171

Bp

преди 2 години

СЗО е мафия:'''Дайте да дадете,/ ще ви скърбим и дупчим като и,г,л,е,н,и,ц,и / доверчиви ***.'' Нокдаун ще спре само говедата си отворят очите и се опълчват на чипирането

170

епидемиолог

преди 2 години

==но трябва да бъде и началото на нещо друго - нова ера на международна солидарност и национално единство== Видяхме такова 'национално единство' на всички корумпирани по света, до какво докара. Да забранят всички евтини терапевтични лекарства. Факта че говорят за още повече 'ваксини', които не създават имунитет- и никога за истинския естествено създаден имунитет, нито ги интересува, а дори и го заклеймяват, говори достатъчно за какви 'лекари' и 'учени' са и колко са 'загрижени' за хората.

169

Ха!!!!!

преди 2 години

Да идва пак Тръмп, ама по-скоро, че да им разтури китайската колибка, този път окончателно на тия корумпирани типове.

168

Анонимен

преди 2 години

Това.............нещо на снимката какво е?

167

Анонимен

преди 2 години

Тоя тип има вид на дребен гешефтар от квартално нивоВъобще не трябва да му се вярва.

166

Анонимен

преди 2 години

Кое да приключи.Скоро четох статия,в която се обясняваше че тъй като продължителността на живот се е удължила,голяма част от ваксините,които са слагани в детството,губят своята сила.След една определена възраст ,трябва да се поставят отново.Тъй че надежда всяка тука оставете.Ваксините ще съпътстват живота ни от началото до края.

165

До 123

преди 2 години

Парите са Богът на днешното време...........човешкият живот не струва и 5 стотинки.........важно е да се дават пари за тестове и ваксини............ще има пари за фармацевти , лекари, лаборатории и погребални агенции..............това е ясно!!!

164

123

преди 2 години

Колективния имунитет се постига, като към ваксинираните се сложат и преболедувалите. Факт е, че голям процент от ваксинираните хора също се разболяха. Докога ще се ваксинират хората. Това не може да продулжава вечно. Мисля си, че не се цели имунитета на хората да всички призведени ваксини да се пласират, да се правет тестове постоянно и да се пулнят гушите на определени хора. Дано скоро сметнат, че им е достатъчно и всичко да спре.

163

Върбан

преди 2 години

Слабо, слабо. В цялата статия само 2 пъти се споменава за ваксинация, едва ли някой ще се сети какво трябва да прави. А и този нито е професор, нито е академик, нито е професор.Само едни очила дето има. Доктор бил, ама никой не казва че доктор по медицина.Може да е доктор на филологическите науки.

162

Анонимен

преди 2 години

СЗО = ОЧЗ организация на чудовищата и злодеите

161

Анонимен

преди 2 години

Освен, че излиза много скъпо - не на СЗО и началниците им мофията, а на хората, тази мярка е и тотално неефиктивна.

160

Анонимен

преди 2 години

Пандемията може да свърши,но с ваксините няма да се приключи.Толкова е близко до ума.Милиарди се вливат във фирмите ,които произвеждат ваксини.Едва ли са пари само за обогатяване.

159

Пипи

преди 2 години

Убий НПО активист ,спести 180 000л кислородна планетата.

158

Анонимен

преди 2 години

О,да! Угур шахин е ваксиниран! И има бустер преди месец. Лично опроверга някакво старо манипулирано от антиваксъри видео.

157

Анонимен

преди 2 години

Преди ковид България беше на 47 място в света по смъртност. Сега е на второ след Перу. Първо се образовай, след това пиши глупостите си

156

Анонимен

преди 2 години

Последни новини: Заразата набира скорост в Израел. - Омикрон може да доведе до стаден имунитет в Израел

155

Анонимен

преди 2 години

Имам видеото с Угур Шахин когато казва че той и жена му са неваксинирани. И е отскоро. Човекът не е професионален лъжец като политиците, изпусна се и си каза. Но плоскоглавите ковиваксъри повече вярват на пропагандата от телевизора, отколкото на реалността.

154

Анонимен

преди 2 години

179 - яко тъ- п***к си .. България е на първо място по смъртност от десетилетия ковид- иотизиран мал***умнико високата смъртност тук не е в следствие на ковида. Други опорки имаш ли?

153

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните държави броят случаи. Неваксинираните броят трупове. Справка - България. На 1 място по смъртност от ковид.

152

Анонимен

преди 2 години

Угур шахин е с цели три файзера ваксиниран. Сега антиваксърите ще кажат, че е излъгал. Няма оправия!