586

Анонимен

преди 2 години

Много ли пари ви даваше Боко, та така често го показвате на първата страница на сайта си? Е, вече няма да ви дава тестета по 500 ? . Така ще си останета с тъгата по Боце от Банкя. Сетне ще преминете на друга ясла, а защо не и на самоиздръжка.

585

Анонимен

преди 2 години

другарите от коминтерна обраха много миналата година а тази още

584

Анонимен

преди 2 години

Миналата година кой пръсна 8 милиарда за декември, бе Туулууп?

583

еееееее

преди 2 години

Баце, ти за цели 12 години, що не направи България първа или втора по сила в Европа?????? Че да покажеш, как става. Ами за три мандата крадене, стояхме ВСЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО?! ПО В С И Ч К О. Сега намери да връзваш кусури. Нагъл до безобразие!

582

Анонимен

преди 2 години

Тикво ти си за затвора ,най наглия крадец в историята на България

581

Цецо

преди 2 години

Досега къде бяхте ,бе паленца ?! Защо чак сега повдигате въпроси и сипете недоказани обвинения ?! Ама нали трябва да се шуми,да се изричат лъжи - Гьобелсовата пропаганда в ход : кажи една лъжа 100 пъти и накрая ще излезне ... истина ?! Ха-ха-ха,много сте жалки ! Имаме народна мъдрост която казва :" Голям камък хвърли,голяма дума на казвай!" Ама кой,кой ?! Нали ви плащат да лаете ...

580

Анонимен

преди 2 години

Борисов нещо е в грешка , той е този които говори за строене на пътища и стабилизирана на икономиката ,новата власт обещава изстъргване на герб не е поемала нито обещание за ново строителство нито за стабилизиране на икономиката и народа няма такива очаквания от тях.

579

:)

преди 2 години

Нагъл пияница :)

578

бобо

преди 2 години

Да се засрами благодарение на него

577

Съвет

преди 2 години

Не се вкарвай допълнително в грехове,като се изживяваш в робятя ня Господ.По-скромно я карай,че не съ знай знай ли съ какво следва.

576

Тиква да те учи!

преди 2 години

Що не каже Бочко колко ни беше външния дълг когато полази властта и колко беше вече външния ни дълг когато изпадна от властта, а?

575

познат сценарий

преди 2 години

Комунистите и чалгарите са на път да се справят с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

574

Анонимен

преди 2 години

Този трябва да е в затвора. Ама че наглост.

573

Анонимен

преди 2 години

Това нещо, защо не е при бай Ставри. Толкова беди и простотия докара, че поне десет години ще му сърбаме попарата.

572

Бонго Бонго

преди 2 години

Да сравнявате Бойко с Радев или с Петков с Бойко е все едно да сравнявате лъв Бойко и лисунгера Радев/Петков.

571

ТОШО

преди 2 години

БОКО Е ПИЧ-ДАЛАВЕРАДЖИЯ. ТОЙ Е НА ПРИНЦИПА НЕ Е МЕ ЯД ЧЕ КРАДАТ А ПОВЕЧЕ ОТ МЕН КРАДАТ И НЕ ДАВАТ КОМИСИОННИ

570

Анонимен

преди 2 години

Ох, крадльо, само от хвърчилата, които са абсолютно ненужни за България и които дори няма да ги видим реално у нас, ти натрупа толкоз милиарда дълг. Да не говорим колко още милиарди трябва да ти плаща населението за комисионките, които получи да донатикаш държавата в блатото на света! Да ти даде Господ - на теб и близките ти, всичко, което си заслужил!

569

Анонимен

преди 2 години

Млъкни бе, банкянски пожарникар! Трасето за Сърбия-Унгария-Австрия минава през БГ. Ти го забави с цели 2 г. и същевременно говореше за хъб по това трасе близо до Варна. Забавянето му вбеси Газпром и не само че няма хъб, но няма и отклонение от тази тръба за БГ.Посочените държави заплащат над 3 пъти по-ниска цена за единица обем газ.Лъжеш и за азербайджанския газ: той задоволява само 1/3 от нашите потребности! И за втечнения газ: той откъде ще дойде до Александруполис и сетне ревапоризиран до нас

568

Анонимен

преди 2 години

Защо продължавате да отразявате този крадец?Мазохисти ли сте или нас ни мислите за такива?

567

Библейска мъдрост

преди 2 години

Всичко това ни се случва защото болшевиките начело с Радефф саИзпълнени с всякакъв вид неправда,нечестие,лакомство,омраза,пълни със завист,убийство,крамола,измама и злоба,шепотници,клеветници,богоненавистници, нахални,горделиви,самохвалци,измислители на злини,непокорни на родителите си.безразсъдни,вероломни,без семейна обич,немилостиви.които при все,че знаят Божията справедлива присъда,че тия които вършат такива работи,заслужават с,мърт,не само ги вършат,но и одобряват ония,които ги вършат.