55

Анонимен

преди 2 години

До Глеб.....Не ми се мисли, какво ще стане! Не искам да стане! Резултатът ми е ясен!Не ги искам тези негодници и убийци (справка 10 януари 1944 г.!). Вчера от Сарафово са излетели два С-5 Галакси! Чий са го дирили тук? Какво са разтоварили? Тези ще ни вкарат в голяма беда! Руснаците няма да ни простят, една ракета да излети от наша територия към тях! А ти си дрънкай като празна тенекия!

54

Глеб

преди 2 години

И какво ще стане ако има база на НАТО у нас ??? Какво ще стане ?? Литва ,Латвия и Естония , Чехия и Унгария по големи топки ли имат или са последователни ?! Само ние се плашим от сянката си защото сме " Българи юнаци " и " лъвове " ставаме за патриотизъм на маса . Ето за това всички ни презират и ни се подиграват . ВОЙНАТА Е ОСОБЕНО СКЪПО ЗАНИМАНИЕ . И

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя евреин Чуков да си коментира Израел и да не се упражнява на тема Русия

52

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

СатаНАТО е англо-американска терористична организация,в която преди четвърт век ни набутаха, без допитване до народа корумпираните и продажни политици от СДС-Шайката.Сега жънем в изобилие плотовете и:най-бедната,най-ограбената,най-корунпираната,най,най,най !Целта на световните терористи е да се водят войни срещу Русия от териториите на държавите-сателити и да се пролива чужда кръв,но не и краварска.Преди четвърт век трябваше да бъде разследвана ,осъдена и обесена на Орлов мост СДС-Шайката.

51

Петър

преди 2 години

Гледай си Арабистан, от Русия не разбираш професоре.

50

Nik

преди 2 години

Да като членове на НАТО ние си имаме ангажименти ,НАТО е организация на демократични държави за колективна сигурност ,и виждайки какво става с Украйна ние трябва да се защитим ако е необходимо и с ядрени възпиращи оръжия и инъче можем да станем лесна плячка,Да Русия е икономически инпотентна но военно е с възможности да окупира територии и трябва да се отчита това и от наши Генерали бивши членове на БКП и клели се във вярност на СССР.

49

Братята американци

преди 2 години

са добре дошли в България. Разполагането на няколко ядрени установки на наша територия ще ни гарантира липсата наВатенки и неприятен аромат.

48

Анонимен

преди 2 години

Чуков е един дърт комунистически доносник. Сега се накичил и с титла "професор" , горките студенти. Такива като него трябва незабавно да бъдат уволнявани и лишени от пенсии.

47

Анонимен

преди 2 години

Академичния език на професора много прилича на файтонджийски език - Федерацията може да се разбримчи! Не ми е ясно какво квалифицира един арабист да говори за ортодоксни християни? Може би липсата на конкретни знания, което е типично за псевдопрофесорите - математик за пандемия или лекар за математика по специално статистика или философ за медицински проблеми и.т.н. Лек ден на всички и по малко празни приказки!

46

Анонимен

преди 2 години

Ванга беше рекла, че 2022 Москва вече няма да е столица. Най-доброто е и София да отстъпи статута на столица на Нови Пазар.

45

Анонимен

преди 2 години

Чуков по принцип плещи само глупости. Най-добре да беше станал спортен журналист и да разправяше за зеления гладко окосен терен, когато се вкарва гол.

44

Анонимен

преди 2 години

И как пък една агенция не се допира до българите -"Подкрепяте ли мнението на министър Янев?"Социолози, сър....

43

ВОЙНА ЛИ!

преди 2 години

Войната е единственото средство за спасение на Европейска България от комунистическите кър.лежи.

42

Анонимен

преди 2 години

Ще се разпадне баба ти Чуков! Глупости глупости!-:)))

41

Анонимен

преди 2 години

Чукалов, при война бомбите падан върху хората, мълху домовете им, убиват близките им. Така, че не ни казвай какво е робота ва обществото и какво имало право да обсъжда! Всяко нещо, което ще плащаме с имуществото и живота си е наша работа. Тази държава не е на политиците и още по-малко на чужди държави васална територия. Това е държавата на народа, за това ние избираме политиците и ние ще казваме дали ще има бази у нас и какви.

40

Грух

преди 2 години

Хаха, мозъкът на тоя чук е пред разпад, не Русия!

39

българина

преди 2 години

чуков, всички държави от нато имат едно задължение чл 5, никъде не пише чужди бази на бг територия срещу Русия.... спекулант си ти

38

--

преди 2 години

България винаги е избирала страната на булката. Ако американците не бяха спрели южен поток сега нямаше да се чудя как да си платя газта. Тридесет години ни доят през Мариците, сега ще станим и мишена. Ха да ви е честито и наздраве на 80% от българите.

37

xaxsasбв

преди 2 години

Спора за Крим е безсмислен. Всяко малко дете знае, че той не принадлежи нито на Русия, нито на Украйна, а на Велика България. Радев трябваше да им смачка фасона и на НАТО, и на Русия, ама изпусна момента, защото не разбира от политика.

36

Повтарям за бавните

преди 2 години

Война дали ще има, НЕ решава Америка. Тя само иска да има и настоява неистово. А ако не ви е ясно нещо, питайте. Ще ви се отговори.