39

Anonimen

преди 2 години

Още Рейгън, който беше най_горещия привърженик на въоръжаването, разбра, че с това отива в задънена улица, и п,р,е,д,л,о,ж,и разоръжаване и се премина към разоръжаването. Но след няколко години пак в,о,е,н,о,л,ю,б,ц,и,т,е започнаха да се хвалят с ракетите си.

38

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв с ник"тийн"къде се подиграва на некакъв US игрален филм,бре!Ха ха ха!Та по повод морала на US бойците във филма,бре!Та аз пък гледах не филм,а на живо кЪк от 21 юни 1941г.та до края на юли същата година цели четири милиона(!!!)смели красноармейци от "могучая и непобедимая Красная армия" фанаха та се предадоха на Вермахта,бре!Ха ха ха!Е тва баш му се вика ВИСОК МОРАЛ и непоколебим боен дух,бре!Ха ха ха!!!

37

Анонимен

преди 2 години

На всички пет, не им вярвам! Най много не вярвам обаче на актуалното правителство!

36

КимЧенУнБоТикВун

преди 2 години

брадчеда по Партийна Книжка, 6-така Ким е тоя дето поръчва музиката!

35

Анонимен

преди 2 години

Още като чуе човек дежурните клишета и му става ясно, че срещата е провал...

34

Колко лицемерно!

преди 2 години

Е то оставаше и да кажат, че не са против, еггасси?!

33

Анонимен

преди 2 години

36 Те другите ще стоят и ще лапат мухите, нали. И точно САЩ ще ударят, които имат повече ядрено оръжие от всички други взети заедно, разположено навсякъде по света. Пийте ги тия хапчета навреме.

32

Анонимен

преди 2 години

Да си унищожат тяхното ядрено оръжие и тогава да изискват и от другите. При разпадането на СССР голяма част от ядрените оръжия са на украйнска територия, но те ги предават доброволно на Русия като в замяна руснаците подписват договор да не ги нападат. Ако си ги бяха задържали тези оръжия сега щяха да си свирукат и никой нямаше с пръст да ги пипне, нито щяха да им вземат Крим.

31

Изобщо не са...

преди 2 години

...проблем ядрените оръжия! Достатъчна е руснаците да ударят с всичките си Сармати, товарът им откъм тип бомба вътре няма голямо значение. Пак що годе ще извърши столиците на всички противникови държави и нищо не може да спре ракетите. Доставка Москва - Вашингтон е не повече от 4 минути със Сатана 2.

30

Анонимен

преди 2 години

Нападението е сигурно. И то ще бъде взаимно. Няма как един да нападне, а другите да не отговорят до 3 минути. Само Русия и САЩ имат над 12 000 ядрени глави. 4000 от тях могат да бъдат изстреляни веднага. Дори не е важно къде точно ще паднат - цивилизацията си заминава.

29

Асан

преди 2 години

Хитреци само те искат да плашат с атом... Ама и други имат атом ч ифутите, Иран, Пакистан, Индия и Кимчо корейски :)))

28

До 27

преди 2 години

Напротив, технологията на атомната бомба е предадена на Израел от Айнщайн и после там екипът им я доработва. Заявявал е преди това, че е против това, тъй като е имало "интерес", но накрая дава съгласие... ...вероятно го е възприел като дълг?

27

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да започне ядрена война и Индия и Пакистан да бъдат "застъклени". Без 1,6 милиарда джаггали света ще е малко по-добре.

26

Анонимен

преди 2 години

Нищо публикувяно няма и престани да пишеш глу пости че и масатя глу паци ти вярват Яйнщайн няма нищо общо с Израелската атомна програма аз съм прав ти не превтяни дс генерираш безсмивлен трафик точка лека.

25

Анонимен

преди 2 години

Горните 5 държави имат отдавна бомби и какво ли не, но реално всяка страна с реактори има капацитет да направи и оръжие. Най-лесно би било за страни където има залежи или пък правят реактори, но досега не са направили, защото нещо ги е спирало. По-чудно е как досега не е открадната атомна бомба от някой, точно в горните държави, защото имат по няколко хиляди. Някои помнят каква анархия беше в Русия 90те.

24

Анонимен

преди 2 години

Кимчо, защо не е поканен? Ще вземе да се обиди, разсърди и пусне някой фишек през океана по Желтия Камик...

23

Анонимен

преди 2 години

Защо стана нужно да се уверяват, че няма да се нападат взаимно???

22

Лицемерие

преди 2 години

Никой от тая "петорка" не верва на другите, обаче ние да верваме... ..."съюзническо задължение"...?

21

Анонимен

преди 2 години

И Хитлер и Сталин са подписали пакт за ненападение...

20

Ключът от бараката

преди 2 години

Защо ядреното оръжие на Пакистан не е проблем, а на Иран е?