55

Истината

преди 2 години

До Ицхак Коен, Пловдив --- Я стига сте лъгали! Нямало е газови камери. Това е било химическото чистене. Никой никога не е горил живи хора, а умрели от тиф и други заразни болести, за да спасят другите работници. На вас ви е втълпено, че целия свят трябва да работи за вас, но Хитлер ви демонстрира как вие можете да работите за света. Оттам ви иде мъката омразата към Фюрера.

54

Анонимен

преди 2 години

За нещастие нещата не се подредиха както трябва и злото, победи доброто. Вместо парфюмирани германци, долетяха ***, гнъсни, долни и криминални ***.

53

ля ля

преди 2 години

на запад има много расисти и нацисти! Хитлер си е знаел работата и само да спомена че ако Сталин не беше надвил сега щяхме да сме не с 20год назад ами с 10 напред преди другите! Израел нямаше да съществува и Хамерика нямаше да си вре носа навсякъде! това е едно ак0! има много много ак0та по цял свят!

52

Анонимен

преди 2 години

Направи добро на евреин,и той рано или късно ще си отмъсти!

51

Анонимен

преди 2 години

До Ицхак Коен, Пловдив Бе ти добре ли си!?

50

Ицхак Коен, Пловдив

преди 2 години

За нас, евреите в България, всеки ден е холокост! Българите са расисти и нацисти, които ни мразят и искат да ни обагазят и кремират! Освен това не искат и стотинка обезщетение да ни платят, за избитите ни баби и дядовци в концлагерите на Хитлер! Българите са били съюзници на Хитлер и пращали вагони с евреи от Беломорска Тракия и Вардарска Македония директно в газкамерите на Хитлер!

49

мнение

преди 2 години

Стига!Писна ни от жалбите на евреите!ТОЛКОВА строго било,че дори имало възможност да внесат оръжие и да организират бунт!Ставате смешни!

48

ужас

преди 2 години

За пари евреите са бетер българите!

47

Анонимен

преди 2 години

Пак гаднто ,и фалшиво Дойче Веле. Ясно ми на кого е. Аман от тоя божи народ. убиха Бога ,и не се покаяха . Че и деца принасяха в жертва.

46

Кирето

преди 2 години

Да. Българите и македонците знаем истината.От всичко разбираме и сме на първо място в Европа.Даже сме произлезли от палестинците-фалестинайците де.

45

Истината

преди 2 години

и само да добавя, масово евреите са бягали в Гемания да се скрият от Сталин в лагерите при "лошия" Хитлер, а не само еврейката от публикацията! Хиляди са такива, особено от Украйна и Полша! Съвсем доброволно са го правели. След войната, много от тях се обърнаха по вятъра и се писаха жертви на несъществуващ геноцид, за да изкарат пара, но и доста честни и неподкупни иевреи имаше и все още има, които казват истината. Само че, на тях никой не им дава гласност по масмедиите!

44

Истината

преди 2 години

Когато историята се пише от победителите, то това не е история, а пропаганда. Адолф Хитлер е спасителя на евреите. Когато Сталин тръгва да ги избива, заради враждата си с евреина Троцки, Хитлер строи за тях лагери, огражда ги с бодлива тел и ги пази с въоръжена охрана! Вътре има концертни зали, футболни игрища и първенства, басейни, родилни домове и болници! Добре, че има и честни евреи, които казват истината! И не, газови камери никога не е имало, това е ционистка пропаганда, лъжи и изнудване!

43

До Алекс

преди 2 години

Има, и то голяма. Аушвиц е бил концлагер за евреи и болшевики. Съвременните управляващи кръгове в Европа са наследници на същите тези евреи и болшевики. Все едно да кажеш, че цар Николай и комунистите са едно и също, защото са обитавали една и територия.

42

Истина 3

преди 2 години

Повечето от милионите загинали руснаци всъщност са избити от Сталин и кликата, а след това вписани като "жертви на войната". Всъщност най-много жертви понася Германия. Путин това пък хептен никога няма да разкрие, защото ще наруши картината за "героичния руски народ", който Путин защитава от гнилия Запад. Все пак за Путин кирилицата е измислена от македонците, а езикът ни не е български, а славянския. Изобщо такова нещо като "българско" не съществува в руската историография.

41

Алекс

преди 2 години

Има ли разлика между Аушвиц и КОВИД фашизма?Германия и Австрия започват да си припомнят позорни моменти от историята си.

40

Истина 2

преди 2 години

СССР удържа германската армия, благодарение на американските доставки и на западния фронт, поддържан от англичаните. Западът спаси СССР. Путин и това знае, но и него няма да признае.

39

Истина

преди 2 години

Според документалния филм на евреина Д. Коул, газовите камери са бутафория и са построени от червената армия, за да прикрият собствените си зверства в Източна Европа. Повечето от тези зверства(като клането в Катин) са приписани на немците, които не са могли да се защитят. И Путин знае всичко това, но никога няма да го каже, защото е лъжлив лицемер като всички останали. Това е историческата истина.

38

Анонимен

преди 2 години

Четете Солженицин. Да ви поразкаже заметодите на КГБто. Всичко е подкрепено с документи.

37

Анонимен

преди 2 години

Що не ни поразкажат малко за поне един лагер на ГУЛАГ. Невските лагери са няколко, където е имало предимно евреи. Вруските лагери загинаха 20 милиона главно руснаце. През 43та година при изселването на българите в Азияя по пътя загиват 43 000 души. Айде малко без номера другарю Мюлер. Аман от комунистически лъжи.

36

Herr Muller

преди 2 години

Владимир Путин ЗНАЕ точния брой на загиналите в трудовите лагери, тъй като цялата документация е била иззета от руснаците, а германците са били перфектно стриктни в данните. Там е упомената цифрата 76 574 души починали във всички концлагери. Няма никакви милиони изтрепани евреи в лагерите, както твърдят "потърпевшите". "Газовата камера" за работещите е била псевдоним на "химическо чистене". Христос е бил евреин, но въпреки че съм християнин ИСТИНАТА ми е най-мила.