60

Анонимен

преди 2 години

И за кое не е прав Мангъра. За един град от 50 хил души, по 100 средно дневно, за 2 години колко още не са минали през ситото. А статистиката си върви, вирусчето също. Какво се промени?

59

Lan

преди 2 години

Виж ти, вече имаме коректност в статията "препарати срещу вируса"!

58

ЧАПАЕВ

преди 2 години

3 ЧАСА ЧАКАМ ЗА БУСТЕРА? ЗАЩО СЕ ЗАБЪРЗАХА БАБИЧКИТЕ ДА СИ БИЯТ ВАКСИНИ? СЕГА ГИ НАВИВАТ ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ? И ЗАЩО ПЛАШАТ ХОРАТА ВСЯКА СУТРИН ОТ ВСЯКА ТЕЛЕВИЗИЯ, НАЛИ ЩАБА ТАКА ПРАВЕЛ ПРЕДИ И БИЛО ГРЕШКА? ЛЯТОТО КАЦАРОВ СИ ПИТАШЕ БУЯ? ТИЯ С ТРЕТАТА ИГЛА - МОЖЕ, АМА ЗА ПЪРВА ДОЗА НЕ Е ЛИ МАЛКО КЪСНО? КИРЕТО ЧАК СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ? МИ НАЛИ С АСЕНЧО СА ОТ АПРИЛ НА ВЛАСТ?

57

До Анонимен 61,

преди 2 години

"Покажете новината за наркоманката Фандъкова."Тия нищо няма да напиша, защото нямат за цел да ни информират, но кажете Вие какво е станало. Наистина не знам.

56

Анонимен

преди 2 години

Аз па не знам кой балък ходи още да си праи от тея неадекватни тестове...

55

До Анонимен 50,

преди 2 години

"Не вярвам на твърденията на хора, които даже не знаят разликата между цифра и число, а това незнание говори много за умствените възможности на човека." хххххх Изтъркано ти е твърдентието. Тук такива разлики разлики не са обсъждани въобще, защото няма смисъл. В случая може да се говори и за двете. С цифрите са представени числата, ама твоето - ваксърска работа - толкоз схващаш. Тази опорка я дъвчете две години - и е изтъркана, и е неприложима в случая.

54

55,

преди 2 години

Нищо не се разбира от неграмотното ти писание, но те инжекциите до подобни увреди водят. Хората дават примери и е нормално да търсят реално потвърждение на това, което се изнася ежедневно в пресата по повод ковида, което определено не е налице. Огромни са разминаванията между реалността и писаното.Очевидно е, че по света и у нас се хвърлят просто някакви цифри, според поръчката кога да се затварят хората и да се увеличава геноцида и кога да им се даде глътка въздух, че ще ги уморят много набързо

53

Анонимен

преди 2 години

До 44А добре, щом у ваща фабрика така е станало, начи и у целиО свет така е станало. Също дървото коги пада в гората не издава звук само щото вие лично не сте там да го чуете.

52

Читател

преди 2 години

До АнонименДа, да :) Излиза, че и неродените българчета са го минали вече този вирус :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Нека има.Превъртяхме километража вече.Хахаха.

50

Анонимен

преди 2 години

Общо потвърдените случаи са 7 488 039. ??????????????????

49

Омикрон

преди 2 години

20 декември 2021 година имахме 1449 нови случая средно на ден за 7 дни. На 27 декември 2021 бяха 1315 нови случая, спад с 134 нови случая. Вчера на 3 януари 2022 трябваше да са 1181, ако спадът продължаваше със същото темпо, но се появи Омикрон и вместо 1181, имаме 2209 нови случая средно на ден за последните 7 дни, с 1028 повече, а това са заразени с Омикрон. Седем дни по 1028 са почти 7200 нови случая с Омикрон след Стефановден.

48

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на твърденията на хора, които даже не знаят разликата между цифра и число, а това незнание говори много за умствените възможности на човека.

47

Факт

преди 2 години

С досегашното темпо на заразяване, ще ни трябват 8-10 години, за да се заразим всички.

46

споко

преди 2 години

Това са пътуващи без симптоми с положителни тестове... Даже и хрема нямат!

45

До Анонимен

преди 2 години

"Коя от цифрите е лъжа? 0,1,2,3,4,5,6,7,8 или 9?" - Зависи към какъв текст я прикрепяш. Може да са всичките. Когато става въпрос за ковид е най-често точно така.

44

Анонимен

преди 2 години

Коя от цифрите е лъжа? 0,1,2,3,4,5,6,7,8 или 9?

43

Анонимен

преди 2 години

Че има ли нормални мислещи хора, които вече да вярват на платените медии и пропагандните им статийки? В нашата област по данни от вече две години "отчети" излиза, че всеки го е прекарал поне по веднъж и половина! Не оставиха за следващите варианти хора от лъжи и съчинения вече!

42

Анонимен

преди 2 години

Пълна лъжа са тези цифри. Всяка седмица при мен и мъжа ми, както и при детето, се правят тестове и вече месец няма нито един положителен. Фабриката на съпруга ми е 100 души. Болниците ни са празни от поне 2-3 седмици. Или яко се надписва, което не е ново, или просто вирусът се кара леко и не се усеща нищо. Но ако беше второто поне по някой положителен щяха да хващат на случайните тестове.

41

Анонимен

преди 2 години

До хъмммм 30 - Не върви така сметката! Тия що са постъпили вчера в болница заради Ковид, са се заразили някъде преди Колвда, а преди Коледа заразените за ден бяха към 3,500 души. Ерго, при ниво около 2,000 души заразени за ден - може да се очакват към 200 души влизащи в болница след 10-ина дни, а не 350!