122

Анонимен

преди 2 години

Докато тлъсти плъхове с комунистически убеждения и произход като финансовият смотлльо и Киро Слепото ви управляват и не всеки ден, а всяка минута увеличенията са ви малко .

121

П.К.

преди 2 години

Питам шефа на групата за монтаж на климатика: Как е тази марка? Добра ли е? Той отговаря недвусмислено: -Всичко е на късмет. Толкоз. Но, като помисли малко човек - И да се ожениш - на късмет. И кола да си купиш - пак на късмет...Но, стига с късметите. Тия, с продължаваме с цените...да имат да взимат. С късмет, без късмет, с вили и с неокастрени дряновици, ще ги изметем набързо. Да им дойде акъла в простите кратуни.м

120

Анонимен

преди 2 години

цитрусовите плодове загниват в складовете поради свръх количества. Затова сме свидетели, как в големите хипермаркети цените на цитрусите сега за сега падат! Подобно е положението с цените на редица зарзавати.

119

гост

преди 2 години

До пияница мистик Да цените са наистина добри но ще стават все по добри . Колко по-добри ще усетят първо пенсионерите впрочем вече започнаха да го усещат още с допълнителните добавки и с унизителните 75лв. стил Менгеле и понеже имаме много пенсионери няма начин да не сменят ориентацията си ,сиреч от две злини да изберат по-малкото . Но съм сигурен че на предсрочните избори Баце ще се върне с гръм и трясък.Каквото повикало такова се обадило.

118

какво се чудим

преди 2 години

Московските агенти ишзпълняват задачите на Масква да ни извадят от ЕС и затова саботират държавата.Кога от Масква деошло нещо добро за България

117

Анонимен

преди 2 години

Следващият световен балон ще е храните. Отдавна се готви. Ванга беше казала "Кои пошле во големите градови, ке се пцовисат от глад!".

116

Димитър Попов

преди 2 години

За Бога братя, купувайте шиткоини и дигитален зарзават!

115

izh

преди 2 години

Бат'Бойко е виновен. Или май тази плоча се изтърка? По старите това са го слушали в най различни аранжименти. Резултата - неграмотност и беднотия. Абе, "комунисти сър"

114

Анонимен

преди 2 години

Усещам как скоро ще има - народът стещу Румен Радев и правителството му!

113

Анонимен

преди 2 години

Аз едно не разбирам.Защо има хора,които не мислят реално а искат да бъдат лъгани?И все едно и също се повтаря,а се очаква друг резултат.Как е възможно да твърдят,че ако Борисов е останел на власт няма да има повишение?По същия начин едно време си мислеха,че като гласуват за БСП ще се върне старото дето беше при бай Тошо.Това са все невъзможни неща бе хора,мислете недейте да дрънкате глупости.

112

Анонимен

преди 2 години

Тенкю, Радев, тенкю!

111

Анонимен

преди 2 години

Енергията диктува цените,следователно ще скачат още.

110

Анонимен

преди 2 години

Партия Продължаваме Поскъпването.

109

пияница мистик

преди 2 години

Според мен, тази статия е писана и платена лично от C0pос!!! Няма начин да е така, всичко е лъжа. По времето на Борисов недоволните от високите цени метежници хвърляха риба, свински уши, домати и яйца, а сега, когато дойде Спасителя Фигурант и намали цените на всичко - ток, вода, топлофикация, газ и най-вече храна, хората се успокоиха и се прибраха по къщите. Да виждате някой да уринира, да пие бира и да се дрогира на Орлов мост? Не, няма! Значи всичко е нормално и цените са добри

108

дедо Ташунко

преди 2 години

този иванов е ***, говори щуротии.

107

от 110

преди 2 години

частлива да се чете щастлива

106

Ч.Н.Г.!

преди 2 години

Не знам какво бъдеще идва, но отдавна не си гладам Линията на живота. Каквото дойде! Оцеляването тук е на късмет. Не съм роден под частлива звезда, така че...

105

реалист!

преди 2 години

До Тато беше хитрец==========================================================Отцепване няма да има. На практика всички искат да са едно с силна, независима и просперираща държава. Като ни предложат и някои икономически облекчения( примерно 10% и махнат акциза за дизела, на практика минимум 90% ще гласуват за възсъединение с Новата Османска Империя! А кой не обича чалга, шкембе и турски сериали?!? А ще получим и обединение с Македония и Беломорска Тракия!

104

Тато беше хитрец

преди 2 години

До реалист! Ние сме м/у 2 империи, руската и турската. За добро или лошо те ни влияят. Понеже днес сме малко, разединени и крайно слаби, скоро очаквам отцепване на територия към съседна държава.

103

Васил Радославов

преди 2 години

Днес в хубав квартал на София видях човек да рови по кофите. За съжаление усещам, че това скоро ще стане честа гледка.