142

@ 163 точно под мен

преди 2 години

Аз също не съм вярвала, че хората са станали такива страхливи мишки. Това става, когато нямаш истински трудности в живота. Лично наблюдение поне.

141

Анонимен

преди 2 години

Предлагам Французите да идат всичките на ривиерата, след което да продължат да ходят към Атлантическия океан докато не се издавят. Толкова шубета не съм вярвал, че има в тая Европа. Да те е страх от малко по-сериозна настинка.

140

Анонимен

преди 2 години

Набодените баламурки се връщат към все-по нормално

139

Анонимен

преди 2 години

Абе, дали няма да им е зле на ваксинираните като почнат да измират. А живите, слава Богу, ще са лишени от възможността да ни наплодят гениичета.

138

Ибн Ебн ал Камил

преди 2 години

Искам да благодаря на моят мюсюлмански брат Ебобаб ал Макрун за налагането на шериата във Францустан!

137

Анонимен

преди 2 години

С маските вървят и качулки тип хиджаб и нихаб за по-добра защита от поумняване.

136

Ваксър палавник

преди 2 години

Ние с моята правим секс с маски, за да сме по-добре защитени.

135

Анонимен

преди 2 години

До доц. д-р Чоко Боков Човек, ваксърите нямат мозък. С какво искаш да мислят? Лимонада да сложиш в една спринцовка и да им кажеш, че е ваксина и те с радост ще се боцнат. И ще убеждават яростно и другите да го направят.

134

Умен ваксър

преди 2 години

Това е нормално. Нали са ваксинирани и защитени? Маските са за допълнителна сигурност, за всеки случай. Иначе ваксините работят, вервайте ми. Кога ще проработят ли? като му дойде времето.

133

тез

преди 2 години

не са разговаряли като Борето с Мангъра

132

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Имам ама огромното желание да се бустерирам, но нямам първа и втора игла и не мисля. 71 набор съм, през ден бягам 3.4 км, вдигам и тежести, тенисче, футболче, знаете. Нося си маската, пера я, но след 24 месеца употреба вече ще се наложи да инвестирам в нова за 0,12 лв. с ДДС. На ваксърите: никой в света не е ваксиниран за К-19, защото ваксини за момента няма изобретени, няма изобретени. В този смисъл няма и антиваксъри срещу нещо, дето не съществува. Мислете с горната глава.

131

До Анонимен 153

преди 2 години

Така е................Африка стана експериментално поле за болестите и вирусите, измислени в западните лаборатории!!!!

130

????

преди 2 години

Франсетата ли......................те винаги много лесно се предават на силните на деня..............навремето Хитлер превзе Париж за 2 дена!!!!

129

Анонимен

преди 2 години

да

128

Анонимен

преди 2 години

То във Франция ако родителите продължават да правят секс без маски, скоро и за децата под 6 год. ще наложат маски.

127

АнонимеН

преди 2 години

БЕЗ ДА СЕ ПРИЕМЕ РАЗПИСКИТЕ ДА СЕ БРОЯТ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ ИЗБОРИТЕ ДА СА НАПРАВО НА ТЯХНА БАЗА И ВЪЗРАЖДАНЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРИ НОВИ ИЗБОРИ , ЗАЩОТО РАДЕВ ЩЕ Я ОБЕРЕ НЕЯ КАКТО ОБРА МАЯ!

126

Анонимен

преди 2 години

явно се усетиха, че ваксите разнасят вируса!

125

Анонимен

преди 2 години

До Хахахаха----- страхливците бързат да се ваксат от страх за животеца си , даже и не чакат истинска ваксина!

124

Мдаа

преди 2 години

Какьв погром направиха файзер в африка не е истина

123

Анонимен

преди 2 години

205, така е. Заради ИСТИНСКИТЕ ваксини много хора са живи, а други живеят над 70 год. Но от 20 год насам в Африка се експериментира с ваксини и лекарства, които убиват здрави хора. Като почнем с СПИН, който беше лабораторно създаден за унищожение на определени групи, минем през ваксината за ебола, след която инжекнирани раждат деца с нулева имунна система и стигнем до антибиотика за менингит, който осакати и направи глухонями огромен брой африкански деца. Все факти!