54

Анонимен

преди 2 години

Юана го използват 1,4 милиарда китайци а долара целия свят . За еврото няма място. Юано го спира липсата на дигитализация но и това ще се промени . Идва ера и на частни криптовалути с количествени ограничения . Не виждам как ще оцелее еврото в тази конкуренция . Аз не бих заложил на еврото.

53

Христо Христов

преди 2 години

Безродните европеиди умират от желание да предадат поредната българска институция на чужденците. Защото европеидите са (деца на) пара'зитиращите бкп и дкмс партийни секретари.

52

Евроскептик

преди 2 години

ЕС и еврото са едни недоносчета, които ще загинат много скоро!

51

ЦВЯТ ЛИЛАВ

преди 2 години

ТАЗИ СНИМКА ДА НЕ Е ОТ ЗАДЕЛЕНОТО ЗА ДОБРИТЕ ВНУЧЕТА НА .....ЧЕКМЕДЖИЯНОВ ОТ БАНКЯ ???

50

до 62

преди 2 години

Не е лъжа - точно валутният борд ще отпадне, ако въведем еврото. Някои точно това искат и затова манипулират. За тях ще е добре, но за повечето хора ще е катастрофа.

49

Анонимен

преди 2 години

20 години по-късно: LGBT в Испания създават собствена криптовалута :D

48

Лъжа е,

преди 2 години

...че като въведем еврото и цените ще станат двойно! Някои са "мотивирани" да лъжат! България е във валутен борд, и отдавна е вързана към еврото! Да не говорим ,че курсът е фиксиран и от НС! Това че някои ще се опитат да шмекеруват, ще си бъде за тяхна сметка!

47

дедо Ташунко

преди 2 години

Това твърдение за еврото не е вярно, г-жо Иванова. Живея отдавна в Германия. Тук въведоха еврото на 01.02.2002-та година. И само след месец това "ойро"(както го наричат на немски) стана "тойро", т.е."по-скъпо". Която стока струваше 1 ДМ стана 1 евро. Така ще стане и в Родината, щом въведат еврото. ЧНГ на всички тук!

46

Анонимен

преди 2 години

Снимката по- горе е от гардероба на банкянската мутра.

45

Анонимен

преди 2 години

Банкнотата в валидна - в банката ми дадоха една пачка от тях

44

ля ля

преди 2 години

най-0нещастната валута за това е сигурно!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Еврото и Шенген са задължителни стъпки към европейската интеграция, тогава решетниците ще го духат на мечтите си да заробят България под руски ботуш отново.

42

Анонимен

преди 2 години

Пийте зелева чорбичка американофилченца. Надявам се да ви помогне да изтрезнеете.

41

Анонимен

преди 2 години

51 тpoляk знем че си слабоумен и търсиш внимание с твоите смешни коментарчета по долу с различни никове

40

Анонимен

преди 2 години

по нечии шксшчета могат да се намерят 500 еврови банкноти

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Знам че те ядосах, поне научи ли азбуката, че пишеш все едно не си изкарал 8-ми клас......хахахахаха :))) Айде пийс, стига съм се занимавал с неграмотен русофил.....а да, щях да забравя така дългоочаквания ти отговор, Норвегия разбира се са по развити, въпреки че имат по малко ресурси от Раша :)))

38

Анонимен

преди 2 години

тpoляka 49 изглежда е доста слабоумен даже на един въпрос неможе до отговори ама со праи на интересен

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48А може ли да направиш сравнение между Раша и Норвегия, и двете са северни страни, кажи ми русофилче.......хахахахаха :))) Аз знам коя е развитата държава, но ми е любопитно какво ще измъдри продуханото ти мозъче :)))

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45Къде е по добре според теб, в Раша или България ? Предполагам ще кажеш Раша, аз ще ти дам съвет, понеже си русофил да си вземеш топли дрехи и да се събереш с "братушките", малко ще ти бъде студено и дискомфортно, ама нали си русофил, ще го преживееш :)))

35

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха... руските олигарси предпочитали долари... Руските олигарси, байно предпочитат диамантите и златото, понеже дядя Вова им диша във вратовете. На тях не им остава нищо друго освен да се правят на богати на друго място. Пий повече зелева чорбичка.