386

АК-47

преди 2 години

Мили Боже, кой вкара тези лумпедиади в Парламента?

385

Анонимен

преди 2 години

Във всяка държава има от 3 до 5 процента откачалки, които са за лудницата, но се разкарват по улиците. На тях разчитат подобни популисти, за да се пъчат после в парламента. Тук е въпроса, къде спи Каскета, след като този орангу.тан призовава явно за извършване на престъпления. Поне един протокол да му съставят, или им плащат от едно и също място.

384

Христо Христов

преди 2 години

До .../429"А тоя популист от ''възраждане'' е същата руска *** като Сидеров. Дано никога повече не става депутат." - аз пък смятам, че трябва да има баланс. Парламент пълен с брюкселски *** също не е добре за България.

383

...

преди 2 години

Абе не знам ама България със 3000 заразени на ден има по 150 починали на ден, Англия със 100 000 заразени имат по 100 починали, вие ми кажете дали ваксините предпазват от тежко протичане на вируса. Отделно днес НСИ излезнаха със статистика че за 2020 и 2021 България има 40 000 починали повече от колкото предходните години, за държава с население от 6млн. това е меко казано катастрофа. А тоя популист от ''възраждане'' е същата руска *** като Сидеров. Дано никога повече не става депутат.

382

Анонимен

преди 2 години

Ами ваксинирана европа има 10 пъти повече заразени и починали на ден от неваксинирана Африка. Ако има някой малка логика в главата, точно това ще направи. Ако няма акъл, тогава е друга работа.

381

Христо Христов

преди 2 години

Самият Борисов ясно зави, че европеидите са про'стаци.

380

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/422"След това какво следва излизане от ЕС" - естествено, че излизаме от ЕС. Баща ти искаше да ни продаде независимостта и ни набута 16 респиублика, атлантиците превърнахте това във факт и лишихте България от независимост. Излизане от ЕС и безродните атлантици - в урановите мини!

379

Анонимен

преди 2 години

Единственото за което, трябва да се моли България в момента, е да няма война, защото след такава винаги има прекрояване на границите. Стане ли това, България изчезва и може никога повече да не съществува. В момента съществуването на държавата България е възможно заради "лошите" ЕС и НАТО, където завладяването на която и да е държава е немислимо. Но всичко това не е даденост вовеки и много бързо може да се промени.

378

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че някой възприема предложеното като "налудничаво", показва колко дълбоко манипулацията е пуснала корени в неговия ум!

377

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни психопати и ***. След това какво следва излизане от ЕС гонене на турците война с Турция и обратно към Русия?

376

Анонимен

преди 2 години

Всички сме за Възраждане!Не се отмятат от позицията си!Долу зеления сертификат,доказано безсмислен,вреден и дискриминационен!Не на принудата!Нашите тела не са на политиците

375

Революция

преди 2 години

На 12 сме на площада да подкрепим истинските патриоти Възраждане!!

374

Анонимен

преди 2 години

Не бива да се превръщаме във фашисти, ако другите са такива. Но това, което предлага, е логичният отговор на антиутопията, в която живеем вече 2 години. И е самата истина. Така че, давайте, ние сме с вас.

373

ХаХа

преди 2 години

Тоя отдавна е ваксиниран,какво лъже будалите.

372

Бъзбуждане ли?

преди 2 години

Кои са пък тия мухи еднодневки?

371

Анонимен

преди 2 години

Това , че съм ваксиниран, не ми пречи да виждам ясно фашизма.

370

Анонимен

преди 2 години

Само Възраждане!Европа ще стане концлагер,ако не кажем стига.Ваксините се провалиха и това боде очите вече

369

Анонимен

преди 2 години

Браво!

368

SoJ

преди 2 години

Решението е просто на всички преминаващи през летища и граници да се правят PCR или Антигенен от държавите от които хората пътуват за сметка на същата тази държава! ! ! Така няма да има фалшиви тестове и това е начинът по който дадената държавата може да покаже загрижеността си за разпространението на вируса,. Ако това беше правено до сега ситуацията щеше да е различна, защото масово се лети с фалшиви PCR, защото е ясно, че няма как да провряват на митниците всички, но да ги правят на място те!

367

absurd

преди 2 години

На 12-ти идвам в София да тричам ваксинаторите