11

Кошмар

преди 2 години

Тази статия ме съсипа .. Горкото беззащитно същество, не разбирам и родителите, които са го поверили - едва ли не са знаели, че дядото има проблеми. Моля се на Бог да се пребори и да оцелее. Помолете се всички, никое дете не заслужава такова страдание!

10

В.

преди 2 години

До последния умник.Като те вкарат в лудницата по донос друго ще заговориш.Има си семейство. Детето има баща и майка. Да са взели мерки те.

9

Анонимен

преди 2 години

"Болни като него не търсят помощ" - този човек не разбира, че е болен! Кога ще проумеете колко грешно е наложеното от ЕС психичноболните да се лекуват само по тяхна преценка и желание. Лекуват ги, когато вече е късно, чак като стане някоя трагедия.

8

Анонимен

преди 2 години

Пък после некои разправят "много е важен контакта на децата с бабите и дядовците им, не ги лишавайте от това ценно общуване" и те така стават трагедиите. Като си знаеш, че не са хора кво ще им оставяш дете да гледат?!? Не всички стават. Има и такива, факт!

7

Анонимен

преди 2 години

Бедността убива.

6

Анонимен

преди 2 години

Прикриват случая, по никоя телевизия не го казват, защото показва бездействието и некадърността на Петков и останалите комунисти в правителството назначени без конкурс по роднинска линия.

5

Анонимен

преди 2 години

Зиро Петков лично да изпрати Бойко Рашков да провери дали не са били с фалшиви ваксини. Защото само фалшивата ваксина предизвиква такива реакции в хората.

4

Кунчу трипъл буст

преди 2 години

Ако се беше препаратизирал с химикали срещу кихавица,дядката щеше да е кротък като скопен ***,след три пиратки.

3

Анонимен

преди 2 години

А някои си мислят, че корона вируса ни е проблема. Отворете си очите хора! Насилниците са навсякъде. И огромния брой случаи са тарторите в семейството, в компанията, в училище или на работното място. Ужас. Да дадат още милиони за глyпости, а не за превенция на психо заболявания и други такива. А и близките,защо ги крият? Не разбират ли че те ще са първите, които ще го отнесат?! Опомнете се бре хора!

2

Кардарашко сурвакане

преди 2 години

"Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван" Амии, това си е традиция при кардарашите. Лично съм виждал как се сурвака чисто гола кардарашка с цинкова кофа по гърба.

1

Анонимен

преди 2 години

Къде е агенцията за закрила на детето, пак ли някоя новоназначена калинка от Петков е проспала случая?