32

Икономът Джон

преди 2 години

Комунисти сър...

31

Анонимен

преди 2 години

Със-, без тролски глупости, животът си върви по своите закони. Не чувам тролчетата да крякат за талибаните в Афганистан как отупаха американджосите. Слушам само за лошия Ким.

30

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Ким разбра че глада е по силен от тока

29

До 31

преди 2 години

".....В България ако не знаеш имаме представителства на Johne Deere, Caterpillar...." - аз и в къщи си имам представителство на Тесла, ама дори един скутер не мога да сглобя с двете си леви ръце и образование 3+ клас. Питам къде са Нашите български Заводи и Фабрики бълващи продукция за Износ и вътрешния пазар ?

28

До 35

преди 2 години

"...погледни БВП на България..." - Кире, ние нямаме БВП, БВП има Канада. Ние....ние имаме само ДЪЛГОВЕ.

27

До 21

преди 2 години

След тия тъпотии дето си написал погледни БВП на България и сравни цифрите с тези на С. Корея, ако можеш. Иначе, помислих...ти си за жал, имаш IQ на морска краставица!

26

Анонимен

преди 2 години

Този все едно има двойник, много се е променил.

25

До 27

преди 2 години

В България ако не знаеш имаме представителства на Johne Deere, Caterpillar. Отдавна по-крупните земеделци не се занимават с допотопна техника от С. Корея. Да, не ги произвеждаме но можем да си ги позволим. Това, че те произвеждат трактори явно не ги спаси да измрат там над 1 мил човека от глад през 20 век! Конфекция шием дори за големи търговски марки (казва се ишлеме). Отдавна ако не ти харесва тук можеш да се отправиш за С. Корея, Беларус или Пакистан ако щеш, там за съжаление не могат.

24

Гладуват гадовете

преди 2 години

КНДР - 1989 със 17 000 000 население, днес 2023 с 25 000 000, 2030 - очакват се 35 000 000.А РБ с гайдите?

23

Инфо

преди 2 години

КНДР произвежда всичко, освен пътнически и военни самолети. Произвежда дори подводници с балистични ракети. РБ нарязва отдавна и подводници, и ракети.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоз се вталил...

21

До 22

преди 2 години

".....щом е решил да открие заводи за трактори и униформи.......хахахахаха....." - хахахаха е че България Не Може да открие Завод за трактори, Фабрика за Униформи. Може и да бъркам, светни ме моля те за некой трактор БГ или някой лъсквав Електромобил или поне БГ смартфон ? Хахахахаха

20

Анонимен

преди 2 години

Ако не е армията, народа да го е изял вече

19

Анонимен

преди 2 години

Нямат ядене. Шишко изглежда отлабнал.

18

Анонимен

преди 2 години

Ми ние сега не сме много далече от подобен режим. Желаещите да възседнат народите и да ги душат, докато ти живуркат охолно, нямат свършек. Че какво е по-различно? Гледах кадри от щатите как полицаи размятаха безжалостно един инвалид и му смачкаха инвалидната количка. Той протестираше за нещо си, дори да е нарушил закона, то полицаите го нарушиха 1000 пъти повече.

17

Анонимен

преди 2 години

До До 15Имат си Атом .... нямат си интернет. Затова и не пишат във форума на dnes.bg :D

16

Анонимен

преди 2 години

Ким много се вталил, явно се е подложил на некакви интервенции, след като прекара неколко инфаркта заради наднорменото си тегло :))) Иначе това сме го чували отдавна - "велика борба на живот и смърт", щом е решил да открие заводи за трактори и униформи.......хахахахаха :)) Още си спомням преди години случайно попаднах на техен военен парад, който би требвало да покаже военната им мощ, ракетите им бяха превозвани с трактори, много се смях :)))

15

До 15

преди 2 години

"....Горките корейци...." - поредно Краварско изказване на кравар чувАл за Корея само по скрибуцащото Дойч Веле радио. Имат си хората Наука, Атом, Армия, Ракети, Подводници, населението е Нараснало до 24.5млн, имат и тяхно производство смартфони щото на Груйо му се струва страшно "сложна" работа. С една дума хората си живеят както ние в Златните 80г на Соца. А сега сравни Корея с България и пак помисли кой е за жал ?

14

Анонимен

преди 2 години

Гладът явно се оказва по-силен от антиамериканизма!

13

Анонимен

преди 2 години

Китай не им наложил санкции,а е половината свят :)