14

Анонимен

преди 2 години

До АЗ- не се учудвайте , Стаматко кара още по инерция от времето на ГЕРБ и още си мисли като един пенкилер ,че глупостите му са "актуални" ,както при господарчетата нищо не коментира обаче за локдауна ,който заложиха в образованието от 2009 с нескопосаните си опити в образованието ,където черешката на тортата беше скалъпения закон за образованието ,представен като "манна небесна" , и ръкоплясканията ,които получиха от Вождо - като махнат такива като карнобашки офции и локдауна ще си отиде

13

Сетихте се

преди 2 години

С това измислено "он лай" обучение съсипахте няколко випуска ученици ! Има цели класове които не са стъпвали в училище от декември 2019г. ?!....и продължават да не ходят. Проблема не е само в ученето, ами това са социални навици, отговорност и дисциплина в обществото. Тези неща не се придобиват "Ой лай" ! А иначе за учителите е шапка на тояга. Не ходят на работа взимат заплата и даже им ги вдигат. Ако тях ги питате така могат да изкарат до пенсия. И не ми излизайте с номера че и сега работят

12

Анонимен

преди 2 години

Който иска да учи- учи, независимо дали е в училище или вкъщи. То и без това от край време дакслаото е тотална загуба на време. Не учат това, което искат, ами което им е наложено отгоре. Трябва много сериозна прмяна в образователната ни система. След 7 клас задължително трябва да изберат 4-5 предмета, които да учат на каквото ниво искат, колкото часа искат, без забити класове и да се признава за взети кредити за университети дори. А не както е в момента - едно голямо нищо и ходят по уроци.

11

Анонимен

преди 2 години

Най-безмислената институция в модерният свят. В продължение на 10-12 години учиш неща, които не желаеш да знаеш, като за това не получаваш никакво заплащане.

10

Анонимен

преди 2 години

Ей Тъ пак, колко време вече си министър и единственото което чуваме от теб е само:това трябва, онова трябвало и НИТО едно работещо решение или мярка. Пълен клоун.

9

Анонимен

преди 2 години

Какви 22 месеца не Стаматов. 12 години копаехме дъното, като и то участваше активно.Сметките за 12 години мъжкарство и тежки лафове идват една след друга. и тази няма да е последната.

8

Анонимен

преди 2 години

Училище?Една ненужна институция в новия свят.Училището в днешния си вид е дело на буржоазните революции от 19 век.Идеята била да имаш образовано население от работници.Поради същата причина дали и право на работници и селяни да гласуват.21 век-епоха на разгром на работниците и средната класа от американските филми.Напротив,новия ред ще е близък до робския свят на античността.Робите не трябва да учат,а да работят докато иска господаря.

7

Стамат

преди 2 години

Застоят си е направо нещо хубаво, на фона на това,че 12 години копахме дъното под вещото ръководство на ГЕРБ! А дано и почнем да се оттласкваме от дъното, но за това трябва тотална чистка на гербиджа в образованието. Огромно количество тотално некадърни калинки се намърдаха по училищата с подкрепата на ГЕРБ и ще бъде трудно.

6

Щерю

преди 2 години

Сбъркано "образование". 12 години "учат" - и накрая слуги-роби на юдеите и масоните, за жълти стотинки...

5

Училище безумно

преди 2 години

Вие ги лъжете ,че ги учите,а те ви лъжат,че учат.

4

Анонимен

преди 2 години

Защо не промените лятото да се учи а зимата да се почива?? Измамници, всички искате на плажа и на вилата и всяка година увеличаване на заплатите - боли ви .i. за учениците?

3

Анонимен

преди 2 години

На тоя , защо все още му дават думата???? Винаги компетентен по всички въпроси, само той разбира от всичко! Ето такива директорчета като него трябва да бъдат изчегъртани масово в училищата! Казвам го от позицията на учител с дългогодишен стаж и горчив опит с директор - диктатор в момента! Директор, назначен с платен конкурс през2016, който също като този *** си мисли, че знае всичко и винаги сочи Стаматов за пример. Отврат.....

2

Анонимен

преди 2 години

Стаматка - герберската калинка!

1

наивници

преди 2 години

Колкото наваксаха децата от Припят. След като веднъж ви зилъгаха, ще ви лъжат постоянно. Децата ви ще са неграмотни роби, неразличими от прииждащите талибани от Афганистан.