11

Анонимен

преди 2 години

До БЕЗАПЕЛАЦИОННО-Абсолютно

10

A3

преди 2 години

nazdeawe na pobeditelkata !!! i dano ne se alkoholizira kakto A3 :DDD ta da ni radwa po-dalgo wreme ...

9

Браво на момичето

преди 2 години

Ивет е най-заслужилата! И аз, но и 99.99% от вас, си нямаме грам идея какво коства на момиче с нейното нелеко детство и безброй лишения да стане олимпийски шампион, що за грамаден дух, воля и какво ли не е нужно. Поклон и мълчание!

8

До 1-Асан

преди 2 години

Когато някой е действително Т.Ъ.П .това няма как да му бъде обяснено !Който се езанимавал с професионален спорт ,знае и разбира колко усилия,къртовски труд и воля са нужни ,за да стигнеш върха !Същества като теб примитивни Асане,само цапат земята с присъствието си ,но по горните причини ти няма как да го разбереш !....Браво на момичетата !

7

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам, но Стойка Кръстева направи много по-голям подвиг! Смятам, че конкуренцията в бокса е безумна и че школите в бокса са много, много по-развити и следователно една олимпийска титла там е много по-ценна!

6

до 6

преди 2 години

И двете заслужават, но Горанова тази година, освен олимпийското злато, има и бронзов медал от световно първенство, та обективно е по-заслужила.

5

Банак

преди 2 години

Стойка Петрова заслужава тази награда. На 36г.

4

БЕЗАПЕЛАЦИОННО

преди 2 години

За cnиpтист на годината е избран Бойкy Paшкуф!!!

3

Болярин

преди 2 години

Браво, напълно заслужено. ПожелавамСи на следващата Олимпиада пак подобен успех. Завинаги България

2

Ямболски цървул

преди 2 години

Поздравления за девойката.По- добре тя спортистка в мъжки спорт,отколкото някой футболист-чалгарофил татуиран от долу до горе и чупещ стойки и пози,а в същото време-ГОЛА ВОДА!

1

Асан

преди 2 години

Колко пачки взема награда