198

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирните да не джиткат по студа - опасност от тромби.

197

Анонимен

преди 2 години

Имаме леко болен в семейството. Направихме 4 броя теста от които 2 -положителни и 2-отрицателни.На кого и на какво да вярвам. Остана само да се молим. Така че тези мерки не работят. Здрави под карантина, здрави се биодат зада отидат на работа и да изкара пари за себе си, за семейството, за пенсионерите, за всички отгоре и за мързелите на помощи. Ай.....

196

В.

преди 2 години

Следващата седмица ще има рязък скок на оздравели. И тогава какво ще стане. Всички ще разберат истината за Омикрон.

195

Анонимен

преди 2 години

Иде,идеее!Или ша доди,или няма да доди!

194

Урсула

преди 2 години

Кунчо,Кантарчо,и бабетата всички в панделата!

193

Анонимен

преди 2 години

Добре де, защо трябва сертификат за да пиеш кафе, нали ще сте на разстояние, за големи групи, става, ако са близо, но не го разбирам това. Те само по заведенията се заразяват сигурно.

192

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости, такива с отрицателни тестове, болни, не ги пишат ковид, щото не са положителни. Най-много по пневмония да минат на лечение.

191

Анонимен

преди 2 години

Е рязък ще е как да не е, някой мисли ли в тая страна вече преди да седне да пише статии? Значи имаш 5 почивни дни, първия раб. ден всички дето са имали някакви симптоми са отишли да се тестват. Резултатите се докладват на следващия ден. "РЯЗЪК СКОК". А не бе, баклава! Всеки Вторник след почивните дни има "РЯЗЪК СКОК" от 2г насам. Сега след 5 дни съвсем "РЯЗЪК СКОК" ще да е.

190

Мдаа

преди 2 години

Вече не вярвам на тая статистика май всичко се нагласяЕдиният ден са - 200 на другияг скачат на -3500 Май яко ни льжат и математик като витанов няма как да потвьрди с уравнения нещо подобно

189

Анонимен

преди 2 години

Абе, тия клозетомиячите ли са? Скъпо да се лекуваш от ковида в чужбина, а? Ама тука по трудно оцеляваш.

188

Анонимен

преди 2 години

По празниците са умрели 150 пенсионери с придружаващи заболявания. Господ и коронавируса са ги спасили от мъките им на този свят. Жалко за тези, които са се "ваксинирали" и така са били излъгани, че имат защита срещу вируса.

187

Анонимен

преди 2 години

Увеличението е с 14,5% за един ден на база период от седем дни. 22-28 декември имахме средно по 1315 нови случая на ден, а един ден по-късно за периода 23-29 декември са вече 1506 нови случая. Не се хващайте с период по-малък от една седмица и на тази основа да пишете особено умни мисли.

186

До 206

преди 2 години

Написал си "И май повечето не са разбрали че са болни от СМЪРТОНОСНАТА БОЛЕСТ.'. Е няма и да разберат, вече починаха от Ковид-19.

185

Анонимен

преди 2 години

Вчера червените петна на картата се увеличиха, а зеленото изчезна

184

Анонимен

преди 2 години

150 неваксинирани и 12, които по сертификат имат поне една доза на Янсен или две дози на останалите три ваксини, но дали наистина са ваксинирани или това са фалшиви сертификати.

183

555

преди 2 години

Сега е момента да се образоваме здравно(макар,че е много трудно) , за да може всеки от нас да вземе адекватно и разумно решение спрямо създалата се извънредна ситуация. Ето една нетипична гледна точка предвид това което е прието едва ли не като неоспорима догма нетърпяща възражения. Напишете на GOOGLE----"окончателно разобличаване на вирусологията"----и се опитайте безпристрастно да асимилирате информацията.

182

Анонимен

преди 2 години

Червено петно не остана почти, но нали сектата плаща да плашите...и плашите ли плашите с данни измъкнати от г**о.

181

Ай, стига вече

преди 2 години

Увеличение на случаите ли? В първия работен ден вчера масово вкараха данните, които не бяха вкарали навреме, затова е такъв резултата днес. Но хайде на гръмките заглавия! Що? Паника трябва, братче, страх и стрес. Така много лесно се манипулира обществото

180

Смятай

преди 2 години

Няколко дена малко по влажно време , настинки , хрема .... кОвиД 100% !!! Болниците празни , иначе положението с вируса е мнооо зле !!! Които не вярва , да отдели време и да обиколи болничните заведения , ще се убеди сам !!!

179

до 203

преди 2 години

Те всички "не са боледували", докато не заболедуват... После някои от тях не успяват да преболедуват.