150

Анонимен

преди 2 години

Мисля си че само аз и жената не сме се изказали по темата за ковид в някоя медия. Аз утре ли трябва да дам интервю? Че така като гледам вече всичките 6.8млн българи вече ги интервюираха за прогноза. В случай, че не ме питат скоро да си кажа. Моята прогноза е за Февруари щото като малък все тогава ме пускаха грипна ваканция и мисля, че тогаз ще да е новата вълна от кой вид, кой клас.

149

Мдаа

преди 2 години

Слушах математици , коремни хирурзи , врачки , здравни инспектори без грам стаж в болница , пожарникар и вече изобщо не вярвам на глупостите имВреме е да се изкаже и стоматолог по този вьпрос , някой заварчикИначе тези хора ще се чувстват обидени , че само на тях не се дава думата

148

Анонимен

преди 2 години

Добре бе да го таковам в таковата. Нали Омикроня не е страшен. Какво толкова като много хора се заразят ако го карат леко? Не мога да им хвана спатиите на тия говедца политиците. Пускат разни пропаганди че много хора ще ги боли гърлото. Е зима е нормално е. Какво значение дали е от Омикрон или от Волтрон? Айде пак сега ще се затваряме щото видиш ли много хора ще имат хрема. Спрете да броите всеки положителен тест и бройте хоспитализираните. Ако имаш 1млн болни ама 2-*** в болница страшно ли е?

147

Анонимен

преди 2 години

12 януари, 12 ч., пред Народното събрание. Да защитим най-висшата ценност - свободата! ПП. Не съм член на Възраждане, но нека всички свободни и достойни хора да отидем

146

Само специалисти

преди 2 години

Нека се даде думата и на - митко шлосера , като един голям специалист

145

Ф

преди 2 години

Човека е напълно прав. Жалко, че коментиращите тук са толкова празноглави

144

Анонимен

преди 2 години

Кирето раздава евраци за реклама на ковида, защото никой не му вярва. Сигурно има защо...

143

Анонимен 22

преди 2 години

Този трябва да го осъдят за всяване на страх и паника, заедно с корумпираната Нова Телевизия.

142

Анонимен

преди 2 години

Бегай от ваксинирани да не те заразят!

141

Анонимен

преди 2 години

Живеем в България, неразделна част от корумпирания ЕС, което си е предпоставка даже вирус въобще да няма, а само терор и милиарди евро изкопани и разпределени насам-натам.

140

Анонимен

преди 2 години

Мръсни долни антиваксъри, бегом марш да се ваксинирате!!!

139

Статистик

преди 2 години

Гусин "математик", сигурен ли си? Ако да - дай да чукнем един бас. И ако на 10.01.2022 заразените са 10000, от мен - буре червено. Но ако са по-малко, сядаш да те обръсна на сухо и с абен бръснач! ОК?

138

До Istinata

преди 2 години

Някъде по-надолу..., че се били "предлагали 5 милиона а изолация на вирус". Уважаема Istina, вирусът може да се отглежда само в клетка. Не се изолира на друго място. Секвенира се. Получават се данни за гените му (общо казано), които са уникални за него. И лъжа няма! Вирус има, той е смъртоносен, той ни пречи на икономиката, образованието и общественото здраве. А от коментарите надолу е видно само едно: народът ни е или луд, или адски загубен. За съжаление май е второто.

137

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам оня варненски гей Костя още ли иска да затваря границите със запада за да пази Нрб то от заразяване? хахаха

136

Ибрям

преди 2 години

А браво!Стъкмихте ли ги вече? Барем да бяхте изчакали новата година! Интересно,накъде се разбързахте....

135

Анонимен

преди 2 години

Това е тотано нарушение на 4овешките права-долу псевдоваксинациата!!

134

Анонимен

преди 2 години

ЛъжЦи и мошеници!! НЯМАТЕ ОБЯСНЕНИЕ НА РЪСТА НА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ В ЕВРОПА ПРИ ПО4ТИ 100 ПРОЦЕНТА ПСЕВДОВАКСИНАЦИЯ!!? ВЪРВЕТЕ В АДА ,МОШЕНИЦИ!!

133

Анонимен

преди 2 години

Живеем в тотално побъркан свят. Всяка хрема е пандемия. Т.н. ваксина е панацея, нищо че ако пази от заразяване изобщо е за няколко месеца. И после пак нова. А естественият имунитет, благодарение на който човечеството е оцеляло, кажи-речи са го отрекли.

132

Анонимен

преди 2 години

Математици жадни за пари и лъжи стига с тоя лъжлив цирк и верус няма да се ваксинират хората стига каквото и да правите и да казвате няма да се ваксинират хората стига забрана за всички ваксини проклети лешояди бог да ви накаже най скоро време нарочно увеличавате бройките за пари и лъжи стига вие нямата срам и страх от бога но бог щтеви накаже ще горите в ада проклети убийци

131

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 2 години

в сайта-;свободно слово;---ВАКСИНАТА-БЪДЕЩИЯТ ПАСПОРТ;-Много неща ще ви се изяснят!