64

Стар софиянец

преди 2 години

Ами това е един ужас и голяма пречка за съкооператорите в блока ,защото има и пост пред вратата му на етажа! Приятелите, близките ,а и всички комшии имат проблем ,защото трябва да минават през филтър непрекъснато ,все едно са посетители на министерски.съвет !......М/у впрочем така беше и Беров на времето в блок до ,,Плиска" и мой колега беше меко казано изнервен от това че няма как една сбирка като хората да направиш в собственият си дом

63

Анонимен

преди 2 години

А сещате ли се, че за да го обикалят 2-3 горили със слушалки в ухото и да му седят пред входната врата, за да може той да демонстрира колко е народен човек, това излиза в пъти по-скъпо и се плаща от всички нас?? Аман от позьорчета..

62

Македонеца

преди 2 години

С това покачване на цените не е много добра идеята да е сред хората.

61

Теди

преди 2 години

Ходенето пеш е вид спорт, а пък колко пари и бижута съм намирала, евала

60

Никола Панайотов

преди 2 години

Ако ,Петков иска да е нормален човек,не трябва да му се пречи ,да се промени закона и НСО да не пречи ,всеки интелигентен човек знае че ако иска някой да го стреля никой няма да може да го опази, та Петков е интелигентен и ползата да ходи пеш и да е сред хората е голяма и не му трябват охранители като на другите дюмбели и вратове.

59

Аааааа

преди 2 години

"Език свещен на моите деди",думата пре,м,е,сти е нецензурна.

58

Анонимен

преди 2 години

Той е за малко,защо да мeсти катуна?

57

ха ха

преди 2 години

Киро Язовиро може само да източва!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е симпатяга, но трябва да знае, че щом се е хванал на хорото трябва да играе по правилата. Ходило му се пеша, свърши тази. Не може да си правиш каквото си искаш. Достатъчно му е, че мина метър с невярната декларация.

55

Габи

преди 2 години

Какъв е добрия пример сле като пред него и след него се движат охраняващи коли Дори разходите са повече, защото около него щъка пеша допълнителна охрана. Явно Петков мисли, че тук ядем доматите с коците и може да се прави на много интересен. За съжаление има такива, които му се връзват на изтърканите номера за сметка на отъняващия си джоб.

54

постоль

преди 2 години

Като не знаят и не могат да охраняват, може и няколко БТРа да изкарат!

53

До анонимен 63

преди 2 години

Правим се на интересни..Колко сигурен спеше там вожда ти?

52

Анонимен

преди 2 години

Правим се на интересни, вместо да отиде в Бояна и да улесни НСО .Те хората са го измислили там са взети всички мерки за сигурност.А бе цирк .Докато е министър председател,човек от народа няма как да бъде.

51

Логично

преди 2 години

Гледал е снимките от спалнята. Къде да отиде? В тази провинциално-Кичозна спална? Дали ще му сменят там матрака или ще се търка на подирките на вождаа?

50

.

преди 2 години

Киро ни излиза скъпо или как, че не разбрах?

49

Сандо

преди 2 години

евалата на Кирето! всички прди него се правиха на бай Тошо и хоп в резиденция Бояна

48

Анонимен

преди 2 години

Най евтино и безопасно ще бъде да се засели в американското посолство така ще бъде хем сигурно защитен ,хем ще получава инструкции директно от извора .

47

Анонимен

преди 2 години

Този трябва да го пази не НСО с нашите пари ,а ЦРУ , все пак те са му работодатели .

46

Анонимен

преди 2 години

Защо да се мести,като знае колко бръмбарчета му е оставил Бойко.Тулупов е толкова зъл и отмъстителен,че не би пропуснал случай да си покаже рогата.

45

Анонимен

преди 2 години

Ходенето пеша ще се отрази добре на гардовете,за да не загубят форма.