37

DAWEDA

преди 2 години

поне като копирате статиите калкулирате мерните единици... "фута"

36

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

А ние четвърт век вече нямаме СДС-Чума,което беше създадена и ни подарена от същите тези кравари.

35

Камен

преди 2 години

Преди година бях в Лондон , вървях близо до темза и забелязах птица коята се опитва да изяде змиьорка ,направих видео защото очаквах змиьорката да се увие на врата на птицата ,но се случи ,после посетих Tower bridge и там споделих за птицата,не ми повярваха ,това значи че първи съм открил че в темза има живот

34

Анонимен

преди 2 години

На 43 години станах, а още не съм виждал жив фен на Славия.Казват ,че проф. Пимпирев е такъв и затова търси уединението на Белия Континент.

33

Анонимен

преди 2 години

Таласъми в Уиндзор. Духове в Кент. Английски ***, сър. Такива сме Джемс.

32

Шоп

преди 2 години

Китове във язовир Искър колко щеш. Тея па с акула ще ме шашкат

31

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Лошо и неграмотно написана статия, пълна с неточности и описания на съмнителни организации, структури и акции, но за това пък дълга.

30

тюх

преди 2 години

Вече и в Темза човек не мое да са къпи спокойно и безопасно.

29

Анонимен

преди 2 години

Шест фута май беще мярка за дълбочина на дупка.

28

Анонимен

преди 2 години

Акулите, открити в Темза, могат да нараснат до шест фута. . . . . . . . А може ли в инчове да дадете размера им? НЕГРАМОТНИЦИ и най вече Нелата! И да преписва не може!

27

Анонимен

преди 2 години

Хората си виснаха вкъщи и почнаха да виждат "невиждани" до сега неща. Като рилското Пампорово например.

26

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против възобновяемата и еко-енергия, ама простия факт е, че тя сега е около 10% от нуждите в световен мащаб, а към 2050 г. се счита, че ще достигне до 25%! Е, разбира се, ако човечеството си ограничи със 75% нуждите от ел.енергия, то към 2050 г. ел.енергия ще е около 100%!!! Ама някак си се съмнявам да стане точно така! Толкова за възобновяемата енергия. Дерзайте!

25

Анонимен

преди 2 години

До това довежда от безобразната "конкурентна" или по-точно алчна икономика на кравешкия бизнес през последните 100 години. Пълно замърсяване на почвите с хербециди, ГМО ***, а въздухът вече е набухан с над 6 пъти по-високи радиоактивни изотопи от алфа разпаа. Водните запаси на питейна вода умишлено са намалени над 4 пъти. Благодарим на Капитала и Манифеста за чистото и светло бъдеще.

24

повод

преди 2 години

да се натрапва

23

от.Сиднеи.Австралия

преди 2 години

Не помня на кои избори гласувахме за Световните здравни организации и други световни организации? Ако не са назначавани с гласуване от нас значи са нелегетимни

22

Шоп

преди 2 години

Дайте да избием стръвниците дето ни натресоха за отглеждане докато има още време и не са изяли някой човек. Хубава си беше планината без мечки.

21

ПорЦелан

преди 2 години

Около Жерково са забелязани партизани. От около 76 години никой не е виждал такива. Монтирани са фотокапани които проверяват всеки ден за регистрация на другаря Тодор Живков. Това все пак е малко вероятно защото той е контактувал за първи път с партизани на 9.9.1944 в София и в гората никой не го е виждал. Горският е предупреден да не гони нито партизаните нито жандармеристите от гората както е ставало едно време.

20

Анонимен

преди 2 години

А тези добри новини за природата, другарки и другари, са (да не си помислите нещо друго) директен резултат от ковидните локдауните. Да не вземе някой да не мисли *правилно*!

19

Анонимен

преди 2 години

Англичаните се пердашат масово отзад с невероятна жестокост! До изригване на кафявия фонтан!

18

Анонимен

преди 2 години

Те ингилизите хапват гълби и бухали за Нова година.Ловят ги по площадите, защото няма кой да им зареди магазините,изгониха работната ръка като излязоха от ЕС.Затова ни завиждат за мусаката и говорят за въглеродни отпечатъци.А Грета Тумберг се мръщи на вулканите,че изригват гратис,без да плащат за вредни емисии!