19

Анонимен

преди 2 години

Намалява безработицата, защото намаляват хората. Знам асансьорни техници, който взимат по 10к месечно, поради простата причина че няма кой да работи и това е в почти всички сфери.

18

Анонимен

преди 2 години

Ще видим кака ще е през новата година ?!

17

Анонимен

преди 2 години

-Джон, пребориха ли безработицата в българия? -Не, но сухите тренировки продължават Сър.

16

Дев

преди 2 години

С малко javascript, малко python, базови познания по SQL и плахи експерименти с 1-2 frameworks ме взеха за джунка на стартова заплата малко под 2000лв нето преди 2 години. Общо взето лесно е да се правят пари в България с честна работа, защото повечето хора ги мързи да учат и да се развиват и конкуренцията е смешно ниска. Повечето биомаса живее с мисленето, че някой (ЕС, Русия, САЩ) им е длъжен да им дава на готово.

15

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости. Много по-зле са нещата. Винаги когато казват нещо по новините е обратно.

14

до 5

преди 2 години

До Анонименглупости на търкалета търсят такива да работят на минималната заплата без оглед на образование

13

Влязъл в Затвора-там

преди 2 години

попаднал на ХОРА, излязъл - на всяка цена е ресторантьор. На заплата разчитат наивните (мого са), кръчмаря е все с пълен джоб.

12

Анонимен

преди 2 години

До до 7 Слугуването си е робуване, щото после само лекарствата не могат да си платят след него. А аз работих преди време, сега изработеното работи за мен.

11

АнонимеН

преди 2 години

МАЛОУМНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РУМЕН РАДЕВ Е УВОЛНИЛО ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ В КРАЯ НА ГОДИНА СЪС ЗАПОВЕД! С ТОВА СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО СА ПРАТИЛИ 1 МЕСЕЦ ЗА ПРЕДИЗВЕСТИЕ И СА СКАПАЛИ СИСТЕМАТА ДА НЕ ФУНКЦИОНИРА ПРАВИЛНО НА МЕСТА! МАЛО УМИЕ РАДЕВСКО! ПУСКА СЕ ЗАПОВЕД, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ДА СЕ НАПРАВЯТ СЪОТВЕТНИТЕ КОНКУРСИ ЗА ПОДМЯНА А НЕ УВОЛНЯВАЙ И СКАПВАЙ СИСТЕМАТА! НАЙ-ГЛУПАВИЯ УПРАВНИК Е РУМЕН РАДЕВ !

10

до 7

преди 2 години

А кой те спира да станеш ти един добър чорбаджия и да наемеш хора, които не слугуват? Прочее, никой, работещ квалифициран труд, не употребява думата "чорбаджия" и "слугуване".

9

червен ДС феодализъм

преди 2 години

Вие си говорете за подобряване...не пречите...

8

Внимание !!!

преди 2 години

Хората с купени дипломи вече са на работа!

7

Просвещение

преди 2 години

Това е защото хората още не са се осъзнали, че това което им плащат днес е вече обезценено утре. Ако не сте си намерили нова работа с поне 50% по висока заплата от предишната ви, то значи работите на загуба..

6

Иванов

преди 2 години

Абсолютна лъжа! Просто хората не ходят по един куп нищо неправещи инстанции и безхаберна администрация! Познавам и доста хора които въобще не се регистрират. Знаят, че няма смисъл...!

5

Шокираща смъртност!

преди 2 години

Кой ще слугува на чорбаджиите бе?!?!

4

Анономен

преди 2 години

Въпроса ,който се пита в задачката е следният:"Ако 1млрд. е населението на планетата в началото на 19в./сега ,почти 9млрд.-2025г./,колко стара е душевността на Мама ,дето ни кара да работим,след като 2/3 -ти от човечеството произлизат от последните сто години?

3

Анонимен

преди 2 години

Безработни?! Прелива от работа. Особено за квалифицирани кадри, където един човек се бори за 0.2-0.3 работни места. Иначе казано- тотален недостиг, в резултат на което- огромни заплати. А за касиерка или склададжия се борят по 100 души.

2

Анонимен

преди 2 години

Малка е безработицата, защото хората не се регистрират в бюрата по труда... Смешно е да се констатира напредък на базата на изнесените данни от бюрата по труда, защото реално има скрита безработица, съставена от хора, които да загубили доверие в тази институция и си търсят работа сами.

1

Програмист

преди 2 години

Ниско квалифицирани. В ИТ сектора за един човек се борят средно пет компании. Какъв е изводът деца? Повече учене, по-малко висене по кафетата.