185

ВеселаКовида иЧНВакс

преди 2 години

Е тоя път, майка и баща, грешка няма да има! Верно ви лъгахме, замазвахме лъжите с лъжи, фашифицирахме статистики, корумпирахме лекари и математици чрез тлъсти ковид фондове, подхвърляхме сочни трохи на журналисти, назначавахме форумни армии, купувахме политици, затваряхме усти на честни лекари и сестри, млатихме ви по улици и площади, заключвахме ви, душахме ви с маски че и децата ви, бъркахме ви носовете срещу заплащане, съсипахме ви живота и икономиката-но сега вече е друго! И пак за добро!

184

Додо

преди 2 години

В Германия по данни на Кох Институт, излязъл с Omicron Data за 30 декември: 71% от немците са "напълно ваксинирани", 3% са частично ваксинирани и 26% са неваксинирани. Неваксинираните представят общо 186 случая от диагностицираните с Омикрон на 30 декември (от 26% от населението), а ваксинираните - 4020 дневни случая за 30 декември (от 71% от населението). Това означава, че напълно ваксинираните се заразяват с Омикрон 8,12 ПЪТИ повече. Математиката не лъже. Омикрон е резултат от ADE Syndrome.

183

БРЦК

преди 2 години

От приказки полза няма . Дела трябват . Или те нас или ние тях. Докога ще чакаме и ще търпим

182

БРЦК

преди 2 години

Смъртността от отровата -вакса е повишила смъртността в света многократно . В Испания Израел я наричат безпричинна смърт но знаят че е по причина на графеновата инжекция. Интензивността се увеличава оправданията не се толерират . Лъжците да ги избесим

181

Додо

преди 2 години

Хахахахахахахаха, хайде, обешавам, дай за последен път да не намуша и напълня с отрова, обещавам, че ще е доживот! Цирк!

180

българин

преди 2 години

Ванга бе предрекла,че хора от изтока ще донесат лек срещу тази болест.Дано да са японците .

179

Анонимен

преди 2 години

Я да вземат първо да възстановят правилната дефиниция за ваксина. Нещо дето месец не може да пази няма как да е ваксина.

178

Анонимен

преди 2 години

Тази "ваксина" се казва имунитет на тялото.

177

Щирлиц

преди 2 години

Докато стане готова,ще падне яко боцкана и убеждаване,старите "ваксини" няма да ги хвърляме я!

176

доц. Мангъров

преди 2 години

Те и сегашните ваксини бяха доживот, после станаха за 2 години, за 1 година, за 9 месеца, за 6 месеца, за 4 месеца,... за 1 час,... за 1 секунда. Шепа тариkати си пълнят гушките на гърба на хората. Но... докато има балaмурници, ще има и тариkати.

175

Анонимен

преди 2 години

Разработена ни е доживотна лъжа

174

Анонимен

преди 2 години

Превод - Разработват ваксина срещу КОВИД. Това сегашното не са ваксини а някакви препарати дето може би и да ти дават някаква временна помощна имунна реакция МАЙ! Ама ваксина не са. С тези сега не се "имунизираш" а се "създава имунен отговор", благодарение на който МОЖЕ БИ и да караш малко по-леко КОВИД ако го лепнеш, ама не се знае много сигурно.

173

изкарваш

преди 2 години

3 дена с нея, до живот е

172

2023

преди 2 години

Докато Джапанизите открият доживотната ваксина много ваксъри и антиваксъри ще са дали фира.

171

Анонимен

преди 2 години

Дори и чудо да стане, което е невъзможно, и се изнамери такава, след този геноцид, упражнен върху населението, няма да се върже никой, освен хипохондриците. На нормалните хора вече не им пука за пропагандата на ковид мафията.

170

Анонимен

преди 2 години

Поредната нескопосана и дебелашка лъжа. Няма такава за грип и ковид, които се променят непрекъснато. И е излишно да има.

169

Глух Пор

преди 2 години

"Разработват ваксина за доживотен имунитет срещу COVID-19" - Зависи обаче за колко дълъг живот става дума, след ваксането. С тия фашистки-фарма-номера които приложиха на хората и това масово корумпиране на лекари и журналисти, народа напълно и окончателно загуби доверие във фармакологията.

168

Ваксините заразяват

преди 2 години

Не ви вярвам и нямам нужда от хапчетата ви files.fm/u/4sc8hv4ch#/view/ggans8734Алберт Бурла, главен изпълнителен директор на Пфайзер, който възторжено разказва как жителите на планетата ще бъдат контролирани дали редовно и на равни порции си взимат всяка експериментална субстанция, която либерал-глобалистите са решили, че трябва да бъде приемана.

167

Pfizer-Biontek

преди 2 години

ваксинирайте се иначе екс ще бъде последната

166

Анонимен

преди 2 години

То и сега ги има,много хора които се ваксинираха с една или повече дози,живота не им продължи дълго!