45

Аз

преди 2 години

По принцип има голяма вероятност да е истина, а в българската действителност още по-голяма. Това, че ги тъпчат с гадости и на мъжете им растат ци ци... Ще трябва да свиквате или вегани или насекоми, това е бъдещето, смешно и тъжно за някои, но бъдеще. След зелената сделка на ООН, предстой, въглеродният отпечатък от животновъдството е голям.

44

ГОЧО

преди 2 години

А защо пропускате да кажете за телешкото, свинското, пуешкото, рибата от закритите басейни,и т.н.!!?? Тези животни се хранят абсолютно по същият начин и със същите отрови! А някои хора се страхуват от ваксините и вирусите, не се замислят какво ядът, пият и дишат!

43

Асан

преди 2 години

Давай печени кокошки да ги унижавам щом са опасни :)))

42

ф

преди 2 години

Яжте овче месо. Полезно е. Повярвайте.

41

Анонимен

преди 2 години

Да защото Русия от три години насам е най-големия износител на пилешко месо, докато до преди 5 -6 години го внасяше! Същото и със зърнения износ от 4 години Русия е на големия износител, като до преди 5 - 6 години внасяха същото! Пропагандната машина работи на пълни обороти, за качеството на пилешкото не е необходимо да дискутираме! Аз ям пилешко само когато имам бактериални проблеми!

40

В.

преди 2 години

Малий все едно пипаш отрова. Ами тогава що ще го готвите бе?

39

Анонимен

преди 2 години

Пилешкото отдавна не е това,което беше.Преди 70години пилетата на 60 дни са тежали близо 1кг,днес чрез "стимули" са 4кг.А в Бг продават ужасни ***-вносни бутчета пукат като пиратки във фурната. Химиите с които ги тъпчат са особено вредни за подрастващите деца.Да се откажем да ядем месо не е опция,но аз лично ям минимално.

38

Анонимен

преди 2 години

Храната стана отрова. До там я докара развития пазар

37

msm

преди 2 години

Ако статии, като тази не са тест за нивото на интелект на четящите, то те са доказателство за неграмотността на пишещите (копи/пействащи те)!

36

Анонимен

преди 2 години

Безвредна соя докарана с Е-та до вкус на месо може? Нали.

35

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е ясно изкуствено месо генно модефицирано в епроветка иначе населението няма как да се изхрани.

34

Анонимен

преди 2 години

В българия се продава месо като наркотиците кои си иска и няма никакъв контрол.

33

Анонимен

преди 2 години

Проблема не е в българските ферми никои не иска да фалира магазините не е това целта целта е че нерагламентирани производители произвеждат месо с неясен произход някакви месарници и магазинчета продават месо внос и казват че е българско дюнерджииници по пазари и тържища същата работа месо тъпкано с хормони и антибиотици аз съм виждал с очите си човек които трови кокошките като попаднеш на такъв психопат да ти е честито.

32

Жорж

преди 2 години

Амииии, не думай....

31

един

преди 2 години

До ДЕС Пич, съвсем нормално е цикълът при момичетата да започне на 12 години

30

Анонимен

преди 2 години

Химията много напредна вия останахте на заден план химията прави чудеса но и може да убива наи уязвими са простите хора.

29

Щом има

преди 2 години

сертификат, нЕма проблем!!! Нали сега е модерно всичко да е сертифицирано, стоки, хора!!! И на много хора не им прави впечатление, че сертификат ги приравнява на стока! Даже са доволни!

28

Шеф Фъкофф

преди 2 години

Това да не е някаква канадска рецепта привнесена от мъдрия Зиро Петков? Тоя е толкова кух че може да яде пилетата с перушина и доматите с колците. И после се ококорва като другия дембил.

27

Анонимен

преди 2 години

От слушане на акълни и интилигентни хора 30 години затпва стигнахме до тука следващата пандемия ще е страшна само интилигентните хора могат да не разберът тези търговците си гледат само джоба дори не знаят за какво става на въпрос още 1,6 милиона ще изчезнат от българия следващото десетилетие.

26

от глупостите

преди 2 години

в статията следва,че трябва пилешкото да се готви с фекалиите ,сигурно така се елиминират бактериите,които не биха умрели иначе при над 100 градуса.Не мога да повярвам как ни подценяват с поодобни писания и обещавам повече да не ги чета.