89

махат карантината

преди 2 години

щото не е опасен омикрона, не пълнете гащите още

88

Степенуване

преди 2 години

Глупав, по-глупав, ваксиниран, бустериран...

87

Анонимен

преди 2 години

Премахват карантината, за да могат после да я сложат пак и да кажат "е на под обществен натиск махнахме и вижте какво стана, има още 3-*** починали и 200 заразени". Тоя филм вече го гледахме.

86

Укю

преди 2 години

Днеска медиите ми харесват,абе я вижте още ли има опашки за тия ваксини

85

Анонимен

преди 2 години

"Европа е ваксинирана. Хората пътуват между държавите в шенгенското пространство безпрепятствено. Свободата си е налице." Човек, ти си живееш в някакъв твой измислен свят, който няма никакъв допир с реалността.

84

Ганьо

преди 2 години

Защо искате да спрете ТРЕТА серия от филма ОТ ГЛУПОВ,ПО-ГЛУПАВ.

83

Анонимен

преди 2 години

Е нали това ви беше решението отпреди една година и го осъществихте. И резултатът е... ново ваксиниране.

82

Aнонимен

преди 2 години

Европа е ваксинирана. Хората пътуват между държавите в шенгенското пространство безпрепятствено. Свободата си е налице. Чудно е, че българинът си мисли, че ще му отнемат свободата да стои затворен в държавата си. Просто няма идея колко не е свободен. И неваксинирането няма да му помогне да си вземе свобода. Понеже такава реално няма да губи.

81

Анонимен

преди 2 години

Поредните глупости....

80

В.

преди 2 години

Мотивирано от науката. Оня ден едно, вчера - друго, днес - трето, утре - четвърто казва тази наука.

79

Пенчо

преди 2 години

До До 64Ти май все още не си разбрал, че терапиите мРНА не са ефективни срещу Омикрон? Вече сме на финалната права. И ваксиниран и неваксиниран ще го изкарат по един и същи начин.

78

Вируслав

преди 2 години

До Fool- И да уточня: Може за определени хора с липсваща имунна система, тия ваксини и да имат някаква полза, за да ги предпазаят поне докато отшуми вълната и останалите хора изградят истински стаден имунитет. Но тъй като не са истински ваксини- нищо че се забиват с игли- не са уан сайз фитс олл. А с тая ковид корупция, фондове и бонуси, почти не остана лекар по света който вземе нефинансово решение. Или да си сложи главата в торбата на ковид мафията и медиите им.

77

Вируслав

преди 2 години

До Fool-Този случай не е единичен. Имах близка, много възрастна жена и майка на мой добър познат, никога не е боледувала от нищо, никога антибиотици, здрава като кремък. По пъргава и от двама ни. Три аспирина да е изпила в живота си. Прилъгаха я да се ваксинира и след първата доза бе сравнително добре, но след втората разви имунна буря и се стопи и почина за дни. На хората със силни имунни системи, организма обявява война с чуждия нашественик/който в случая не е и ваксина/ и настава Ватерло.

76

Правилно ли прочетох

преди 2 години

...заглавието? : "Европа вилнее, а Омикрон се мъчи да премахне карантините"

75

Fool

преди 2 години

До 82 Омикрон вместо да изказваш предположения да беше си платил един тест и да видиш. Ваксинацията НЕ гарантира 100% защита, вируса се кара строго индивидуално. В блока ми има възрастна двойка която заболява от делта. И двамата са ваксинирани, дядото без хронични, бабата с хашимото, диабет и един куп други придружаващи заболявания. За съжаление дядото не преживява. Така за мен всичко си остава строго индивидуално, а ваксинацията е въпрос на личен избор!

74

до долния

преди 2 години

Човекът от коментар 79 се изказва иронично за антиваксърите и ги осмива, че вярват в очевидни небивалици. Или не схващаш иронията, или просто и ти ди антиваксър. Така че, ти у лево.

73

Анонимен

преди 2 години

тия *** май не са чували за историята със солта тоягите и любовта.

72

Анонимен

преди 2 години

Най-кофти е,че печатат яко пари да подпомагат локдаунът,ако изтеглиш пари от банкомат из европа все нови непокътнати банкноти дава,което ще доведе до яко обезценяване и хремата и кихането ще ни се сторят детска игра след като спрат да ни тероризират с локдауни за вирус който и те самите не са наясно зле ли е не е ли

71

Сорос § Со

преди 2 години

По данни на One America, животозастрахователна компания от САЩ, с повече от 100 мулиарда долара в активи и на повече от 130 години, смъртността сред така нареченото "работещо население" -за възраст между 18 и 64 години, за третата четвъртина на 2021 е скочила с 40%. Такова увеличаване на смъртността в мирно време не е позната никога досега с историята на човечеството. Май ще се окаже, че "Ваксината" е добре режисиран геноцид на човечеството!

70

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните го карат леко. Никоя държава не може да се позволи повече локдауни. Който се ваксинирал, ваксинирал. Другите горят.