243

Вива

преди 2 години

Нищо съществено не се прави на летище София. Проверките са бутафорни. Няма спрян, изолиран, непуснат в странана. Омикрон е донесен от гастърбайтерите българи, които по Коледа се завърнаха да се облажат с родна сланина и пръжки, а не си стояха в Великобритания, Франция, Германия и др. Защо не спряха потока на границите предварително, не се взеха мерки, а сега ще страдам наравно с неразумни те ***, които ходят без маски. В транспорта, като направиш забележка на такъв, нали та на бой. Докога?

242

Вируслав

преди 2 години

Хайде Кунчо да си удря бустера, че да го прихваща Омикрона и да разказва после.

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 281 Кое е железно ве ? Железна е статистиката която може да се манипулира както си поискат. Е боже още не вярвам, че има толкова кухи хора които си мислят, че някой се е загрижил за тях. И за това ще им бие по 3-10 дози. Овци които си мислят, че науката ги пази....Нали тия учени са на заплатка при "богопомазаните". Прочети поне на Клаус Шваб книгата в която той пише "Кризата с пандемията Covid-19 създава възможности и условия за извършването на Великото зануляване" .Амън от оФце

240

Анонимен

преди 2 години

Спадът на вълната с Делта варианта спря около 20 декември 2021, следователно Омикрон се е появил в България преди това, може би около 8 декември, но досега не го бяха засекли.

239

Анонимен

преди 2 години

Според скритата и общата смъртност отново България е на първо място в Европа. Ваксинираните държави са с най-ниска скрита смъртност. Разберете, ваксините ви спасяват. Не вярвайте на никакви лъжливи заплахи за ранни и късни последствия. Фактите са железни!

238

Анонимен

преди 2 години

Вълната на неваксинираните от Делта преля в Омикрон.

237

Анонимен

преди 2 години

При нас всичко идва със закъснение. Делтата дойде 4 месеца по-късно от останалата Европа. Ама дойде! И омикрона ще дойде.

236

До Додо

преди 2 години

КУНЧЕВ И РАДКА НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА АДЕ СИНДРОМ ОТ ВАКСИНИТЕ. ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ. А Киро ще вкарва в затвора ВАКСИНАТОРИ, ЧИИТО ВАКСИНИРАНИ ПАЦИЕНТИ ВЛИЗАТ В БОЛНИЦА И УМИРАТ. ЧЕСТИТО НА ВАКСИНАТОРИТЕ!

235

Додо

преди 2 години

В Германия по данни на Кох Институт, излязъл с Omicron Data за 30 декември: 71% от немците са "напълно ваксинирани", 3% са частично ваксинирани и 26% са неваксинирани. Неваксинираните представят общо 186 случая от диагностицираните с Омикрон на 30 декември (от 26% от населението), а ваксинираните - 4020 дневни случая за 30 декември (от 71% от населението). Това означава, че напълно ваксинираните се заразяват с Омикрон 8,12 ПЪТИ повече. Математиката не лъже. Омикрон е резултат от ADE Syndrome.

234

Анонимен

преди 2 години

Чух, че освен хрема, главоболие, болки в мускулите и отпадналост, страшна била и липсата на самочувствие сред заболелите. Ваксинирайте се! Ще кихате по-тихо, но пък с високо самочувствие!

233

Lina

преди 2 години

Класически куМчев.

232

о свещенна простота

преди 2 години

Заради празниците са изключили телефоните си.СпрЕли са си НЕТЯ.Спрели са си токО водата и дишането.Абе тоя и...т след карантината съвсем еизтрЕщЕл.

231

Анонимен

преди 2 години

Бай *** ами затворете Границите и Летищата и няма един заразен с Омикрон да има , нали се тества на Летищата от къде е дошъл Омикрон от Космоса ли? По-вероятно Омикрон се разпространява умишлено защото Мерките са просто смешни

230

Факт

преди 2 години

Явно засега има само предположения за Омикрон и нищо доказано освен по-бързо то му разпространение

229

Пенчо питанката

преди 2 години

Абе,много странно как се появиха първите случаи на Омикрон точно сега?!?Много възпитан този вирус- остави народа да се напразнува едно хубаво и чак тогава се появи у нас...Че по въпроса се лъже е ясно,но бумерангът лети с бясна сила към главите на управляващите.Случаите са най-вероятно вече няколко хиляди и ще нарастват лавинообразно до главозамайващи цифри.

228

Анонимен

преди 2 години

Значи 7 не ваксинирани и 5 ваксинирани и никой от всичките 12 няма нужда от болнично лечение. Ваксините работят. Хахахааа.

227

сс

преди 2 години

И още 1200 непотвърдени. Няма страшно. Набързо ще ни превземе както навсякъде другаде.

226

!

преди 2 години

само един е пътувал, а другите 11 къде са се заразили

225

Луд с граната

преди 2 години

Алооо Кунчев, брадатеее, отменяй зеления сертификат да не те отменя тебе!

224

Анонимен

преди 2 години

знаем си понеделник кунчеф вторник бай шиле ако се появи симидчийката значи е сряда и жената на чубайа и радка пирадка