40

Отвратен

преди 2 години

Стига!!! Правенето на изкуство струва точно толкова колкото потребителя му е склонен да плати! Всичко отгоре е гавра, гротетеска. Кому е нужно да правим български филми гледани от участниците във филма, тате, мама баба и дядо. Защо трябва да се финансира некадърност, нямаща шанс на кино пазара ?! Кой ни гледа бозите?

39

МНЕНИЕ

преди 2 години

Добре че Държавата плаща от нашите данъци за БГ Филми и на Артистите заплатите. Ако бяха на свободния пазар , като тока, щяха да умрат от глад .

38

Да ви го преведа ли?

преди 2 години

Ние децата на ядрената епоха сме благодарни на тези, които ни създадоха макар да постъпиха като долни страхливци избягвайки и криейки се от всяка отговорност за нас и за общото ни бъдеще , наричайки ни и.ззз.р.о.д.иии незаслужаващи нищо от техния свят! И при звука на нашето осъзнаване те започнаха да воюват с нас , надявайки се никой да не разбере за скритата война срещу малките изроооди!

37

Ние атомните деца

преди 2 години

Сме благодарни на нашите създатели , които при звука на големия взрив, спазвайки швейцарските ядрени предписания, храбро се хвърлиха на земята и броиха до петнадесет. Вие ще ни смятате за *** и вероятно ще си платите за това!Ханс Руди Гигер

36

Според сегашното

преди 2 години

Състояние на науките и човешкото познание цивилизацията се намира в епоха характеризираща се със следните понятия:Информационна епоха.Алтруистична епоха.Племенна епоха - където корпоративните интереси все още не са заличили етническите или национални граници.

35

Алтруизмът:

преди 2 години

Е философия доказала се еволюционно в реална среда.Във времена на голяма опастност събират се най-подготвените експерти,разбират проблема, прилагат стратегия за неговото решаване и план за действие излъчвайки човекът най-добре осъзнаваш проблема,който да дирижира за известен период ситуацията.Може да има коствени жертви, но като цяло мнозинството е запазено.Алтруизмът е едно връщане към племенното начало,един втори ренесанс 500 години след първия в който племето е световно и има големи проблеми

34

Вие не разбирате:

преди 2 години

Сегашното състояние на науките и човешкото знание! То говори, че хуманизмът за времето си е бил огромна стъпка напред .... Застанала срещу теоцентризма и монотеизма защитавайки човешкото биоразнообразие , но с течение на времето потънал в корупция - криворазбран и кривоприложен!

33

И между другото:

преди 2 години

Когато друг път ми кажеш "Ти не може да правиш това и няма да е това училище" Да знаеш, че твоя чувал за трупане е празен все още, но това е променлива ситуация!Може десет минути по-късно да е константа!

32

На всичкото отгоре

преди 2 години

Именно това училище е било използвано като мишена порнографска престъпна група, религиозни вмешателства, наркотични злоупотреби и т.н- поради което патолога, чиито син съм учил да не ми се сърди ми да купува още чували за трупове!Идеята е, че алтруистично ако трябва да се помага на някое училище е точно на това, а не на останалите расисти, защото аз заставам за неутрална позиция , но тя е възможна само под налионална и държавна шапка!

31

Отново стигаме

преди 2 години

До същността на въпроса господа министри! Коя от двете философии виждате приложена тук - аз виждам и двете - криворазбран хуманизъм расистки приложен до това малцинствените групи да са събрани в едно училище , докато другите си гледат расистки кефа и алтруизма на Ангелов, който твърди, че това не само не е правилно, а точно това училище няма шанс след постиженията да остане такова каквото е! Има много талантливи хлапета, но за мен е честно при Атанасов и кой прескочи летвата без значение етнос!

30

Алтруизмът твърди:

преди 2 години

Че човечеството има своята висша цел дори и да не я осъзнаваме или разбираме!И че си струва да се помага и да има човеколюбие към човечеството,но не към цялото човечество.Някой представители са толкова дълбоко в стереотипите, катарактите на възприетите вярвания, съществуващата социоикономическа система,че тяхното спасяване или помагане не е невъзможно,но е загуба на прекалено много усилия за малки резултати!Ти на кой би помогнал-на малкото сирийче с талант бягащо от война или на изнасилвач

29

Ама какво значи :

преди 2 години

"Имаш ли милост към някой човек?"Аз виждам как 30 години тук никой не е имал милост към тия хора?И трябва да знаеш, че философията на хуманизма е много криворазбрана ... Някой от досега отстреляните не влизат в графата човешки същества, не се вписват. Виж думата алтруизъм - тя е друга бира!

28

бай Тъпчо

преди 2 години

На мен пък най-ми харесва поредицата Бойчови терзания на севда ти ви, бе...Няма такъв комик и скоро втори няма се роди... Чарли Чаплин ряпа да яде и много има да се учи ама по технически причини ще си остане ненаучен...Хич няма да разказвам новелите, вие си ги гледате, ама много забавни, та чак и Рачков ибледня и се засрами...Само доктор Гълъбова внимателно го следи и му пише епикризата, щото ще му я искат като поне мааалко смекчително и съжалително обстоятелство.Айде за много години бе!

27

Това което вълнува

преди 2 години

Мен и още хиляда човека е защо този газообразен *** е бил десет години по-важен и за него се е мълчало повече отколкото за папата.Свещен на някой, а щом е свещен на някой аз казвам този някой, че много ще го заболи ако случайно един девет милиметров гръмне случайно!

26

Виж кво станало:

преди 2 години

До времето дето станала ясна работата на тоя му се води, че едва ли не си е излежал присъдата без да е лежал! Реално погледнато в ареста няма да лежиш, но това не значи, че няма да ти се случи перманентен инцидент!Десет години почти минали а? Да ама почти....

25

Глей сега:

преди 2 години

Има латинска поговорка Ринго: Verba volant, Example trahunt! Думите трогват, примерите следват! Твоя пример е бил много заразителен явно!

24

Анонимен

преди 2 години

От "Баш майстора" по - хубаво БГ кино няма.

23

Като те гледам:

преди 2 години

Нещо с кмета сте се разбрали ... Ще яде и той дръвотооо и брат му като посредникккк...

22

И на 01.01.2022

преди 2 години

Ще ти припомня думите ти отпадъъъък " Ти на къв ми се правиш бе?"Видиш ли тия 1000 човека дето се мислиш, че си по-умен от тях и не зачиташ никой от тях - да ти върви рушвета, дрогата и порното ....Ще ядеш куршума преди тоя ден да е свършил ...

21

Така като гледам:

преди 2 години

След девет години гадории ще хапнеш оловото негодникккк.... Те са много ти си един ....