15

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо махнаха поста с факта и без нецензурни думи, че в холандия случаят е че една европеидна електорална единица с чук е удрял по магнезиев прах.

14

Анонимен

преди 2 години

Всяка година хиляди получават посмъртно награда Дарвин . Тока ли е виновен когато малките пръсчета бъркат в контакта,кибрита ли е виновен за пожарите или водата за удавянията. Това са празнични събития. Ще бъдеш запомнем! Ще влезеш в новините ,учебниците .Името ти ще бъде увековечено и най-странното е че тези хора за краткия им живот правят по значими неща от убития от бедност Българин който мрази всички успели и илюминатите,извънземните ,евреите и политиците са му виновни за всичко!!

13

Анонимен

преди 2 години

Аз си пиша от няколко дни, че трябва затвор за тия с пиратките и ракетките. Никакви глоби. 6м затвор! Стига всяка година по 1ч думкат като КPETEHИ. Барут за половин военно поделение се изгърмява. Дано техните деца някой ден да са под терасите на хората с пиратки. Писна ми всяка година свинщина. Не може ли човек като Японците да си посрещне новата година? Една заря голяма и толкова. Какви са тия селски истории, като талибани да думкаме. Ако можеха щяха да излязат с калашниците да гърмят!

12

ПроСоТо

преди 2 години

МАЛКО СА !..Трябва да станат 3000,при това половината-у нас !..Не знам при вас как беше,но тук,където съм, повече от час беше същински АД..Трещяха,думкаха,избухваха мини и сто килограмови снаряди..Абсолютна АЙДИОТИЯ!!!!..И не само по Нова година..Същото е и по Коледа..А къде остава "Тиха нощ,свята нощ" ,така и не става ясно..Наистина не разбирам зверската агресия,която фойерверкаджиите демонстрират и освобождават с тия гърмежи..

11

Край

преди 2 години

като забраните фойрверките - народа ще почне да си прави самоделки и жертвите ще станат повече.

10

Анонимен

преди 2 години

У нас такива неща не се случват, затова няма статия

9

x

преди 2 години

Естествен подбор.

8

Анонимен

преди 2 години

Това са същите, дето летем скачат от балконите на Слънчев Бряг. Каквото им е отношението към гравитацията, такова им е и към пиротехниката.

7

ля ля

преди 2 години

и за това да ги забраним! защото имаме 3ма които не са успяли да хвърлят или са били достатъчн пияни! едно време беше състезание ой по-силни кой по-малки кой по-тряскащи! и всичко беше за кеф - сега ми ставате европейци и им яядете мензисите на поляците!!!

6

АнонимеН

преди 2 години

ФОЙЕРВЕРКИТЕ НЕ СА ПРОБЛЕМА ,А ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ!!! КАТО БЯХ НА 12 ГОДИНИ И ПАЛЕХМЕ ПИРАТКИ НА ЕДНА ПОЛЯНА И ЕДНА НЕ ГРЪМНА И СМЕ ЗАСТАНАЛИ ДО НЕЯ АЗ И ОЩЕ 2-*** И Я ПАЛИМЕ НА ЕДИН ПО-ГОЛЯМ КАМЪК И 3-МАТА!! И ТЯ КАТО ГРЪМНА БЯХМЕ ЕДИНЯ ГЛУХ, ДРУГИЯ СЛЯП А ТРЕТИЯ НЯМ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ!

5

Анонимен

преди 2 години

Доста по-малко от жертвите по пътищата. В това число и котките.

4

ДДТ

преди 2 години

Много са назад,тук само в жк Люлин са толкова.

3

Анонимен

преди 2 години

Всичките са били с короната!

2

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че официалната тържествена заря беше забранена... Тя беше проблема за котките...

1

Анонимен

преди 2 години

Нека, да са фнимавале......