170

Трета Бустерна

преди 2 години

Вижте хубаво на снимката на какво ще заприличате след Трета Бустерна!

169

Анонимен

преди 2 години

Пол Беарър и Ричи Гробаря!

168

Анонимен

преди 2 години

вземат ковид парите дргия месец от ЕС и всичко го обявяват за приключено, ще почнат да си раздават награди и премии с тея пари, а това че бизнесите умират никой не го е еня....

167

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е нещата да се казват с истинските им имена. Ваксинирани преди 3 месеца и ваксиниран преди 9 месеца не са едно и също. Не случайно евреите ваксинират всички наново. Да не мислите че са прости и ще се затрият, а бай *** е много хитър и ще прецака всички.

166

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ще приключи пандемията с Омикрон или не, но знам че показа нагледно как може да се унищожи сегашната цивилизация. И повярвайте, има хора и лаборатории които вече работят над това. Вече няма нужда от терористични атаки на фанатици, а просто една лаборатория в някой затънтен пущинак и гледай сеир после.

165

Лекар Пулмолг Плд

преди 2 години

Пулмологията в Свети Георги в момента е 50 на 50 точно пълна с ваксинирани и неваксинирани. Средната възраст 50+ с по 2 дози както и доста възрастни 80+ неваксинирани (но с много придружаващи заболявания)

164

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Омикрон не признава ваксини. Кара наред. Тоест рестартира пандемията отначало. Реално за две години минаха няколко варианта на вируса при много по-малка степен на заразност. Не знам кое кара Кантарджиев да е такъв оптимист. Само за няколко месеца Омикрон може да мине през толкова хора, колкото другите варианти взети заедно досега. Следователно ще направи поне няколко мутации за това време и никой не знае какви ще са.

163

Ще изчезни

преди 2 години

Когато вие манипулаторите ,барябяр с медиѝ, самоуети пръскачки се качите на някоя совалка за космоса еднопосочно ! То си видя че сте човекомразци!

162

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че пЛандемията ще изчезне мигновено,когато изчезнат всичките знайни и незнайни професори,доценти,математици,алхимици и т.н.

161

Анонимен

преди 2 години

Кой умрел, умрел. Нема кво да ги броим. Нали язе съм жив.

160

Алекс

преди 2 години

Ако напролет Кантарджиев,Гломб и баба Радка си отидат на село да копаят градинки вместо да помпат напрежение по медиите,може да се освободим от пандемията.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен187 А да я измислиш ти. Нали си учен (от инет-у)

158

Анонимен

преди 2 години

Необяснимо е съсредоточаване на усилията на учените върху изработване на ваксина,а не на ефективно лекарство.Май всичко е пари!

157

съмнително

преди 2 години

Бил Гейтс каза ,че пандемията приключва през лятото,ако не е измислена статията.Откъде знае,да не е господ?Това ни кара да се съмняваме в естествения произход на вируса,а от там и на недоверието към всичко свързано с ковид и ваксините.

156

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА НИ ПУСНАТ! Това го слушаме от Март 2020-та. Беше 2 седмици за да не претоварим здравната система. После беше "дайте да изчакаме ваксина", после стана "стаден имунитет ни трябва", след това беше "70% трябва да се ваксинират", после беше "100% преболедували или ваксинирани и сме свободни", след това "само 100% ваксинирани с 3 игли ще ни освободят", сега "може би на пролет". Ако ни кажат, че мислят така да е за винаги ще ги изрием в морето, затова все лъжат "още 2-3 месеца, само след 1г"...

155

луди

преди 2 години

Ко стана бе. Парите от СЗО ли свършиха ? ХАХАХАХАХА А ваксинираните зомбита, сега какво ще правят ? Или икономическата криза ще създаде нови зомбита.

154

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва да се освободим от Продължаваме Пландемията. Ама преди пролетта.

153

Анонимен

преди 2 години

Кантар, от теб няма отърване!

152

Анонимен

преди 2 години

Ами то е пределно ясно. Те са го планирали да свърши пролетта

151

Анонимен

преди 2 години

"че ще бъде налице бързо увеличаване на случаите, но това ще бъде съпроводено и от бързото намаляване на заразените." ?????