето взема сума ти пари от разни ТВ-та, беше казал, че по Коледа ще има сняг. Ама не уточни дали в Швеция дали тук. Сега имало вероятност за слаби снеговалежи към средата на месеца...Ми аз без да съм професор ще ви кажа, че през юли живот и здраве има вероятност от жеги.

1

Анонимен

преди 2 години

Ядрената енергия трябва да я уставите на страна мина и времето изпея си песента остаряла технология ако искате да се развивате икономически с преспектива за бъдещето трябва да насочите умовете си в друга посока.