23

Баща

преди 2 години

Моите 3 деца също са в тази категория.За да платим скъпоструваща операция на едната близначка преди 15 години ми се наложи да замина.Жената удържа фронта,няма глезотии,няма коли и глупости.Парите,които изпращах след операцията покриваха огромният ни заем и обучението на децата,сега и трите студентки.Та ,така,всеки си има мотив за решението.Аз не съжалявам,важното е ,че са здрави и добри деца.

22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

С МОИТЕ ПАРИ ОТ "ГНИЛИЯ ЗАПАД "----МОЕТО СЕМЕЙСТВО И ТОПОВЕТЕ НА "ПРОМЯНАТА" НЕ ГО ПЛАШАТ.....!----МИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Ми това искат европеидите - това получават. То каквото про'стасът сам си направи, никой не може да му го стори.

20

СМЕХ...

преди 2 години

Не плачете за моите деца ---ТЕ СА ДОВОЛНО ОСИГУРЕНИ , ЗАЩОТО ИМАТ ПАРИ ЗА ДА ВИ КУПЯТ И ВАС ...."СОЦ-ВЪШКАРИТЕ НА ПРОМЯНАТА"!!.....Плачете на рамото на Фигуранта и Кире Триволта , за да ви обършат , кирливите *** за успокоение....и да ви нахранят!

19

абе

преди 2 години

геиовете са културни тия са обикновени п=едерсти и ци=ганка кьде тебе гледа мене видии говори на другата в мене *** тва е от наркотиците нема от кво друго да е

18

До 11 ти ха, ха, ха

преди 2 години

Може би е по-добре, но питай родителите на едно такова "мисир'че" с пари от вън, които го погребаха след ПТП, с кола купена от парите им. Дали са щастливи, дали са доволни, че детето им е било финансово подсигурено

17

морски

преди 2 години

Парите откраднати от нас се изливат в реки от бетон по брега. Богаташи купуват съседни имоти и ги уедряват. Сгради се препродадоха по няколко пъти и не могат да се хванат следите на изпраните милиони.

16

Анонимен

преди 2 години

Статия в "Дневник"от 29.12

15

родител

преди 2 години

Днес в 08.30 като ходих на църква ,видях ред лаборатория над сто млади хора ,които Сси Правеха ПСР тест ,защо заминаваха на работа в на запад да работят!!! Идваше ми да ревна от мъка !!!!!!

14

не ми

преди 2 години

липсва да те виждам коп4ето на балтона тва са маи=ка му на него двамата 6вепса и тримата пасти

13

Ема

преди 2 години

Изследване от 2014 година.Честита новата 2022

12

Мдааа

преди 2 години

Ако това е държавата България, то защо е дЪРЖАВА??? Не е ли основна функция на държавата, защита на живота, интересите и развитието на всичките и поданици?!? Ако това е България в какъв смисъл е държава?!? Да поддържа елити с феодални управления? Да тероризира населението, което изработва благата за да го харчи безхаберно??? Ми да я ЗАКРИЕМ? Това не е държава!!!

11

има нЕма

преди 2 години

Пари има за почитателите на белия прах. Треви пушат, а като и се напият - страшно става! Деградация и провал!

10

Анонимен

преди 2 години

Това вече го четохме,повтаряте се.

9

ЦИНИК

преди 2 години

А бря наще *урви съ такоат ,раждът ,па остаат дятито на мама ду го глеаа ,а тя фукне по чужбина уж дъ глеа стари ора в квартала на червените фенери в Амстердам !

8

от

преди 2 години

глеждане даже в грьб на експеримента с обеднен уран

7

Тралала

преди 2 години

Детските градини, учището и медицински услуги ги плащат работещите тук, защото техните родители данъци не плащат. А също и пенсиите на бабите и дядовците, които ги гледат

6

Виласирак

преди 2 години

Преди бяхме виласираци, но съвсем сами. Не виждах и двамата си родители с дни Сутрин баща ми ставаше рано, аз също, имаше време само да му кажа добро утро, да му изгладя ризата и да му кажа довиждане. От работа тръгваше при майка ми, който гледаше животни на вилата и отглеждаше плодове и зеленчуци. Ядях само сандвичи и консерви.Но днес мама се изкарва героиня, а изобщо забравя, че баща ми работеше много повече и мен изобщо не ме е поглеждала.

5

Анонимен

преди 2 години

Тази дума не е точна за България. В социализма след, като приключи "червения ТИХ преврад- 1944г.- 1962г." настана пълен провал на семейните правила. Съветския модел се развихри със сила. Държавата да отглежда или да доодгледа децата. Разводите ставаха като на конвейер. Мъжете бе без права, т.е. имаше само задължение и да покрива разходите. Да се отива в Европа свободно е забранено. Само за СССР и отчасти Азия, Африка ,Ориента.

4

Анонимен

преди 2 години

Димитър Пенев си го каза :без вуйчо владика си никой.Богатите опитват да пробутват децата си което е много вредно за една страна.Последния пример е Ая Алексиева