349

Анонимен

преди 2 години

Тоя хахо кога успя да изследва омикрона ,санитар ли е бил в ифекциозното или и на него звездите му го говорят ?! Щом работата опря такива световно НЕизвестни всезнайковци да поддържат плашенето , значи планът на пЛандемията е зациклил ! Така е , когато си некадърен да си изкараш прехраната по нормален начин , се съгласяваш на всякакви npocmomuu за пари ...

348

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина е, че който е ваксиниран, носи хубава маска и ограничава контактите си, може да бъде спокоен, посочи още математикът.

347

Анонимен

преди 2 години

Ваксаният Кунчев го кара леко цели 2 месеца!

346

До 410

преди 2 години

Защото там средната възраст на населението е 25 години примерно. При нас е 40+ години.Отделно се правят по- малко тестове, съответно част от случаите не се регистрират.

345

Джордже Балашевич

преди 2 години

В казана, при рогатите, се пази място и за теб и за другият 'гениален ' математик, Витанов! За всички гадости които сътворихте на хората, ще си плащате сметките, дълго и продължително! Честита 2022 година!

344

Глух Пор

преди 2 години

До Галин Костов- И на закрито дори, маските са безумие. Справка - Швеция= никога не са носили такива или някой да ги е задължавал. И не са душили децата си с маски!

343

Галин Костов

преди 2 години

Палячoвците на световната фарма мафия не спират да пророкуват бедствия, шок и ужас. За това им се плаща. Наша е отговорността да не допуснем безумието да се настани в нашата родина. Доказахме че без маски на открито, зелени сертификати за всичко и задължителна вакса можем да имаме нормални коледни и новогодишни празници, за разлика от много умните и интелигентни западняци, които останаха под ключ. Честита Нова 2022 г.! Нека това да е годината на прелома! Наздраве!

342

дедо Ташунко

преди 2 години

Математико, ти не разбираш от медицина, за да оповестяваш, че болестта протича по- леко. Обущарю, не по-високо от обувките, за казали древните гърци. ЧНГ на всички!

341

Ганчо

преди 2 години

Приятели, журналисти от днес.бг, нека Новата 2022 Ви донесе здраве. Бъдете обичани!

340

Maртин

преди 2 години

Дали ще са спокойни тези дето се опитат да затворят по домовете здрави хора? 70 процента.. Дали пък няма да го отнесат заради всички досега? Ще ще.. че и отгоре.

339

nikonik

преди 2 години

"Добрата новина е, че който е ваксиниран, носи хубава маска и ограничава контактите си, може да бъде спокоен, посочи още математикът."ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!

338

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Всеки знае, че мороникон е по-лек от настинка.

337

Гъбарко

преди 2 години

Да влезе и оня с белия боб!

336

Анонимен

преди 2 години

От къде ги вадите тези кукуригута? В ЮАР където откриха омикрона няма такъв филм. Освен това сега вече имаче много вакснати,70 % в ЕС имат някаква доза вакса,а става по-зле. Няма никакава медицинска логика във всичко това.

335

Да погледнем сега..

преди 2 години

.. данните от Дания и Германия и да всеки сам да си направи изводите. Данните от там показват, че проблеми с този вариант няма и по-точно в цифри: 57% кашлица, 54% хрема и 39% болки в гърлото. Данните показват също, че напълно ваксинирани имат проблеми с този нов вариант, по-малка част бустерни и съвсем малка неваксинирани. Данните са достъпни са всеки, който иска да ги види..

334

Анонимен

преди 2 години

Пълен факдаун отзад и на тоя очилат льольо както и на оня с торбите под очите-пациенти на д-р Цветеслава Гълъбова. А сега трийте.

333

Глух Пор

преди 2 години

Аха значи тоя е пуснал опорката: "Да ама в Израел са почти 100% ваксани, тъй че сега могат спокойно да си се заразяват"?? Без да обръща внимание на това че за "по-леко протичане или по-блажена смърт след ваксане", ако е вярно въобще, се отнася само за периода на действие на ваксите. За които вече признаха че е 2 месеца само. Тоя *** знае ли че Швеция го прави това вече 2 години а и преди ваксините. И при по опасните варианти..И да прочете доклада на Кох института за Германия сега за Омикрон

332

ти се дръж

преди 2 години

До АнонименЗдраво за математика той и витанката са твои богове.КФо ти разбират разни вирусолози от вируси.Важно е да слушаме математиците по медицински въпроси.Пък ако се разболееш от нещо си потърси съвет от някои миньор.

331

Лекар

преди 2 години

Празнодумец!!!

330

Нищо против

преди 2 години

Математици, но в цял свят до сега нито една прогноза не им излезна ! Тези криви и схеми на хартия може да казват каквото си искат, но в реалността нещата се случват по различен начин. Този няма да е по-различен