15

Българин

преди 2 години

И тук ще бъде добре познатата фраза за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. После като я пуснат ще си извади кашетата с милиарди и ще си доживее мръсния живот

14

Далаверист

преди 2 години

В България малко ли пирамиди имаше? Отделно се разиграваха далавери с разни писма. Българинът е голям балък, кълве яко на гола въдица.

13

Така е

преди 2 години

В САЩ набарат ли те за подобни далавери, съдията понякога дава по 600 и нагоре години затвор. Логично е да контрираш с краткия човешки живот, но съдията заявява, че е така по закон, защото си ударил джакпот от престъпления.

12

Shit.bg

преди 2 години

На Холмс и взеха парите съдиите в Америка много отдавна до последната стотинка. Следващият е Найлон Вгъз и неговите фантасмаготий за Марс. Харчи държавни пари и се изкарва милиардер с нарофна пара. Както и тази както и още един но еврейн, вълкът от Ню Йорк Леонардо Ди Каприо който го играеше във филма. Извадиха му всички зъбки като на уличен пес. Тарикатите ги съдят а не като в Чалго/кючеко/чобанистан или бившата България преди 1945.

11

Шерлок Холмс

преди 2 години

Ваксинизаторните отровители, който се оказаха шарлатани ползващи "плацебо ефект", трябва да бъдат *** публично за назидание на следващите мераклии.

10

Шерлок ХОЛМС

преди 2 години

Подобни личности като Мейд/офф, Холмс и много други, трябва да бъдат привличани на държавна работа, а не пращани на топло.

9

Нищо ново

преди 2 години

Същото и с препаратите, с подвеждащо наименование "ваксини".Масова измама на милиарди за милиарди.

8

Анонимен

преди 2 години

Съвсем логичен сюжет в свят, в който всичко се прави за пари : целта на този, който предлага продукт или услуга е да ви УБЕДИ , че това което ви продава ще ви е от полза, а не да ви ОСИГУРИ реална полза с продадения артикул/услуга. Ако обществото не е в състояние трансформира този модел и правила при който парите се явяват медиатор в регулирането на абсолютно всеки аспект на човешките и социални отношения, тогава нищо оптимистично не мога да кажа за бъдещето на човечеството ...

7

Анонимен

преди 2 години

а тези от борда на директорите й кога? Всичките са били с години опит в бизнеса и са били напълно наясно че това е пирамида. На единия дори внукът му който работел във финансовия отдел на фирмата директно казал на дядо си че всичко е измама, но дядото бил "запленен" от лидерските й способности и " не повярвал".

6

Анонимен

преди 2 години

Там има закони. Сега ще лежи 30 до 40г.Но вие пак плюйте по американците.Все едно тук не е пълно с измамници. С малката разлика, че никой не ги съди.

5

до Благосъстоянието

преди 2 години

А в какво да се измерва, в рубли ли?

4

маркиз дьо саП

преди 2 години

Тц тц тц, пак любовника виновен...

3

На 14 ноември

преди 2 години

България се завъртя по-бързо. Балъците се оказаха мнозинство.

2

Благосъстоянието

преди 2 години

Не се измерва с долари.

1

Анонимен

преди 2 години

Американската мечта!