83

115

преди 2 години

Кире то много бързо взе присърце македонския проблем, май отново ще е за сметка на Българите.Петков, РС Македония има проблем за решаване, защо вие ще им ходите на крак?Който е на зор, той търси решение. Никакви макета, крадцина история в ЕС.

82

Феликс

преди 2 години

Османи - какво красиво славянско име..

81

пешо

преди 2 години

Не можах да разбера:България окупирвала ли е Македония и изпращала ли е евреи от Македоня в лагерите на смъртта.Ако има такова нещо-голям резил за България.

80

Македонско девойче

преди 2 години

Като отхвърлят, вето. 2 точки били спорни. Та тия всичко искат да стане както те кажат. Големи империалисти ще се извъдят тия макета.

79

Още

преди 2 години

В РСМ още поддържат и лъскат 8 бр. паметници и паметни плочи на Георги Димитров- най-големия предател антиБългарин. В България заслужено му гръмнаха мавзолея.Целият погром срещу Българите в Македония е сътворен от Димитров, Тито и Сталин.На туй отгоре Димитров сменя Българските паспорти на Българите в Югозападна България с македонски. Такъв позор на българските комунисти .Никога нормален Българин няма да се съгласи с измислените макета.

78

Анонимен

преди 2 години

Aide mnogo im zdrave da vlizat v Syrbiq vragove neschtem

77

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Некакъв сселяндур се е изокал преди малко по мой адрес,бре!!!Ха ха ха!А бре като немаш грам интелектуален потенциал кво ревеш,бре???Що не фанеш да се пробваш да ме опровергаеш с факти,бре шшушляко???Ха ха ха!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Вероятно затова и Скопие е било отхвърлено.

75

Бусман Ояри

преди 2 години

Ветото ще продължи поне още 100 години.

74

Анонимен

преди 2 години

Неприемливо е да се налага една лъжа за историята отпреди 100 г. и да се краде идентичност от съседните държави.

73

Османи- Бг

преди 2 години

Няма друга държава с точна дата на създаване на азбука, освен С.Македония. Те говорят диалект на българския език и са част от България. Г- да управляващи, не предавайте Бг, а нека шиптърите ги завладеят. Да живее Албания!

72

Благоевград

преди 2 години

България да признае македонският народ в Пиринска Македония и македонците в България , и българският съд да регистрира македонските Организации в България.

71

X

преди 2 години

МАКЕДОНИЯ Е ЮЖНО БЪЛГАРСКА ПРОВИНЦИЯ.

70

Анонимен

преди 2 години

Толкова сме различни,че говорим на един език и се разбираме без преводач.За толкова години в Сърбия що не научиха сръбски?

69

Анонимен

преди 2 години

Най-гадното е,че с помоща на Путин искат да ни вземат азбуката.Значи ние пишем на македонска азбука,ти да видиш!

68

Писна ме от тези!

преди 2 години

ВЕТО на крадците на история! Няма какво да се обсъжда, не са необходими никакви комисии, преговори или каквото и да било.Истината е една и е известна на всички.

67

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!България била граничела "със себе си" на Север???Ха ха ха!На Север БГ-то граничи с река Дунав,която както е известно на всички е изскона българска река,бре!Ха ха ха!А на Изток БГ-то грани с Черно море,което както е известно на всички е исконо българско море,бре!Ха ха ха!Ако не беше МЕГАсмешно щеше да е ГИГАтъжно,бре!Ха ха ха!

66

България над всичко

преди 2 години

България е била най-голямата държава на Балканите................България граничи със себе си на запад, север и юг...................но Великите сили(главно Великобритания и Франция) взеха БГ-територии , които сега са владение на враговете на България.................Гърция и Турция...............а Македония е била винаги част от България!!!

65

До тракиец 33

преди 2 години

Абсолютно прав си...................заради Македонците и македонизма България загуби излаз на Бяло море, беломорска Тракия .........................Ксанти, Кавала, Драма и т.н................но да не забравяме, че Великите сили винаги повече са подкрепяли Гърция с/у България!!!

64

Анонимен

преди 2 години

"Външният министър на Република Северна Македония Буяр Османи..." - няма какво да добавя, чака ги светло македонско бъдеще