112

Анонимен

преди 2 години

Пр, пррр. Айде, до другата пандемия.

111

Българщина

преди 2 години

"Между 24 и 30 декември бяха регистрирани средно по малко над 1 милион инфекции на ден." Значи за седмица 7 от 9 милиона са го изкарали. Глупости.

110

Да се чете:

преди 2 години

"Стадния имунитет може да стане по естествен път, но целта е да се вземат едни пари за ваксини."

109

Додо

преди 2 години

В Германия по данни на Кох Институт, излязъл с Omicron Data за 30 декември: 71% от немците са "напълно ваксинирани", 3% са частично ваксинирани и 26% са неваксинирани. Неваксинираните представят общо 186 случая от диагностицираните с Омикрон на 30 декември (от 26% от населението), а ваксинираните - 4020 дневни случая за 30 декември (от 71% от населението). Това означава, че напълно ваксинираните се заразяват с Омикрон 8,12 ПЪТИ повече. Математиката не лъже. Омикрон е резултат от ADE Syndrome.

108

В.

преди 2 години

А може и да не доведе. Тяхната имунна система е доста компрометирана от толкова илачи.

107

Хм

преди 2 години

До АнонименБългария може да е с нисък процент ваксинирани,ама е с висок процент преболедували.Впрочем процентите ги изчисляват на база на брой население,което реално го няма.Като избирателните списъци.

106

факт

преди 2 години

До АнонименПолека излизат данни,че имунитетът от преболедуване е в пъти по-траен и силен от ваксинационния.Говори се за години,а може би и доживотно.Във всеки случай повторилите короната са малко,а умрелите-единици.Схемата ваксинация и последващо контролирано заразяване може би ще се окаже най-безопасна и ефективна.Естествено,ваксиниране на преболедували е пълна дивотия.Е,интересите на тия,дето пуснаха вируса и ваксината за него са други,ама то е друга тема.

105

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че бъркотията е тотална! Ясно е , че нищо не е ясно! Нека видим в България, с нисък процент ваксинирани, след като омикрон се развихри какви ще са резултатите! Това ще ни даде добра база за размисъл. Нужен ти е само здрав разум, няма нужда от математическите модели на Витанов!

104

А бакалъм

преди 2 години

Пускат му края, омикрончват се всички и ето го стадният имунитет! Впрочем и доц. Мангъров казваше, че така ще стане, без да беше и чувал за омикрона. Стадо ли е, друг начин няма.

103

До 125

преди 2 години

Според което казваш, тези ваксини предпазват 3 месеца само! Що за ваксини са това? Все едно дрога, на всеки три месеца.

102

Анонимен

преди 2 години

Я ...израелските ромове ваксинирани всички с ментета ваксини ,е колко бройки искате още)

101

Анонимен

преди 2 години

Стаден имунитет може би, но колко време продължава имунитета на преболедувал или ваксиниран? Досега говореха три месеца след преболедуване и шест месеца след ваксинация. През тези месеци вируса ще се разпространява някъде другаде по света и пак ще се върне като останат без имунитет.

100

Анонимен

преди 2 години

60% ваксинирани не е висок процент.

99

Не се връзва

преди 2 години

Израел бяха с висок процент на ваксинирани, но вирусът ги сгази! Сега казват решението е стаден имунитет, но не чрез преболедуване а чрез ваксини. Кои ваксини, същите или нови такива?

98

Observer

преди 2 години

С всеки изминат ден цирка става пълен. Ами те тия управляващите и компетентните медици вече се уплетаха в какви ли не безумни решения и безмислени действия. Не разбрахте ли едно, от началото си ни клатят с тия ваксини. С тях или без тях тоя вирус ще мине през всеки. Или пак не е ясно? Нали това беше изискването да си ваксиниран и няма да се заразиш а тя каква стана?

97

Върба

преди 2 години

Прочетете Доклада на Ашер Гиценберг от Базел, Швейцария,31.08.1897 г.

96

....

преди 2 години

Евреите яко ще мрът щото са без мозъчни да си *** по 1 камион дози

95

славянин

преди 2 години

Ако отровите водеха до стаден имунинет всички ''умни и образовани'' нации от няколко месеца щяха да го имат, а те го нямат!

94

Анонимен

преди 2 години

Смъртността при делта е 16 пъти по-висока отколкото при грип. За омикрона още не се знае.

93

Анонимен

преди 2 години

до преди няколко месеца бяхя над 80 % ваксинираните сега са 60 как така намаляват или вече пишат между 3 и 4 игла колко % са