20

отец Нафарфорий

преди 2 години

Празници и черпене по гробищните паркове !!!

19

Ром"с

преди 2 години

Много ми е интересно какви са мерките в Унгария !!! защото бя там пре септември и все едно ,че нямаше никакъв вирус... почти всичките са без маски и всичко работеше и то без да се изсиква маски ... !Защо не се пише за Унгария ?

18

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм тираджия гастарбайтер, цяла година возя, имам супер заплата 2-3 бона и сега зимата си я харча, купона е на макс. Няма кокоша пръддня, всичко е измислено от *** за да ни ограничат свободата. Мен сутрин ме буди петел, а не банка. Парцали по лицето си не слагам и слушам само Стив Търли ми Джон Кембъл - истинкси доктори, не тираджии.

17

Аз ако съм

преди 2 години

На който му се пука да пука на воля! Айде весело от мене ;)

16

Bum bum

преди 2 години

Заредете си хубави бомби, да изплашите уличните кучета - мястото им не е в града, а в гората - при чакалите. Бъдете разумни и си купете по-мощни бомби.

15

Бомбички

преди 2 години

Купете си много бомбички и настройте баланса на олегналите баби от форума бг мама.

14

Гадост

преди 2 години

В заведенията ще е пълно с лекомислещи зеленосертификатци, които нямат никаква отговорност към живота и здравето на възрастните хора. Шайка плиткоумници, които смятат, че някаква си хартийка им дава имунитет. Толкова е грозно, че даже нямам намерение да наблюдавам това мерзско мероприятие. Ще си взема качествено пиене от българското Фантастико и ще си празнувам нова година с приятели у нас. Ще купя даже филе елена и бахур. Аз съм доста заможен и си позволявам разни луксозни стоки.

13

ГНУС

преди 2 години

Заразопреносителите на китайска чума, със зелен сертификат, ще напълнят кръчмите. Аз ще си празнувам като бял човек - със семейството, у дома. Не ми се умира от чума.

12

Ужас

преди 2 години

Бих си празнувал в някое заведение, но там е пълно с безотговорни ваксъри, които разнасят китайската чумa, без грам загриженост за възрастните хора... явно предпочитат купона пред това да спасяват човешки животи. Те си знаят де.

11

Професор Хаос

преди 2 години

Ето моята прогноза как ще посрещнем нова година: Фойерверки (ама много), стрелба с автоматични пушки, алкохол за 1000 лв, комбиниран с домашна ракия на тъста + суджуци, храна на корем, дране, оливане, после малко *** 2 часа и заспиване. Ако може да се обобщи - цела нощ ваксинация с препарати и яко бодене. хаха аре бегайте

10

Анонимен

преди 2 години

Аз, като съвестен гражданин, ще посрещна Нова година къртейки пейки антивирусно. Нема нищо по-важно от къртенето на пейки, дори на Нова година.

9

Някой си

преди 2 години

До Баси. Аз ще направя същото и ще разнооооообразя с пирожки да не обидя някой. Хахаха

8

баси

преди 2 години

За нова година ще си направя мусака,тъй като по НТВ казаха че догодина мусаката ще е разрешена само със зелен сертификат.

7

Някой си

преди 2 години

Аз ще празнувам нормално. Плюс минус някои хора които станаха жертви на тази простотия.

6

хахаха

преди 2 години

У 12 часа ще бухаме пиратки и ракети!Макар че ще се нарушат правата на кучетата!

5

Анонимен

преди 2 години

Нормалния в кавички Ганню като битовия алкохолик ще седи цяла вечер на масата, ще се налива после пиян ще набие жената децата ще гледа през сълзи Фигуранта и на 12.01 ще отиде на неонацисткия, понастоящем путинистки протест. Света отива на зле, САЩ и ЕС трябва да се стегнат политически щото като нищо ще изтървем положението и ще оставим маргинали да определят съдбата ни.

4

Василев

преди 2 години

Да си направим в България едни фойерверки на нова година преди да закрием маришките тецове и да отпразнуваме новото еколигично Тумбергово-Вурстово европейско бъдеще, което ни очаква!!!???Агент Ксара Миранджа!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Разпасана работа!Никъде го няма както тука!Простотия!

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, лол нещата винаги отиват на кино когато ненормалните са твърдо убедени, че са нормални.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще празнунуваме с нормални хора и после с тях ще отиден на протеста на възраждане на 12-ти януари 2022.