20

Обмяна на опит

преди 2 години

Понеже няма официално инфо за вредните действия и бездействия на ваксините, публикувани от производителите им, да питам. Този Остин с каква ваксина е ваксиниран, че да не я използваме у нас?

19

Анонимен

преди 2 години

До Чичо - Хохохо ... Моли се имунитета ти да издържи на ваксините, защото в противен случай ще е все едно си болен от СПИН. Ако не знаеш, вече официално се признава, че ваксините водят до прецакване на имунната система. Всъщност отдавна се знае, даже го пише в листовката на Модерна примерно, но вие ваксърчетата не сте си направили труда да прочетете поне листовките хахаха Умни били. Кой ви излъга? Телевизорът ли? хахаха Боцкайте се, ползите за обществото ще са повече отколкото вредите!

18

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

EXperts must to BLOCK terror with PCR TESTS..Милиарди са жертвите на нагло престъпни PCR TESTS.. Получават тежки трайни трудно лечими увреждания на горни дихателни пътища .Поразени с PCR TESTS губят майчината и божествената охрана при дишане и хранене вкл срещу патогенни нано и микро мутанти..Всички лаболатории са рискови за заразяване както на пробите така и на жертвите принудени да се подлагат на проникващи дълбоко в устна кухина и нос мръсни експерименти.. ДА се направят експертизи !!!

17

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Tests about COVID mutants НА ваксинирани показват заразяване вкл на кръвта с мутанти след ядене!!! опасните мутанти проникнали през тежко увредена охрана на устата идват от мръсни прибори и заразени храни. Ваксинираните след заразяване се опитват да се самолекуват .. Констатирани са самоизлекувани ваксинирани ...Експерти да направят автоматизирани системи за разпознаване вместо НАГЛО ПРЕСТЪПНИ PCR TESTS...Warnings about 5G ;5.99G black death and cancer terror..

16

Откакто...

преди 2 години

...Колин Пауъл беше публично уличен и призна за лъжа, че са избили масово геноцидно цивилни хора в Ирак (тук изключвам съмнително издигнатия на власт Садам и хората му, пак от същите), поради уж някакви си несъществуващи ОМП , и беше принуден публично да се извини за това, аз точно на тези министри на отбраната ВЪОБЩЕ не им взимам мнението за чиста монета. В момента, в който си отворят устата тези министри, моментално слагам всичко на мют, защото съм убеден, че всяка тяхна дума е лъжа!Болно ми е

15

Анонимен

преди 2 години

Веднага да се провери сертификатът му.

14

Анонимен

преди 2 години

Понеже тестовете са с 50% точност да не се тревожи а да си направи няколко теста паралелно! По интересно е да обясни как е ковидясъл с пълна ваксинизация, т.е. две дози и бустерче отгоре и ковид! Явно ваксите не работят или е изневерял с разни съмнителни субект(к)и за да съм политически коректен! Истината не е популярна!

13

Евроатлантик

преди 2 години

Тарикат човек,мислел да мине без четвърта доза.

12

Мдаа

преди 2 години

Трябва му бустер да попита - бай дьн

11

Няма страшно

преди 2 години

Щом не е Новичок

10

Анонимен

преди 2 години

Как така напълно ваксиниран, а заразно болен. Разхождал се е свободно разчитайки на сертификата.

9

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Щял да го изкара леко --да във това и аз съм убеден ,защото не е във Бг и не е Киро от Стряма ,защото на този пост му се прави ПСР на 2 часа и след като се открие нещо веднага му се прилагат най новите технологии който за 2-часа нокалтират всякакви вируси ,разликата е че тука Киро от Стряма ще се лекува дистанционно от джипито със антибиотици 2-3 модела докато вируса го нокалтира и след това ще го хвърлят във някоя провинциална болница да го доопаткат хора който не са вирусулози .

8

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Кирцата вече започна разследване ! --- ей алабаши за това тука сме 1% насила ваксинирани 29 % със фалшиви сертификати и ваксини и 70 % където хич не ни дреме ! Гордо знаме ни е Мангъра който каза каквото и да правите всички ще го минете също той каза че трябва първо да се започне със най-уязвимите тоест над 65 г Той каза че младите трябва да се оставят да го изкарат бързо за да няма тези постоянни вълни след локдаумите--- а тука всичко каквото каза го изопачиха ,и не е само Мангъров който мисл

7

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, плоскоземни ***! Много сте активни, да не са ви вдигнали ставката?

6

И

преди 2 години

И каква е идеята на новината?

5

Алберт Бурла,Пфайзер

преди 2 години

Май ***, така става когато блееш като Кунчев и не си шаткаш бустерчето на време.

4

Анонимен

преди 2 години

А дано! ама надали...

3

Анонимен

преди 2 години

Само като чуят името Путин ,пипват вирус ,гадове че умиргайте

2

Чичо

преди 2 години

Значи ще го изкара леко, та няма какво да го мислим. БГ бoклуцитe, наречени антиваксъри - те да му мислят. Така или иначе, в Прекрасния, нов свят в близко бъдеще, те (за щастие) няма да съществуват - ще са се натръшкали.

1

Дедо

преди 2 години

С това ли е известен днес министъра на отбраната на САЩ , че го боли гърлото !?