175

Анонимен

преди 2 години

До кога ще го тамбуркате тоя?

174

Щирлиц

преди 2 години

Други министерски синчета няма ли?Сменете плочата,не сте актуални.

173

Лошо ми е

преди 2 години

Листопад

172

Handel

преди 2 години

До do 203 Само дето детето не се е "загъбило" в планината, а е запиздяло някъде и придвидливо си е изключило телефона да не му досаждат. А после обяснението му че другите отишли на черна писта, а той решил да отиде на червена. МОЛЯ??? 15 годишни дупета отишли да се спускат на черна писта с наклон над 40%???

171

Ади

преди 2 години

До АнонименАми тя таз майка сиргурно е ридала горко когато *** се е изрусявало - не за друго, перхидролът много мирише. Айде у лево, че на много от нас ни писна от лиготии, докато ние се чудим как да вържем двата края.

170

Анонимен

преди 2 години

До майка до 200Психиката ни е такава,каквато я направиха родители като на този ***. Що твоите родители не ревяхя вечер, ак са во случано малко закъснееш? Да не би мобилните телефони да са ви били вградени в г...? Айде холла - съпричастни станахте

169

Mopcku_

преди 2 години

Да не дава Господ, ама преди няколко години един министър от партията на тиквундрела буквално уби сина си ... там каква отговорност беше понесена ?!? Оранжевите ***... не си мислете, че електората сме всичките с умствения капацитет на редови герберундел. Помним!

168

do 203

преди 2 години

24 часа да, ама когато става дума за голям човек и в съвсем други условия. Когато детето се е загубило в планината условията са маааалко по-различни, сеш се ? Или не ти стига ума до там да се сетиш?

167

Анонимен

преди 2 години

Кой ще плаща? За министерския син на 15 години впрегнахте всички служби след като го нямало 2 часа! На нормалните хора им казват да изчакат 24 часа! Това е злоупотреба с власт и служебно положение за наша сметка!!! Продължаваме промяната - Все по-нагла корупция и некадърност!!!

166

ВЪПРОС

преди 2 години

Агенцията за защита на Детето трябва да се самосезира . Това дете трябва да се отнеме от Родителите и да отиде в приемно семейство . Бащата е Партиец , а не се грижи за детето си - то ходи само по пътищата .

165

майка до 200

преди 2 години

А с каква психика да сме при реалността, в която живеем и която е толкова преекспонирана в медиите? И аз все се тревожа за моя, макар че вече е на 30. Да са живи и здрави всички деца и мъжете да проявяват повече разбиране към "лабилната женска психика". Хубава 2022-ра! :)

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199Защото малкият буньо на 15 години, не на 5, бил без родителски надзор 3 чАса? До 40г ли майка му ще го води за ръка? Сугурно го кара до училище с колата на тия години. Пък и нали бил с тате, дето вече са го нападнали другари да си говорят за важни дела по пистите. Това майките на днешно време съвсем са с лабилна психика. Като не го е възпитала да се обажда къде ходи, така ще е и по-зле ще става като стане на 16-18г

163

Анонимен

преди 2 години

пази боже от такава майка, тази ще иска да му свети като коплява някоя девойка, да гледа дали не го наранява и да се обади в полицията и да пише в соц. мрежи

162

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се радвам, че всичко е приключило добре. Вярно е, че дразни прекаленото медийно осветяване, но като майка си представям как са се чувствали родителите на малкия буньо. Сега да му дръпнат едно хубаво конско, да му държи влага десетина години!

161

Лили Барута

преди 2 години

"българо-селска-министерска" рапсодия....Тия не са и за коментар!

160

Анонимен

преди 2 години

вчера се тревожих заедно с родителите.но сега се възмущавам.да си платят разходите по издирването на лигавето.което даже не прибраха в София да му издърпат ушите.

159

kOr

преди 2 години

До Анонимен майката гледа на kOр

158

Анонимен

преди 2 години

Ей, три часа го няма и още малко Интерпол ще го търси. То бива, бива привилегии, но да ангажират екипите не е безплатно. Сега да платят разноските за спасителната акция! Аман от двойни стандарти. Или са се филмирали, че е отвлечен за подкуп? А?

157

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя ох,,люв ве?

156

Обикновен човек

преди 2 години

Добре, че е жив и здрав! Сега да му издърпат ушите и да платят разходите на всички ангажирани с издирването. Ама май много искам.... А ако беше обикновено дете на работещи родители без връзки?