95

Анонимен

преди 2 години

Значи ни чака яка хиперинфлация.

94

A1

преди 2 години

До АнонименКато завършите финанси и банково дело и започнете да работите като редови служител.Не гледай от Хампарцумян.

93

Анонимен

преди 2 години

Кетапите за топ банкери вече ще се издават от синагогата а не от университети щото разни химици стават банкери а това не е в традициите на банкерството .

92

Анонимен

преди 2 години

И аз съм инженер-химик, но не виждам как да стана шеф на банка...............я някой да ме светне по въпроса!!!

91

Анонимен

преди 2 години

.............каза арменския мошеник!!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Парцумян му е лесно цял живот беше шеф на банка.

89

До 94

преди 2 години

Може пък да е купил на някой близък Бентли. Няма на теб да ти каже. Правилно отбеляза, в сравнение с другите банкери. Това не значи нищо. Още да знаеш, че ХТИ не набляга много на математиката

88

Анонимен

преди 2 години

В ЕС инфлация ще има през следващите 10 години защото дълговете на държавите са основно 10 годишни . Затова и не могат да увеличат лихвите . Който държи хартия в банките ще пострада най много а българина заради сигурността на соца е свикнал да държи хартия в банката . КТБ показа че капитализма не е като соца ;) Просто тече едно преразпределение на блага . От ваще сметки към чиновниците в Брюксел и техните режими . Да видим кога ще им строшат главите .

87

Щерев

преди 2 години

братя българи каквото казва този купен за 200 000 лв заплата арменец правете обратното да оцелеете. Той и за КТБ казваше да не си теглите парите... справка -ПРОВЕРЕТЕ!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Хампарцумян е инженер-химик по образование и като банкер го бива много повече от останалите му колеги, защото най-малкото има отработена техническа преценка и математически познания. Каза ви го и миналага година - не купувайте имоти освен, ако няма да живеете в тях, защото са надценени и рискови за инвестиция. Самият той не е инвестирал в Бентли, както някои други. Със сигурност няма да го послуша никой. Защото животът и мислите на хората се управляват през телевизора, а там знаем кой говори.

85

Попровка

преди 2 години

Байдънова зима

84

Между редовете

преди 2 години

Пича ясно ни кава мнението си за "промяната"- Виденова зима ,но във валутен борд....

83

До До В. До Ани, Ани

преди 2 години

Ани, заплатите на всички бяха малки. Имах приятел от борсата за плочи. Мъчех се да му обясня защо масово бедни хора слушат джаз, когато тази музика на запад е за елита. Ами щото можеше да си купиш плоча за 15 лева, а парното за месец дае 1 лев. За синчетата си права. Но сега им в казват Калинки.

82

Анонимен

преди 2 години

и този само клати въздуха. И той знае колкото и ние. Дали ще стои зад думите си ако се случи нещо друго???? Не. Предсказанията му нищо не струват. Той познава колкото врачка на кафе.

81

Поносима

преди 2 години

Надница от 100 000 кинта на година... Естествено, че е поносима.Гaд мpьcна!

80

Наблюдател

преди 2 години

И дума не му вярвам на тоя, един от банкерите на драгалевкия милярдер лилав.Сам си даваше 100 бона заплата,раздаваше на своите приближени необезпечени кредити и го освободиха италианците.Професионален лъжец.

79

Анонимен

преди 2 години

Плащат му да бъде противен и си върши добре работата. Лошото е (за него?), че и без да му плащат пак си е противен.

78

Българина най умен

преди 2 години

Щом тоя го казва, гответе се за най лошото, кире измамника ще срине държавата в пълен фалит

77

Анонимен

преди 2 години

То няма и нужда да се стига до виденовата инфлация, за да се постигне същият опустошителен ефект. Както постоянно се повтаря, сега времената са други и много по-малка инфлация ще успее да срине икономиката и да остави на улицата хиляди хора. И това ще се случи.

76

Бяла Златотърсачка

преди 2 години

Само Белите Мъже не са Секси, защото са пор0бени!