31

БП

преди 2 години

този беше едно невзрачно експертче в Корпоративно банкиране на една несъществуваща вече банка. дори team leader не помня да е бил, демек екип от двама души не е управлявал. сега ще управлява мЕльони.магистър от нов български унверситет.браво на ТАТИ!

30

Анонимен

преди 2 години

На този баща му е собственик на строителна фирма ( една от най-облагодетелстваните и пазените през последните години), а сега ще е шеф на АПИ и ще дава на баща си поръчки и работа.... Егати промяната !!!

29

Гуню

преди 2 години

Пременил се Илия, погледнал се, пак в тия!

28

държава на костюмите

преди 2 години

с костюмче , говори чужди езици , значи става :)

27

Анонимен

преди 2 години

тоа кат пионерче, дано не като боковите, че майка плаче

26

Мими Виткова

преди 2 години

Чантаджия-тарикат хрантутник държавен.

25

Хохохоооо...

преди 2 години

.... И ТОЯ НИЩО НЕМА ДА НАПРАВИ, ОСВЕН ДА СИ ВЗИМА КРОТКО ЗАПЛАТАТА.... ХАХАХААА... само голи приказки и полит-надувки.....

24

Анонимен

преди 2 години

Типична физиономия на соросоидник , брюкселски европеец и гражданин на света .

23

Анонимен

преди 2 години

Застанал като "немилостив талибан"!

22

Анонимен

преди 2 години

Новата калинка от "Продължаваме поскъпването". А тия икономисти за всичко стават бе! Ако можеше и хирурзи щяхя да са, ама там има ножове и може да се изпозаколят. Махнал инженера, сложил моливкаджията. Тоя сигурно не е виждал магистрала в строеж.

21

Голям прос

преди 2 години

Финансист, банкер, шеф на АПИ?!!! Не трябва ли да е строителен инженер или нещо подобно?

20

Гробарят Таласъм

преди 2 години

Визията на момчето е тотален римейк на визията на седесарковците на Филип Димитров от началото на 90-сетте! Само кат ги гледах тогава и повръщах, толкова отвратни ми беха!Сега се налага, пак да гледам седесарковци!

19

Някой

преди 2 години

На Този ли ще му се наложи да обяснява, как цената на Хемус ще трябва да се качи тройно/ защото не се краде/? А качеството ,което правят другарите го знаем, още помним участъка Чирпан Ст.Загора!

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нови избори трябва да се направят. Тия яко разделят и владеят. Държава се прави централизирайки институциите,така че те да са под контрол,а тия са напът да "сътворят" и Министерство на на пушаците. Радев ще бъде убит с жълти павета ако не спре тоя еврейски гей парад. Споделям мнението,че са нужни нови избори - президентски и парламентарни.Между другото Петков е също евреин от родът на Коен.

17

Димо

преди 2 години

Ще поживеем,ще видим!?Само не се разбра къде отидоха онези 600 милиона,които служебното правителство взе от ,,Хемус" уж за борбата с Ковид И прехвърлиха вниманието върху 54те милиона ,,в чували" с цел да отвлекат вниманието.Сега Рашков трябва да покаже доказателства и факти ,а не само внушения без покритие! Девет месеца ,,чегъртат" и нищо на мегдана !..А ,,незаконната магистрала" чака !?!?

16

Аз

преди 2 години

Оставка!

15

Анонимен

преди 2 години

Министерство на спорта, Министерство на туризма, агенции, структури...Накрая ще останат държавните служители и богаташите. Останалите или ще емигрират или ще си отидат физически.

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радев,хайде да обясниш на Българският народ как Сите у политиката са сефардски и шкеназки евреи? Това е очевидно,Радев. Тоя на снимката е идентичен на Фори Светулката,Филип Димитров...Що дири в политиката и Корнелия Нинова,която също е сефардска еврейка? Раааааадееееев,що се правиш на ударен. Изясни се?

13

Коко Шанел

преди 2 години

Какъв е тоя калитар?

12

Жорж Ганчев

преди 2 години

Калинчо Калинчев