34

Herr Muller

преди 2 години

Завист ли усещам ?! Имат акъл - имат пари. Находчиви са, изобретателни, умеят да управляват огромни суми и да ги множат... имат дарба и са отлични бизнесмени. Форумите не правят пари, а само губят времето за правене на същите. ;)

33

miami_heat

преди 2 години

Елате ми тука и в гроба няма да ви трябват тези пари

32

Анонимен

преди 2 години

Защо на всичко има таван, а на печалбите не. Кому е нужно толкова пари да са концентрирани в няколко човека и това не е ли застрашаващо човечеството. Кадафи го убиха американците защото имал неуместни богатства, Садам също, за Крим същата версия прилагана, но в САЩ, може.

31

Анонимен

преди 2 години

Вместо с Бил Гейтц да правят фондации, да започнат да си плащат данъците! Знаеш ли колко ми дреме, че в Африка нямат тоалетни и чиста вода! Да се връщат всички 4ернилки от Европа и Америките и да се оправят. Писна ми някой да налива пари в каца без дъно. Либийците и иракчаните вече нямат диктатори и да не смеят да припарват в Европа.

30

Анонимен

преди 2 години

79 млрд. долара + 50 млрд. са печалбите от тестовете и ваксините. Вярвайте във фалшифицираната наука, която работи за богатите, които са силно загрижени за бедните!

29

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая всичките пари ще се концентрират у един човек и ще настъпи комунизъм, при който хората няма да имат вече никакви пари.

28

Анонимен

преди 2 години

Докато се кланяте на цар долар, евро, юани, рубла или квот се сетите, тъй ще гледате тъжно как алчните ви смятат за парче мръфка за еднократна употреба и ви се подиграват от телевизора.

27

анонимен

преди 2 години

Че религиите за какво са - да учат масата да блъска докато нещо и се случи, но и да се радва, че и да е благодарна. А дали има бог, кой знае?

26

анонимен

преди 2 години

Така е по Библията, която толерира робството, богатите, унижава жените, мятайки ги при добитъка и принудително доживотно робство без право на освобождение /напълно да се починяват на мъжа/, и пр. Нека тези, дето примират по Библията, особено пък жените, да помислят. Но това не значи, че няма бог, може и да има, но точно на нашата малка планета ще му тълкуват същността.....

25

Анонимен

преди 2 години

Прекомерната алчност взима връх !

24

преди 2 години

Илон Мъск - най - страшният злодей на планетата !Коли, беси, убива и изнудва хората само за да им вземе парите !Да ама не. Хората доброволно му дават пари за да получат стоки и услуги които той предлага ! Същото се отнася и за Джев Безос и редица други. Освен това покрай тях има една голяма пирамида от милионери .А да и освен това в щатите има единадесет милиона милионери !Толква за бруталният и гаден капитализъм !

23

Айде айде

преди 2 години

А за Борг Варнер да си чувал нещо.Кога Сащ са били на Студебейкъри австрииците и гитлер са се движели с конски впрягове целият вермахт е бил на коне.

22

Гениален

преди 2 години

Я сравни австрииската индустрия с тая на Франция Япония Китай Русия Сащ и тн.БВП на Сан Франциско е по-голямо от на цяла австрия

21

УМЕН

преди 2 години

Когато в Австрия са правели Щаейр-и айде айде и дядото на Мъск са били в течно състояние. За ZF да си чул нещо? Ако седна да ти изброявам австрийската индустрия ще си пиша до утре

20

сокол

преди 2 години

Този "умник" е нов вид офшорки,пере пари на богатите..Както и "олигарсите" в Русия и Бг и навсякъде.Нали милионите от "Хемус" не са в сметката на сиромаха? Е,и този е такъв,параван.Е.в.реите са хитри лисици..

19

Айде айде

преди 2 години

Австрииците ако имаха технологиите щяха да направят поне една кола за цялото си съществуване те нямат нито един автомобил

18

УМЕН

преди 2 години

Мъск не знае закона на Ом, иначе велик електричар, разбираш ли. Едно винтче не е завъртял през живота си. Първата Тесла и изобщо концепцията за нея му я разработват двама австрийски инженери. А някакъв крееетен тук продължава да твърди че всичко на тоя свят е разработено от говедарите. А едно момче от Хърватия започнало наистина от нулата, но със собствните си ръце и кадърност направи най-добрия електромобил в света. И в момента е мажоритарен акционер на Бугати след като самите те го пожелаха.

17

Бело оризонте

преди 2 години

Има мбого проекти зя реизползвяеми космически апарати и тоя на Мъск е най-смотания но и най-евтиния затова и проби на елита не му се дават пари за наука и глупосри а за ко ври и бело.

16

Кандидата с 20%

преди 2 години

И между нас, братя българи, изпъкнаха като мандати свински, хора богати ! Примерно, на екс-примера шкавчето се напълни, с пачки Еври на стотачки, и злато на кюлчета 18 карата

15

УМЕН

преди 2 години

Продължавайте да пишете. Глупости. За кредитния милиардер Найлон Дъск и прочее чиифути. А през това време китайците работят. Резултатите са видими.