52

Анонимен

преди 2 години

Е какво ни занимавате с едно разглезено хлапе, за кого цържавата е наринала купища средства, а то си гледало кефа и не се дори сетило да се обади на родителите си. Пази Боже от такива с тотална липса на акъл, уважение и възпитание. Да си бяха замълчали за случката, поне, че се излагат.

51

Анонимен

преди 2 години

Леле мале-е! Цялата държавна машина на крак за синковеца! А по каноните на рашковия вилает, трябва да минат 24 часа в неизвестност, за да благоволят да се мръднат!

50

До Йхх

преди 2 години

Баща му е от партията на чалгаря и е завършил УНСС. Всичко е точно.

49

Оха

преди 2 години

Оправиха тока и народа мизерства а тия новите крадци се кефят на лесно пачки ,никои не мисли за народа а за бизнеса дет дава заплати като на роби,мафия.

48

Старшината

преди 2 години

Намерихме го да пафка цигарки за един бор, ша запали гората хайманата.

47

Анонимен

преди 2 години

Вероятно са го отвлекли заради скъпия ток.

46

do 50

преди 2 години

да си учил като ти е било време...

45

Асан

преди 2 години

Взели са коледните бонуси 200 милиона ядат и пият и са ързулят у курорта

44

ДЕТЕ !!!

преди 2 години

ВИСОКО 185 ????? Бая дете е

43

Анонимен

преди 2 години

Аз- имам три момчета. На 12 14 и 16 години. Но нямам финансова възможност да ги пратя на ски. Стоят си вкъщи гледат реуският телевиор от 1986 година който дава цветовете като черга ок родопите и ме питат. Абе тате защо сме толкова бедни. Аз мигам на парцали и се чудя какво да им отговоря. След кратко размишление им казвам. Бедни сме за да има за богаташите милионери. Те трябва да са задоволени с яхти жипове мезонети и да ядът само отблрани гозби. Като пораснете дано промените това.

42

Анонимен

преди 2 години

Ейй човек и ски на спокойствие не може да покара хахаха Няма връзка с него за няколко часа и вече драма голяма. Гледам някои са писали, че са го намерили вече. Дано да са го намерили, но аз като дете карах по цял ден ски без телефон и не са ме обявявали за издирване. Лятото пък съм стоял до 12-1 вечерта и пак не са ме обявявали за издирване. Явно са ми имали доверие майка ми и баща ми... :) Ако стане някаква авария и няма обхват 2-3 дни, кой знае колко самоубийства и психясали хора ще има хахаха

41

По правило

преди 2 години

обявяват изчезване след 24 час, но нали е министерски син, мама няма връзка два часа с детето и прашков дига сичкото жандар на крак.Тия па се счупИха да си правят пиар със "заплахи" и мистерии...

40

Анонимен

преди 2 години

Намери го калпазанинъ, карал си ските по пистата... -)))) Важното е, че жив и здрав.

39

Само питам...

преди 2 години

Да не се окаже че баща му го е возил на моторна шейна ....... Абе какво стана с оня, вече бивш министър дето утрепа детето си като го качи на такава шейна и подкара извън пистата посред нощ ? Оправдаха ли го вече напълно ?

38

Анонимен

преди 2 години

Няма логика да изчезне току така. Все пак е дете. Дайте да видим колко деца са изчезнали в Пампорово до сега. Дано не е свързано с баща му.

37

Анонимен

преди 2 години

Намериха го , жив и здрав е .

36

Диабло 2

преди 2 години

Играе Наркомансер

35

Толкова млад

преди 2 години

И вече син на заместник-министър.

34

зАз

преди 2 години

По правило, членовете на семействата на министрите се охраняват, за да не бъдат отвлечени и използвани като средство на изнудване. Затова полицията и службите реагират толкова бързо! Друго правило е например - Министър Председателят да не лети заедно в един самолет със заместникът си или с министъра на отбраната..., за всеки случай.

33

Сократис

преди 2 години

След като са уведомени съответните служби, защо е тази новина тук? Нима, четейки простотиите във сайта, някой ще хукне към Пампорово да търси момчето?! Ако търсите съчувствие, то имате го-Дано е живо и здраво момчето и всичко и тревогите на родителите да са напразни!