33

Анонимен

преди 2 години

Какво става Пръдължаваме промяната?!

32

Мечо

преди 2 години

За мен единственият вариант е да стоя на студено :(

31

Анонимен

преди 2 години

До До 21Ами в последните години солидарността с Украйна беше 1 от водещите принципи на нашата външна политика. Би трябвало да приемем всички позитиви и негативи от това.

30

Радой Ралин

преди 2 години

Но на каква цена?

29

Анонимен

преди 2 години

До ???? 22Мен изобщо не ме интересува газтта, обаче стоките ще поскъпнат, докато заплатите и доходите на хората ще се обезценяват, нали разбираш накъде бия :))) Мисля че ще се намери решение, обаче докато единствения ни доставчик на газ е Русия, немаме голем избор, требват други източници, които Боко пропиля с лека ръка в полза на руснаците :)))

28

пена

преди 2 години

Доставките може и да не са но клиентите определено са. Аз се топля на газ и сметката ми от ~170лв миналата година вече е към 400. Сега ще стане и 500. Определено ще се минава на ток/климатици..

27

Анонимен

преди 2 години

При условие, че енерго доставчиците отчитат печалби от 300 % какъв е проблема суровината природен газ да се повиши с 30%,? Присто печалбата им яече ще е 270% Без да вдигат крайната цена.

26

Анонимен

преди 2 години

Може доставките да не са застрашени, но цените гонят рекорди. Още си играйте на коронавирус и лош Путин, добър Байдън. Отминаха времената, когато руснаците ни снабдяваха направо безплатно.

25

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да не раздава милиарди за глупости ами веднага да почва да строи АЕЦ Белене. Няма време за губене. Това беше най-голямата грешка на Борисов. Спря проекта. Обясняваше как в района е имало излишък от ток заради румънската АЕЦ,турците и те строяли и нямало къде да продаваме после този ток. Сега вместо да имаме енергийна независимост ние се чудим как да се спасяваме.

24

До 21

преди 2 години

Украйна вече не е суверенна държава..............тя е буфер м/у Запада и Русия.............а от конфликта м/у Русия и Украйна печелят западните политици, банкери и масони!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Доставните цени на газа са 30 пъти по ниски от колкото за крайния клиент. Затова и енерго доставчиците отчитат свръх печалби. В момента се опитват да отнемат тези печалби и затова доставчиците ше се опитат да вдигнат цените максимално и да взривят народа само и само да запазят печалбите си от 309%

22

????

преди 2 години

Нали искате либерален капитализъм и пазарна икономика?Това значи по-малко регулация от страна на държавата....................КЕВР нямат много опции............стига сте ревали................който иска газ, да си плаща!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Най-важно в момента е да стиснем зъби и да проявим солидарност с братския украински народ.

20

мда

преди 2 години

Доставките не са застрашени щото няма да има такива.

19

гост

преди 2 години

заплатата ми се обезцени 5 пъти спрямо газтта,а и не само,почти всичко поскъпна за една година,ако съм на газ няма да мога да си я позволя предполагам,че няма да съм само аз така и 1кг хляб вече е 2.5-3лв/кг сирене 12лв кг, бутилка олио 5лв итн хиперинфлация за ,коятао никой не говори

18

Анонимен

преди 2 години

А таксите за транзит на газта покачват ли се щом скача цената или там вече имаме твърди договори и ни плащат жълти стотинки.

17

!!!!

преди 2 години

Стига сте ревали.................никой не е длъжен да продава газ без пари...........руснаците си гледат техните интереси............това е ясно......................нито Радев, нито Кирчо могат да направят нещо в тая ситуация...............това е пазарна икономика и капитализъм!!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Е току що казаха по новините, че цената на газа се вдига от 107 на 130 лв. За мегават. Да ама цената на енергийната борса е 325 лв. За мегават без значение дали е от газ, въглища, соларни панели или ядрена централа.Крайния потребител така или инъче си плаща 300 лв. За мегават!!

15

Анонимен

преди 2 години

Аз газ не ползвам, обаче осъзнавам, че покрай поскъпването на тази суровина ще скочат доста хранителни продукти, не знам на къде сме тръгнали, поне да вдигнат доходите, ама надали :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Много са увррени ама накрая се указва обратното