42

Анонимен

преди 2 години

Хора нали не е проблем в този последен ден от годината,че нито заря нито бомбички нито лампички ше пускам.Имам само храна ,домашни напитки и музика,Въобше не мисля да излизам на тераса или дворове и да правя некви ефекти

41

Старата госпожа

преди 2 години

Излишно се хабите. Тази година отменят зарята, догодина и пиратките. Така ще е. Всичко по реда си. Радвайте се на всичко сега до което можете да се докоснете. Не се самонаказвайте искайки повече и от всичко. Просто бъдете щастливи и най вече Здрави!

40

Joro

преди 2 години

Има много проблеми във фойерверките: 1 - ракета или римска свещ може да попадне в човек. Второ - шум зверски от гърмежи - зле за нервната система. Трето - фини прахови частици замърсяват яко въздуха. Четвърто - пожари са често срещани след самодейни фойерверки. Пето - барутния прах се трупа по паркирани автомобили и разлага боята. Шесто - домашните животни наистина полудяват и се свират от страх където успеят. Седмо - и без гърмежи ще дойде новата година, и без петли ще се съмне.

39

Joro

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен, че трябва да се ограничат гърмежите. Хубаво, че тая година наистина е по-тихо , преди 5-10 години се почваше още от ноември с пиратки в междублокови пространства основно от деца. И най-*** е, че родители им ги дават. Отвратително е последните дни от годината да са като в Афганистан, непрестанни гърмежи дене и нощем. Редно е да се съобразяваме с хората, които ходят на работа и трябва все пак да си отпочинат малко.

38

Жоро Таксито

преди 2 години

Мястото на кучетата е на село в двора!

37

Анонимен

преди 2 години

Като им забраняват сега ще стане по- лошо. В 13.05 днес над аптеката на "Мара Малеева" в Пловдив на втория етаж гръмна апартамента. Живеят двама братя близнаци. Вероятно са правили самоделки.

36

Анонимен

преди 2 години

Големи лъжи )даже и с калашници стрелят

35

Влади

преди 2 години

СТИГА! Стига разни извратеняци , протестъри, грантаджии и пр. платени са НИ казвали кое е забранено и кое извращение е разрешено! Стига бездомни кучета са нападали и убивали хора, а не можем да ги прогоним. Стига увредени стари моми са хранили мастиите на детските площадки, а децата ни да бягат нахапани от тях. ДА СТАНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ ПОДМЯНАТА, ДА РАЗКАРАМЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ, УЖ УЧИЛИ НА ЗАПАД НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕНИЦИ. ДА МАХНЕМ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП! ТОВА Е НАЧИНЪТ!

34

Чичо

преди 2 години

"Гръмни пиратка - оттърви се от куче" е моя девиз. Целогодишно.

33

Койчо

преди 2 години

Ако *** не се напие на кирка и не мята пиратки и други подобни поне 30 минути все едно Нова година не е дошла.

32

Анонимен

преди 2 години

Ау, да не забравите да си хвърлите и мусаката! Ба си и абсурдите вече!

31

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че искат да забранят празниците и събиранията хора, че така те да не се чувстват по-силни и организирани. Дреме им за животните. И за хората не им дреме! Не си лъжете главите.До сега заря не съм правила, но тази година ще се включа. Габрово го направи още снощи!

30

д-р Дрегер

преди 2 години

Кучетата не знам ама на пожарникарите им се драйфа като наближи Нова година. Аз лично съм размотавал градинския маркуч да гася съседа, дето го подпали другия съсед. Пожарната дойде след 30 минути - защото гасеше и други такива ***. То да е някой нормален да пусне 1-2 ракетки за децата - не, ще се напием и ще направим Бейрут, а после къде са ми пръстите и очите, а докторите от Пирогов не ги бива.

29

Анонимен

преди 2 години

Ай сиктир от безсмислените ви ограничения! Който не организира празника е народен предател!

28

Пиротехник

преди 2 години

Зарята се отлага за 12 ануари пред парламента.

27

Фойерверки

преди 2 години

От къде някъде ще ме карат да се отказвам от фойерверките на Нова година заради нарушеното спокойствие на някакви си кучета?! Общините веднага клекнаха за да скатаят едни пари!

26

Анонимен

преди 2 години

забрани една след друга коя от коя по абсурдни. Управляващите са като деца които не зная с какво да се захванат и само щуротии правят. Това са хора без работа и си намират работа за да оправдаят съществуването си.

25

Анонимен

преди 2 години

поредния КРЕТ+ИНИЗЪМ на управляващите и Фъндъкова да забранят зарята. Управляващите не могат да направят живота ни по-добър а напротив заради тях имаме инфлация огромна при това. Управляващите са некадърни и затова въвеждат неадекватни забрани и регулации като забрана на фойерверките и размера на краставицата.

24

Анонимен

преди 2 години

Христо Луков генерал.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Какво ще правят дамите с техните кучета и котки на зарята? Видяхте какво стана с 45-то и 46-то НС като се събраха жените от ИБГНИ, ИТН, ДБ и ГЕРБ: изпокараха се, крещяха си една на друга и само дето не се хванаха за косите. Сега пък някои дами с екзотично поведение искат да се забранят Зарите заради техните питомци. Ами стойте си вкъщи, никой няма да отговаря за вас и вашите животинки!