9

Кико

преди 2 години

И наш Радеф остави самолета и стана политик(и се видя в пари)!

8

До 8

преди 2 години

Викаш не може да има такива пилоти, дето да не си продават душата и честта?Ако не вярваш че на този свят има и хора с доблест и решени да се борят с тиранията, просто се разрови по въпроса за напуснали пилори и екипаж. Не всички са практични наведеняци като теб

7

Вируслав

преди 2 години

"Причините са две - бум на новите случаи на зараза сред екипажите и снежни бури" ----- Две ли са? Ха-ха!!!! Хубу, ама първо, защо премълчахте че екипажите са ваксинирани до един. И и второ, защо пропуснахте основната причина за по-малкото полети: Че тези пилоти, екипаж и от обслужването не летищата, които са показали среден пръст на вакс-мафията и са им казали да си ги забият в дебелите бутове, са напуснали??????? Стах ли ви е? Или не знаете за тия неща? Ама обяснявате ли, обяснявате.....

6

ДА очакваме

преди 2 години

Очакваме обвинение че са виновни мистичните КГБ шпиони! Всичко това 100% е саботаж и зад него стои Путин :):)

5

Анонимен

преди 2 години

Аз пък четох някъде, че имало масово напускане на пилоти, които не искат да се ваксинират

4

Сменете темата

преди 2 години

От един месец го повтарят това всяка вечер по новините на телевизията ?!?.... Ние какво трябва да направим, че са им отменили полетите на американците ? Всичко друго оправихме в България, само за полетите в Юесей да се притесняваме !

3

До 4

преди 2 години

Бостън в случая е ок,болшинството отменени полети са от/за Чикаго този път.Вдигнаха им заплатите но това едва ли ще даде резултат?Просто всеки 5 в момента е болен!

2

Илич

преди 2 години

Най-лошото е че ряздадохме титли на про сти хора.

1

Анонимен

преди 2 години

За пръв път в Щатите имат ошо време затова отменят полетите. Няма нищо общо със задължителните ваксинации, които изискват на персонала на полетите. Персонала обаче не иска да се ваксинира. На всичкото отгоре силно ваксинираното им население отчита рекорд след рекорд по заразени и съответно карантинирани, което пък изпразва полетите. Но е от времето не се безпокойте. Те затова намалиха карантината от 14 на 5 дни и премахнаха изискването за тест след карантина. Заради времето.