73

Shark

преди 2 години

До Майдан Виж сега, не знам дали ще изкарат, но знам, че герб и бойко няма да се върнат. Ако това ви е целта, няма да го бъде. Пляскайте колкото щете минуси, това е истината и с минуси няма да я промените.

72

В ЕВРАЗИЯ ЛИ

преди 2 години

ЕВРАЗИЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ САМО ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА.

71

Анонимен

преди 2 години

Преди години БСП имаха конгрес в НДК и делегатите на конгреса паркирали суперлуксозни автомобили около НДК. Един журналист зададе въпрос на един от делегатите на конгреса Какви са тези луксозни коли които са паркирали нали са социалисти, и отговорът беше като сме социалисти по гюмовете ли да ровим !!!

70

Това пък защо?

преди 2 години

Служебното правителство (а) 2021 освен да тегли кредити (милиарди) като се оправдаваше с ковиткризата, да спре работещи бизнеси, да подмени със свои хора на възлови позиции (с оправдание предишните управляващи), без конкурс и честен подбор, въведе полу сертификат (побългарена версия), забрави (забави) парите за европомощ за К19, НИЩО НЕ НАПРАВИ!!! Сегашните, редовни се сдружават,ошумоляват, балтаят и няма мърдане напред. Светът галопира и се развива, ние спим

69

Анонимен

преди 2 години

Браво ...до колкото разбрахме ,милиард и половина за милионерите )

68

Анонимен

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА РУСКАТА КУКЛА РАДЕВ

67

Гневен!

преди 2 години

Или оправяйте цени на ток, вода, газ, храна, или се махайте и никога не се връщайте!!!

66

бг

преди 2 години

странно нещо е българинът радв а се че на Боко му е зле а не забелязва че румен го ***

65

мдаа

преди 2 години

румен Щирлица не навежда все повече към Масква да ни го зачукат с газа , а Боко картофа им построи безплатено газопровод.

64

Реч на ...Р.Р.

преди 2 години

Повелята на партията БКП-БСП бе да се свали Борисов и да дойдат наши по-верни другари. Е...получи се. Оттук нататък ще борим капитализъма, за да върнем соиализъма.

63

До Трола

преди 2 години

Дейността на Кирчо и Кокорчо, и техният Ментор Радев ,ще я видим в зимните сметки за ток и парно! Итересно ще е , колко милиарда дълг смятат още да ни треснат?

62

Анонимен

преди 2 години

Само гербавите трролове отчитат дейност :)

61

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите отпуснати преди 2017 и преизчислени с коефициент 1,35 ЗАЩО не са индексирани за 2017,2018,2019, тези години са прескочени и не е спазено написанотло в КТ??????????

60

До 77

преди 2 години

Господине, служебния кабинет не пре-е-ба Борисов, пре-е-ба целокупният български народ, независимо дали го разбирате или не. Присъствието на Радев и управлението на служ.кабинети, а и Кирчо и Кокорчо ще има много трайно негативни последствия за десетилетия напред. Качиха ни на "влакчето на ужасите", не е ясно как ще слезем.

59

ПРИ БАЦЕ

преди 2 години

2019Г И 2020Г ПРИ ЛОШИЯТ БАЦЕ ДЕТО КРАЛ, ТА КРАЛ- ИНФЛАЦИЯ- 3.3%, ПРИ ДОБРИЯТ КОВИД ЮМРУК ЗА 2021Г- 7%- НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ПАК ДА ПОВТОРИМ- ПРИ ЛОШИЯТ РЕЖИМ/ЦИТИРАМ ЮМРУКА НА ЧЕРЕПИТЕ/- ИНФЛАЦИЯТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ- 3.3%, ОБАЧЕ ЧЕРЕПИТЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ И ГО ЮРКАТ ОТ ДУБАЙ- И ОПА- ЗА ЕДНА ГОДИНА 7%, 40% НАГОРЕ ЦЕНИ НА ХРАНИ, НАЙ СКЪПИЯТ ТОК В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В ЕС- ТОВА Е ЗАЩОТО СМЕ ОБИЧАНИ- ЛИЦЕМЕРИ ГНУСНИ, НО КАЗВАТ ЧЕ МОГАТ И ОБИЧАТ НАРОДА СИ...

58

Майдан

преди 2 години

Отменяйте неадекватните мерки начело със зеления сертификат, че и до пролетта няма да изкарате! Стига с този слугинаж

57

Анонимен

преди 2 години

А къде е Василев който обещаваше преди изборите пачки за народа )сега,се оказва че пачките от милиони се подаряват на милионерите, а за минималната заплатата нямало пари че от две години все фалирват) и при Борисов и сега при тия ,ние разбираме че се спират увеличение на ток парно но това е за три месеца а не за година ,защото тия същите милионери отново че вдигнат цените )

56

НО ВСИЧКО Е ТОЧНО

преди 2 години

ТАКЪВ ТОТАЛЕН ПОГРОМ ВЪРХУ АВТОРИТЕТИ И ИНСТИТУЦИИ Е НЯМАЛО ДО СЕГА- НЯМА ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ, НЯМА ПРЕРАБОТЕН ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД И ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, НО НИ КАЗАХА, ЧЕ СМЕ СТЪПИЛИ НА ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЪТ, ОНИЯ ПРЕДИШНИТЕ НАРЕЧЕ РЕЖИМ И НЕ ТРЯБВА ДА ИМ РАЗРЕШИМ ДА ШАВАТ...А СЕГА ДЕ ТОВА АКО НЕ Е ЗАЯВКА ЗА ДИКТАТУРА, КАКВО ШИ ДА Е...

55

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата изтъпанчени тъпани на снимката, просто лъхат на безхаберие. Убиват България всеки ден.

54

Анонимен

преди 2 години

Тази година ни донесе тотална промяна на властта. По конституция ни управлява правителство с министър председателя, но на практика вече е видимо, че реално ни управлява президента, премиера е фасада за общи приказки и забавление за народа..