10

Анонимен

преди 2 години

"може да се наложи", "може да нарасне", "сертификатът за ваксинация може да бъде включен" ... Всичко това са обсъждащи се предложения. Да ви светна за нещо, което железобетонно ще бъде прието и ще влезе в сила в Русия от 2022 г. Всеки руски гражданин, един път през живота си, ще има право на данъчна отстъпка /135 000 р./ при закупуване на лек автомобил до 1 000 000 рубли.

9

Анонимен

преди 2 години

Всички правителства са подвластни на една и съща клика. Всички правителства правят едно и също - ограничения и налагане на тирания.

8

Анонимен

преди 2 години

Това поскъпване трябва да се прави само в страните с демокрация, защото в страните с диктатура не трябва да се прави.

7

ПУТИН е

преди 2 години

Прикрит САТАНИСТ, а Байдън е явен такъв!!!

6

Stoyanov

преди 2 години

До Интернет КонспираторТова го разбирайте като "НИЕ ЩЕ ВИ ПРИНУДИМ - ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН"

5

Интернет Конспиратор

преди 2 години

така е, толкова сме Загрижени за Здравето ви, че искаме да нямате никакво Финансово Бъдеще, без Пари ще може да се грижите за себе си да сте Здрави, нахранени и на топло!

4

Слава на Русия

преди 2 години

Да добре , повярвахме на тия гнусни лъжи ..

3

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен 2"Обмислят сертификат за ваксинация да е задължителен за кредит" -----кое да ми поскъпне бе с0пол - кредит ваксина? Кому е нужно това?

2

Stoyanov

преди 2 години

Виждате ли какво става а? Отначало - ваксинираите се за собствено здраве, поелсе ваксинирайте се заради здравето на другите, след това без зелен сертификат нямате право на магазини и молове, сега теглиш заем - трянва да си ваксиниран !!! Защо , кого ще заразя промерно като тегля заем?

1

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно логично е да поскъпнат. Рискът от смърт е в пъти по-голям, кой ще връща после дълговете? И у нас да направят така.