9

Анонимен

преди 2 години

и кво?

8

Анонимен

преди 2 години

За съжаление има водачи, които не знаят за какво служи онова лостче в ляво (мигачите). А вие искате да познават и знаците. Народа тотално е оглупял!

7

Анонимен

преди 2 години

Тъпанapи с купени книжки. Като тези, дето са им ги продали. То като с фалшивите сертификати.

6

Анонимен

преди 2 години

До българин: Що бе? Има си и откровенно тъъъъъъъъъъъъпи, че чак и вдлъбнати! То да се върти геврека е лесно, ама да запомни 5 знака... Че и да се сети за какво са.... Иска се акъл!

5

Анонимен

преди 2 години

До силно слънце. Слънце мое! Не си ли чувал, че има и висшисти, които поради специфични умствени особености, са си получили образованието с преписване, подкупи, дуупе и т.н. Т.е. неграмотни люде като всичките, дето не съобразяват нищичко и се самоубиват (а убиват и други) по пътищата. От 1981 година шофирам, но такава ***-отия като сега не съм наблюдавал. Те и за коланите навремето протестираха. Нали?

4

българин

преди 2 години

Господ да ми прости,но от лудото каране,е така.Погледнете какво става,имам чувството,че поне половината шофьори са или луди,или дрогирани и пияни.

3

Анонимен

преди 2 години

Катастрофи стават навсякъде. Днес в София, на прекрасно сигнализиран булевард, някакъв колибар шеташе между колите, отнемаше предимство и се заяждаше с останалите водачи. За съжаление амбрияжи като него са често срещано явление. Това е ефекта от калпавото образование в последните години. За култура да не говорим... От тези, които се противопоставяха на запалените фарове, например...

2

Да бе

преди 2 години

Избиха всичи септемврийци, партизани и ремсисти. На Бельов баир паметникът по-голям от на Шипка...

1

.

преди 2 години

Няма няма и стане някоя катасртрофа край Разлог... Как карате бре? Ехххх, навремето през втората световна война какви полицаи само е имало в Разлог, ако ги имаше и сега............