33

noFreeman

преди 2 години

егати и локумните глупости... по *** статия скоро не сте вадили. Печатайте пари и не се плашете, пЛандемията изисква това...

32

восток

преди 2 години

Г-н Радев да обяви военно положние масови арести в ГЕРБ Бочко и бандата на Доган и Ментата данчо,да връщат парите.Затвор за Гешев законниа крадец,защитник на рекетьорите.

31

Анонимен

преди 2 години

2021 г. отиде в 3-ти и 4-ти сезон от бестселъра "Измамата ковиТ" сега да ни е честита новата 2022 г. започна и петия сезон.Наздраве и успех на всички през новата година!

30

Анонимен

преди 2 години

Кво възстановяване. България се срина и в политиката налазиха всякакви съмнителни субекти като Славчо, Костя Копейкин, Бабикянчета, Кирчо, Кокорчо и т.н. Радев съсипа държавата, а най-лошото е че има поне милион подръжници. Ще става по-зле.

29

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикВероятно не си виждал 500 еврова банкнота .Съвсем нормално си вървят в Германия при големи сделки и няма срок за излизане от употреба .

28

Киро Канадата

преди 2 години

До пияница мистик /// Аре ве ти вярваш ли, че пенсионер милиционер на 72г ще ти пише в днеса тоя те будалка нещо явно знае, че хеитиш *** и те гъбарка тука е пълно с дечурлига на по 12-15г да знаеш.

27

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че хората се чувстват безпризорни, изоставени сирачета, ако няма кой да ги наставлява. Някой трябва да се направи на загрижен за здравето им и да им предложи ваксини, например и те са щастливи как не са изоставени на произвола на съдбата. Така можеш да пробуташ всичко под формата на грижа за човека. Нито за миг няма да се усъмнят в намеренията ти. Те си мислят, че си адски загрижен за тях и всичко е от добри чувства.

26

Анонимен

преди 2 години

То най-страшно е балансираното възстановяване. Че както се вижда вече накъде ги влече ..., и как се научиха да казват на черното-бяло...

25

До пияница мистик

преди 2 години

Аз не съм д/ебил момко аз съм ветеран на МВР на 72години и двамата знам, че такива като тебе през социализма щяха да чукат камъчки в Белене, но аз съм добре цял живот съм бил на софрата и старините и децата ми и внуците ми са подсигурени, но от онова време не от това!

24

пияница мистик

преди 2 години

До Другарюю Путин === Ахахахахахахахаха....Ааааааа, мухахахахах :))) Ей го и тоя Deбил си иска соца, когато нещастници като него, разни шофьорчета на ЗИЛ, продавачи в лафки взимаха заплата колкото ядрен физик, имаха същата холова секция и кола като неговата и се чувстваха значими, едва ли не като него по интелект. Ами няма, свърши ви времето дрогаре. И джуджето убиец е мултимилиардер и не го *** за вас и няма да ви помогне, защото сме в НАТО и ЕС :))) Ай, НАЗДРАВЕ!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Не че преди ковида всичко ни беше наред, но сега вече има и оправдание за това.

22

пияница мистик

преди 2 години

До 39 === Ами пия си водката и скучая, чакам си любовницата чак на 4-ти, а ресторанта до нас е затворен :)))) Ай наздраве !!!

21

пияница мистик

преди 2 години

И само за справка, понеже от собствен опит пиша. Копюра от 500 евро се разменя за 1,70 лева, вместо за нормалните 1,95 лева, понеже излиза от обръщение и има много ментета (като Кире Лъжата на Фигуранта). Та да попитам дрогарете мал0yмници, защо му е на Боко да държи такива пачки, непотребни като цяло и на загуба> Защо са му кюлчета? да си лее гривни и синджири ли? 0лигoфрени сте на макс, дрогаре комунисти

20

До "пияница мис

преди 2 години

Абе господин милионер ти по-хубава работа нямаш ли си, че се занимаваш с нас "простосмъртните" на 01.01.2022г?

19

Другарюю Путин

преди 2 години

Умолява е ви целокупният български народ искаме си комунизма и социализма тогава имаше правдина и благоденствие за всички, но и справедливост за угнетителите!

18

пияница мистик

преди 2 години

Знаете ли защо Моисей е карал евреите 40 години през пустинята от Египет към обетованата земя? Защото е искал да измрат всички, които са видели египетското робство. Искал е новата държава, еврейската държава да бъде построена от чисти, неопетнени от робството мозъци. Та докато тук пишат разни комунистически аненцефали, дето вярват, че човек с фирма за охрана, пазещ най Тошо и Царо има пачки по 500 евро и кюлчета злато в отключено нощно шкафче, при положение че има каса до вратата, няма оправия

17

Анонимен

преди 2 години

Това евро не е на Тиквата! Он такива купюри не държи!

16

Тиквунии

преди 2 години

Кой ми бърка в чекмеджето?!!

15

Анонимен

преди 2 години

По-голямото пространство за фискална и парична подкрепа в богатите страни и различията в темповете на ваксинация са в основата на разликите . Как хубаво е казано ,вместо грубото " яко печатане на хартийки наречени пари . Звучи си по друг начин .Ученото си е учено

14

ля ля

преди 2 години

за мен тази година беше наай-отвратителната! интересното е че миналата мислихче също е такава! все по-зле отиват нещата с живота като цяло! На всички Вас пожелавам да не успявате да Ви облъчват и манипулират и да можете да заобикнете милото родното и България! драве късмет и повече позитивни моменти! също да не се подлагате на материалните облаги и изкушения!