201

СЗО

преди 2 години

"СПРЯХА" ЕПИДЕМИЯТА ЧРЕЗ ВАКСИ! БРАВО! ДАВАЙТЕ ОЩЕ ОТ СЪЩОТО!!! ПО 5 ПЪТИ В ГОДИНАТА! А СЛЕД ОМИКРОН ИДВА Х.У.....Z.

200

До 230

преди 2 години

Би било вярно Вашето ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, АКО ОМИКРОН БЕШЕ ВЪЗНИКНАЛ В НАЙ- ВАКСИНИРАНИТЕ СТРАНИ, А НЕ В НАЙ- МАЛКО ваксинираните като ЮАР.

199

Анонимен

преди 2 години

В Южна Африка, откъдето "ни казаха", че произхожда омикроня, нивата на ваксинация са сходни до нашите - 23 и нещо %. Истинската предполагаема причина за мутацията, е че там има много HIV пациенти, не ваксините.

198

Смок

преди 2 години

На 38 години съм, преболедувал, неваксиниран. Забременявам почти безплатно булки от 18 до 35г. Давам гаранция, вече имам две деца, момиче и момче.

197

Константин Матеев

преди 2 години

Преди да се напише някоя глупост, е хубаво малко да се помисли и да се погледнат фактите. А те са, че в последните буквално дни смъртността от Ковид по света като цяло започна да спада по-бързо от преди. И една от възможните причини за това може да е именно Омикрон, който макар и много по-заразен, протича по-леко и е с по-ниска смъртност. С други думи, око ваксините са довели до мутация и поява на Омикрон, то това може да се окаже нещо положително, предизвикано от ваксините.

196

Анонимен

преди 2 години

Премиера на новите уестърн-екшъни: "За няколко омикрона повече" и "Ваксинираният, маскираният и заразеният"

195

Дора

преди 2 години

Виждам две критични по дух статии в Днес.бг относно PCR-обира и разпространението на коронавируса при ваксинирани (настоящата). Чудя се дали не задуха вятър с нова посока или просто Днес.бг целят разширяване на аудиторията?

194

Додо

преди 2 години

Това си има име и се казва ADE Syndrome. Въпросният синдром е познат от опитите с mRNA ваксини при мишки, зайци и плъхове, където опитните животни масово измират от мутации на еирусите, срещу които са ваксинирани, от отключения ADE Syndrome вследствие на експерименталната mRNA ваксина. Въпросният синдром вече се наблюдава при ваксинираните с mRNA ваксините срещу Ковид, но слава Богу, поне засега не е толкова смъртоносен. Засега!

193

Додо

преди 2 години

Хаха! От първоначалния пасквил - Ваксината ви предпазва от Ковид, постепенно се стигна до: Ваксината ви подсигурява безболезнена и еднократна смърт, за разлика от антиваксерите, които умират по няколко пъти, както и гарантирано здраве без Ковид в Рая! Ум да ти зайде!

192

Анонимен

преди 2 години

Как пък го публикувахте това на фона на цялата пропаганда за ваксинация?! Сега всички ваксиновярващи са в потрес и страх.

191

+++

преди 2 години

Е доживяхме да чуеме че,ваксините не са ефикасни и удължават пандемията.Заглавия като "Големия PCR обир-доходност,сравнима с тази на хероина и кокаина".Политика и много,ама много пари.А вярвай че мислят за нас,за нашето здраве.

190

САМАРА от кладенеца

преди 2 години

Aз НЯМА да се ваксинирам и НЯМА да се срещам почти с никакви хора. И ЩЕ ОЦЕЛЕЯ!!!!!!!П.С До края на света остават САМО 7 дни.

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: Това име не е ГЕНОЦИД, а се казва наука. Наука, която е доказала с времето. че тогава най-малко хора ще си отидат. А ти първо научи какво значи думата Геноцид, защото точно в момента се извършва геноцид с политическите решения които се вземат.

188

доктУре вземи си

преди 2 години

агнетата и върни дипломата, ако имаш каскет смачкан.

187

Доктор

преди 2 години

До АнонименДа ти го обесня по простичко, инжекрират ти РНК който да произвежда спайк протеин, дотук добре...само че процеса не може да се контролира...и какво се случва когато РНК се конвертира в ДНК с мутаций...РАК!

186

Анонимен

преди 2 години

"Всяка ваксинация е тренировка за имунната система. Все едно да кажеш, че посещение във фитнеса ти скапва мускулите. Глупости пак пишат тия смахнатите."=>=>Посещението във фитнеса можеш да го оприличиш на естествената борба на имунитета с вируса, а ваксинацията на помпене с анаболи.Ръгай бустери на всеки 3 месеца и имунната ти система ще заприлича на анаболно го.ве.до.

185

Анонимен

преди 2 години

До Факт"Неваксинираните *** се самоубеждават, че ще карат по-леко Омикрон от ваксинираните. Е, няма как да стане."=>=>Неспособните да мислят ваксинирани си въобразяват, че надупкването няма да има негативни последици в средносрочен и дългосрочен план.Е, няма как да стане.До преди 2 мес. по официални данни на ЕК по лекарствата смъртните случаи вледствие ваксиниране са 26 000.

184

Анонимен

преди 2 години

"Еми простото обяснение според мен , че ваксините са им скапали имунитета и вече дори сезонният грип ще носи висока смьртност там"=>=>Това със скапания имунитет до сега се наричаше СПИН.Сега вече към СПИН-а се добави и ваксинация. Така став по-бързо и по-сигурно. И от СПИН-а ви учат как да се пазите, а за ваксинация ви насърчават всячески.Ей на, Киро Лъжливото и 75 лв даде даже.

183

Анонимен

преди 2 години

Ваксините работят...

182

Кво стана?

преди 2 години

Нали ваксинацията "пази"? Или пази приходите на фарма -картелите?!