209

МНЕНИЕ

преди 2 години

Мая и Татяна натвориха огромни Глупости за НОИ и Пенсиите - бяха подкрепени от Профсъюз Подкрепа и КНСБ .Увеличението на Пенсиите стана за Хора които не са плащали осигуровки в НОИ , за тези които са плащали ЦЯЛ ЖИВОТ се намаляват Пенсиите.

208

Анонимен

преди 2 години

И кво, че речеш за ковида? Уджас, а? Уджас непоръбен. За пенсиите що? Аз на първо място ще поставя тока оти това засяга всинце ни. Ама по-безличен премиер не знам да сме имали. Обаче точно той ще ни разкатае.

207

Анонимен

преди 2 години

при мене казуса е кога си отивате, освен циркаджии други не виждам покрай тея......

206

Мда

преди 2 години

Първият казус сте двамата с Асенчо, вторият - Радев, а третият - Рашков !

205

Анонимен

преди 2 години

Киро всеки месец плик.

204

ЧНГ

преди 2 години

Как мислите? Има ли пилот в самолета?

203

абе

преди 2 години

Просто Кирчо. Все едно чета протокола на комсомолското събрание. Дайте да дадете. Сега ще видим какво ще правим. Аз съм си оплел кошничката. Да му мислят тези дето лапаха сандвичите на орлов мост.

202

Анонимен

преди 2 години

Тука само се говори за пенсии и помощи за едрия бизнес, явно това е държавта пенсионери и едри капиталисти, останали хора няма, даже не се говори за тях. Около 700000 на минимална заплата, като пенсиите на повечето пенсионери минаха минималната заплата, щото тя реално е 500 лева някъде чисто. Та нещо за тия хора да кажете или 3-та година нищо?

201

ИТН

преди 2 години

1. Махнете пенсионерите, закрийте енергоемките и нерентабилни производства и назначете специалисти в работна възраст; 2. Поканете водещи компании да внедрят нови ефективни производства и енергийни технологии; 3. Оптимизирайте задълженията и работата на държавните и частни болници.

200

Анонимен

преди 2 години

На Рундю главната калинка

199

Анонимен

преди 2 години

Тоя клоун още ли говори в бъдеще време?

198

Гражданин

преди 2 години

Е,какво стана,реши ли ги вече или остана нещо и за утре,за вдруги ден и следващите дни ?!Щото нали беше за вчера ?! Май,май само приказки на " ангро " ръсиш,а :)))

197

Хм

преди 2 години

Имаш 3 седмици да се изнесеш преди да сме те изнесли,лъжлив Канадецо.

196

Анонимен

преди 2 години

Боже господи какъв е този наш късмет. Все си намираме несъстоятелни хора да ни управляват. Явно това си заслужаваме. Да ни са честите харвардците Кирчо и Кокорчо.

195

Joko

преди 2 години

До РВТака и не разбрах тези хАрвардлий наистина ли са завърщили пълният курс на обучение или са търкали чиновете по някакъв съкратен курс за *** !Редно беше да публикуват дипломите си ! ! ! !

194

Joko

преди 2 години

Бъркаш момче ! Страната ни има един сериозен проблем. Как ще бъде управлавана от куп зелени ти"кви

193

Анонимен

преди 2 години

Нашия решава проблемите за момента с раздаване на събраното преди него и с локуми!

192

Фастер

преди 2 години

Не !Имате един сериозен казус!Как да се задържите на власт без бой ,при галопиращата инфлация без никакъв опит за контрол и пълната схекула и хаос който докарахте още със служебния кабинет на "п"резидента !

191

много му се струпа!

преди 2 години

ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО И ГОСПОД ДА МУ Е НА ПОМОЩ А НЕ БКП-ДС.......МОЛОДЕЦ!

190

РВ

преди 2 години

Като гледам според тук коментиращите, в харвард се влиза супер лесно, а да го завършиш е още по-лесно. Само парички да има тати и хоп- взели са те и ти пишат шестици само. Байганю знае всичко, той дори е по знаещ от някъв си дет е завършил икономика в харвард. Друго си е да си завършил за ъъъ пожарникар примерно. Пфу, заслужавате си мижавата съдбичка