35

Анонимен

преди 2 години

Подаряваме го на ГЕРБ. Много ценен кадър ще получат. При Росица Кирова ще застане, ще Кирчо Добрев ще пие едно кафе с Бойко, ще му седне в джипа и ще бъде приет в Партията.

34

Анонимен

преди 2 години

Браво на кака Корни и тоя и свинаря ще си подреди къщичката!

33

Анонимен

преди 2 години

Те вече го изхвърлиха!

32

Анонимен

преди 2 години

До 25..калеко.... ,не сравнявай обикновен далавераджия и гешефтар с Червенков.

31

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. киро гешефта, за пари, ще ти забие нож в гърба без да се замисли.

30

???

преди 2 години

Един олигарх...............енергиен бос...............не може да бъде социалист и член на БСП....................не само да се махне от партията, но да се разследва от прокурорите откъде има толкова милиони.............Кирил Добрев..............баща му беше свестен човек.................но Кирчо много алчен стана..............ужас!!!

29

Дедо от село

преди 2 години

Mа как така само да го изключат? Направо да го разстрелят! Те имат опит.

28

НЕ МОЖЕ ТАКА КИРЕ..

преди 2 години

Не може да имаш повече пари от КОРНИ, и делиш мегдан и Партията с нея, БЕ.... ХАХАХААА... КЪВ КО МУНИСТ СИ ТОГАВА...!???

27

Ами, правилно...

преди 2 години

СМЪРТ НА ВРАГА С ПАРТИЕН БИЛТЕТ..... ВСЯ ВЛАСТ БОЛШЕВИКОВ НА БКП/БСП !

26

Анонимен

преди 2 години

Кога ще видим крадците и мафиотите от ГЕРБ и ДПС в затвора, това е въпроса????

25

До ПРОСТо КИРО

преди 2 години

Няма лошо.................по-добре БСП и младите момчета от Харвард да командват, отколкото ГЕРБ и ДПС.................двете най-вредни за България партии!!!

24

100 %

преди 2 години

Олигарсите като Георги Гергов-масона-свинар, който е в една масонска ложа с Цацаров...............некадърния и корумпиран бивш главен прокурор и сега шеф на КПКОНПИ и енергийния олигарх Кирил Добрев ...................да се махат от БСП.................права е Корнелия Нинова.................100 %!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите като Георги Гергов-масона-свинар, който е в една масонска ложа с Цацаров...............некадърния и корумпирам прокурор и енергийния олигарх Кирил Добрев ...................да се махат от БСП.................права е Корнелия Нимова.................100 %!!!!

22

Алекс

преди 2 години

Вицепремиерката др.Нинова се развихри.Докопа се до власт и ще гледаме изпълнения.

21

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, май нищо не се е променило в бузлуджанската столетница от знаковият Априлски Пленум на БКП през 1956 г., когато Вълко Червенков беше изключен и заменен с Тодор Живков ... и сега другарете продължават да клеймят предателите и враговете си, а поредната жертва е Кирил Добрев ... Уж Импексова подаде Оставка и то за втори път, а тези които напускат Партията майка са други, а най-трагичното е че Червеният ИДИЛ продължава да смуче кръв като кърлеж впит в плътта на държавата ... !!!

20

ПРОСТо КИРО

преди 2 години

БСП НИ УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА, КАКА КОРНИ Е ВИЦЕПРЕМИЕР.

19

Вълко Червенков

преди 2 години

Тия хептен му таковАха майката на демократическия централизъм. Едно време, аз разпореждах на селските партийци кого да изключита. Ми така де, по устав, който те е приел, само той може да те излючи. Крушовската звеноводка съвзем по капиталистически го подкара.

18

Анонимен

преди 2 години

Пленумът на БСП решава дали да изключи Кирил Добрев. . . А предишното съобщение беше изключи! Часовниците на днесбг изглежда, че вървят на обратно или че журналистите освен че са неграмотни не могат в допълнение и да отчитат времето от часовника! @ към статията, защо избирате само БСП? Избирайте и ГЕРП! Изглежда останалите на територията са 100% от 80%-те!

17

Анонимен

преди 2 години

Когато в една работническа партия лидерката и притежава 8 чифта очила със златни рамки, Техноимпекс, "Мираджио Термал Спа Ризорт" хотел на Халкидики. Когато е изучила сина си в Америка за 400 000 щатски долара и лъжеше, че на мама детето е на стипендия, ама от Бъркли казаха, че пари на чужденци не дават. Та, какъв престиж може да има една работническа партия с лидери олигарси ка килограм? БСП милионерите не могат да си преброят парите. Това не е работническа партия, а партия олигархия.Престиж 0

16

Гълъбов

преди 2 години

В Пловдив "Напоителни Системи",ползват служебните автомобили като частни.Домуват където им падне,върнаха се "старите"порядки!