54

Ха ха ха ха

преди 2 години

Хитро. Дали и на'те да не ползват идеята им? Всичи хитрЕци дето миткат по света, за гуляи да са ваксинирани, не е лоша идея. Само горките работещи на вън, за тях ми е жал.

53

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави хахаха

52

Анонимен

преди 2 години

Нарича се еквилибриум. Господ дава и взема по равно.

51

Анонимен

преди 2 години

На жените там позволиха ли им да си показват косите?

50

Проблем

преди 2 години

В България това няма как да работи. Към 80% от населението ще бъде изключено по медицинска причина силна умствена недостатъчност.

49

????

преди 2 години

Арабските шейхове ли ни давате за пример?..........С.Арабия е най-изостаналата страна на света..........допреди 2 години там жените нямаха право да гласуват, нито да излизат навън без мъж от родата??

48

Анонимен

преди 2 години

Що не виждате, бе? Който го влече западния свят, западната демокрация с европейските им ценности, набучват го и така го пускат. Ще пускат само свежо набодени, да си нямат неприятности със СЗО в разни доклади. Дали те са се наболи самите,.. така казват. Който не иска повече да харчи пари в ОАЕ - ваксина и да върви на ...

47

Анонимен

преди 2 години

Е, няма да влизам там, че излизането явно е проблематично. Някой да вижда смисъл в излизането само след ваксинация? Защото оставам с впечатлението, че няма никакво значение дали във ваксинацията е вложен изобщо някакъв смисъл, но незнайно защо на някой там му трябва цялото човечество да бъде ваксинирано и то ударно и безогледно.

46

До Анонимен 56

преди 2 години

Африка е унищожена отдавна...........от бедност, от СПИН, от колониалната политика на Франция и Великобритания!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Явно Елита е зачеркнал и перолните държави. Май само Африка много не закачат. Е и Северна Корея ама там не е по тяхно желание.

44

Анонимен

преди 2 години

Който е казал А /набил си е експерименталната течност веднъж/, ще трябва да каже и Б, В, Г, Д и т.н. За сега ги учат на гръцката азбука. После ще дойде ред и да рецетират дозите на Китайската азбука. Затова има само един път за отърваване от това зло. Нарича се НЕУЧАСТИЕ в играта на кукловодите, подставените им лица и героите-съучастници на сценката. Колкото повече се съгласявате с абсурдните мерки, репресии и лишения от основни права и свободи, толкова повече ще ви натискат и боцкат до край.

43

Анонимен

преди 2 години

Арабеските винаги са обичали да се трескат в задния двор! Няма значение дали жени или мъже!

42

James 🇺&

преди 2 години

Типично мерки за бананова република. Още една държава част от Новия световен ред

41

Анонимен

преди 2 години

Смъртността се определя от един основен фактор и той не е степен на ваксинация, а средна възраст на населението. Има и други като качество на здравеопазването, брой хора с хронични болести и затлъстяване. Ваксинацията не е единствен фактор, но така им е угодно да вярват някои.

40

Пандемията

преди 2 години

Приключи още април, ама на някои не им се изпуска лапачката и сега имама Омикрон, който ще ни докара хрема.

39

Да 41

преди 2 години

Този сайт е пропаганден господине. Сами се сетете за кой бачка и срещу кой е насочен. Това е гласът на мафията ,на статуквото , на ге й о ве те от Европа , и не само.....

38

хаха

преди 2 години

Тц тц тц тц.......колко дози За една хрема....

37

Анонимен

преди 2 години

Тези с бонусите никогА няма да позволят да ги избубят. Стана така, че да зависим 200% от тях. Ние пък никога няма да се ваксинираме. Противопоставянето на лъжливи лечители срещу мислещи хора води до води до разединяване на нациите от вътре, което в целта на експеримента, а именно слаби държави, удобни за експерименти.

36

Ваксините заразяват

преди 2 години

За малко само щяхте да носите маски, за малко само щяхте да сте в локдаун, само една доза, а сега се оказва, че не всеки месец - нова доза - бустер. Роби. Свършека наближава. Разумните ще разберат пише в библията

35

С 15 дози

преди 2 години

ги ваксинирайте !!! Това се пръска от самолети и е фатално.